- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Akciókamerák
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
- = Zk = - #2353 üzenetére
hát motorhiba ide vagy oda, tulajdonképp lényegtelen.
Adott pár játék aminél kompromisszumot kell kötni és kérdezem én miért hiszen jónak mondható VGA-val próbálkozom ami OC-zva van és még a proci is 5GHZ
Anno mikor megjelentek a grafikus vezérlők szintén ez volt a tendencia a kétezres évek elején, hogy eleinte tökéletes volt minden, aztán elkezdtek bejönni a komolyabb erőforrású cuccok és máris optimalizálatlanság jött szóba. Állandóan cserélgetni kellett a kártyát.
S3 Savage 4 mehet a szemétbe, mert 3dfx kell. Woodoo mehet a levesbe mert Dx9 kell stb stb
Én pl szívesen tolnám a Control-t akár DSR megoldással is, vagy a Red Dead-et, úgy hogy közben nincs visszabutítva a grafika ps4 szintre de sajnos nem lehet, mert máris beesik az fps
Hát zavar, mert akkor minek vettem 2080-at
És ez már a megvétel napján is így volt nem pláne most mikor már egyre több ilyennel találkozom
Ilyen erővel eladom és veszek egy 1080-at aminél lesz zseton a zsebmeben és csak minimális látványbeli kompromisszumot kell kötnöm ja meg a Ray Tracing-et ami elég nagy érvágás számomra
Zavar és ennyi, persze megoldom, hogy jó legyen csak na nem kéne...
Várom a 30-at szériát
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- LG LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged