Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Löncsi
őstag
válasz
fatallerror #10432 üzenetére
Ja én nem rövidtávra gondoltam... (a GTX-et most nem is cserélem, szeressem), csak jó lenne látni, hogy az nVidia is próbálkozik, hogy majd lehessen miből csemegézni, de most az AMD előrébb van. Jó lenne pl. kis fogyasztású 7770/7850 a távoliakban, de akkor meg megint baszakodhatok a meghajtókkal, nekem ehhez meg már nincs kedvem... nVidia erre odafigyel, hogy a megjelenő gémek day 0 esetben is hibamentesek legyenek, a népszerű TDR hiba is nálam vissza volt vezethető pusztán instabil tuningra.
Bár nekem nem is a hardveres/szoftveres, hanem itt már inkább kreativitás béli bajaim vannak. Ömlenek a katonás, bloody screen típusú gémek, unalmas kissé. Pl. ez baromira egyedi: [link] (Box/PS3, lett volna PC verzió, de törölték). Persze, vegyen az ember konzolt... de többségében ott is kaptafára készül sok gém és meglátom a játékárakat, rosszul leszek...
Bocsi az esszéért így kora reggel, megyek a kávémért...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest