Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milo629
aktív tag
Ventilátor hibásan vettem, aztán kellett valami átmeneti megoldás ami kinőtte magát és végleges lett.
Szerencsére jó alap volt a gyári réz magos borda és bár szélesebbek és lelógnak kicsit a 120-asok, de ahhoz képest egész kultúrált lett és szerintem brutál jól mutat (itt még Pure Wings ventikkel). -
Milo629
aktív tag
Sziasztok, bár már kifutott kártya a 2080Ti, de érdekességképpen gondoltam felrakom:
A kártya egy ASUS Dual (DUAL-RTX2080TI-O11G, TU102-300A) a gyáriak helyett két be quiet! Silent Wings 120mm-es ventivel (zárt házban, nem "asztalon"), MSI Afterburnerben 120% TDP és +150 Mhz Core clock, talán ment volna még de csak kíváncsi voltam hogy sikerül-e a 2000+ Mhz average 3DMark Speed Way alatt és nem akartam tovább kínozni.
-
NFree
addikt
válasz
Laraxior #3565 üzenetére
Akkor én is jelentkezem , végre megjött.
annyira bánt , hogy újonnan nem tudok venni egy ilyet , és használni, most vehetem ki és mehet a szekrénybe ez is . tudom tudom , ne panaszkodjak .
Lara gratt szép kártya . Én megtartanám , az utolsó lightning. A polcod nagyon bejött , most készül az enyém , volt az asztalos , kíváncsi leszek csak kész legyen egyszer. -
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #3564 üzenetére
Én legalább 700-ért szeretném eladni... euróban
95-be nem nagyon érte meg, 100 alatt nem is látok.Még ebayen is 350EUR az alja.
-
- = Zk = -
félisten
eladva, léptem
3070Ti lett helyette 1-1,5 évre....
95be ment el a 2080Ti... durva -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #3562 üzenetére
nempara... a GF Exp mutatja sz.rul.. nemértem miért....
uncharted 4 alatt felmegy 67C ra.... UV-vel... hm -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #3561 üzenetére
megvan. MSI AB 465 B4 nem viszi.. a Zotacé igen... hátna
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #3560 üzenetére
viszont nem megy a ventivezérlés 1050RPM fölé, hiába van beállítva a 100%.... azon, az ACE4-nek 2000-et kéne tekerni... hm
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #3559 üzenetére
lecseréltem az ACE4-re...
érdekes....
+10 fok, és 254W helyett 288W... hm -
- = Zk = -
félisten
nah, meguntam, hírtelen levizeztem a 2080Ti-t.... G12 csak....
BF2042 alatt eddig volt 75-80+ fokos.... most nem megy 60 fölé...(GPU Z szerint, szenzor mérés, 55,6fok)ererdetileg felakartam pattintani az AC E4-et, de....mondom a víz mégiscsak víz, volt már vizezett videókarim...
-
Zsohi
őstag
válasz
- = Zk = - #3556 üzenetére
A helyedben kihagynám ezt a váltást, a 2080ti is megbirkózik azzal amit elé dobsz és ha az emberek ennyiért is megveszik ezeket a videokártyákat tényleg soha nem fog megváltozni semmi. Jómagam is szeretném cserélni a sajátomat, de egyszerűen nem vagyok hajlandó szimpatizálni velük miután arcon köptek.
-
- = Zk = -
félisten
nemtudom mennyire hihető
4070Ti vs 2080Ti
[link] -
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #3554 üzenetére
Igen 1440p
Erosebb azert de nem hanyattesos a kulonbseg.
Talan amikkel en jatszom (FC6 es Vallhalla) ott erezheto, de elegge jatek fuggo.
Ugy latom a tendecia az az, hogy az ujabb jatekokban eleg jo az AMD, gondolom kezd valami erzodni a konzolok miatt. -
Devid_81
félisten
Volt egy alig hasznalt RX570-em meg a 2080Ti es eladtam a kettot majd par fontot rafizettem (szo szerint valami £20-at kellett radobjak) es vettem egy akcios 6800XT-t meg a nyaron (Asus TUF)
Amit azota szinten eladtam...mert azota mar sokkal dragabb, pedig nem is azert vettem, hogy scalper legyek, csak siman Augusztuban egy hetvegere levittek az arat £929-re+posta (OCUK)
Majd felraktam kivancsisagbol Ebayre, erre elvittek £1050-benUgy voltam vele oke, vigyek, az ev uzlete...
Amig nem neztem ra az arakra....
Ahogy nezem a piacot kb semmi ertelme nem volt, hiaba csinaltam rajta a hatalmas kozel £100-ot
Abszolult semmit nem lehet venni ennyiert, talan 3070Ti ami meg visszalepes is lenne.Nezegetek egy 6900XT-t mert epp van akcios £1199-ert...de amennyit jatszom mostansag kb egy 6700XT is eleg lenne, de azok is jol felmentek arban megint csak.
B@ccak meg a banyaszok az egeszetNV kartyak egyszeruen felejtosek olyan aruk van, AMD csak csak, de azok is durvan MSRP+50% vagy tobb...
Amugy eredetileg csak azert adtam el a 2080Ti-t mert szerettem volna egy garis kartyat...
Most ehhez kepest adtam a szarnak egy pofont -
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #3546 üzenetére
Bocsi, en alig nezek be ide mostanaban.
2080Ti mar odavan...volt helyette egy 6800XT de az is mar a multe, most eppen semmi sincs a gepben -
jilian
addikt
válasz
- = Zk = - #3548 üzenetére
a memóriákra teszel süniket, a kuckót meg átjáratod levegővel. Nekem a memóriákon is van +700 és nem volt semmi problémám eddig. Pedig azért a VR nagyon meg szokta cibálni a kicsikémet....
-
- = Zk = -
félisten
-
jilian
addikt
válasz
- = Zk = - #3546 üzenetére
én még anno vettem rá AIO-t igaz nem volt olcsó mulatság de a mai napig teszi a dolgát max 51 fokon 2070 mhz-n
Ennyit a ventis cuccokról csak neked csak most.
És simán kihúzom vele a következő szériág....vagy tovább. -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #3545 üzenetére
öcsém, annyira köszi.. jó veletek diskurálni
eladtátok, és már senki nem használ 2080Ti kártyát?! de jól megy egyeseknek -
- = Zk = -
félisten
naUraim.. szakmaizzunk
adva van egy Zotac 2080Ti Amp... 1+ év és megint elkezdett kerregni a 3 venti egyike... nemtudom, hoyg amit csertélltem még anno, vagy másik... elengedem...
2 opció van:
1. leszedem a 3 ventit és a csupasz bordára 3db 92mmes franco Arctic ventiket feldobok... tesztelem és örülök
DE a kérdés... elegendő hőelvezetése lehet [ENNEK] a cuccosnak?!
2. felapplikálom a megmaradt AC Extreme 4-et... -
geckowize
őstag
Sziasztok,
Tudnátok tippet adni, mik a jól bevált konkrét márkák konkrét típusai RTX 2080 Ti GPU-val?A válaszokat előre is köszi!
-
GAbre
veterán
Mennyibe mennek mostanság 2080ti-ok?
Alig van belőle eladó magyarban.
400 alatt láttam 2őt.
Nem tudom ér-e strix 400-at belőle? -
- = Zk = -
félisten
jah, de mértem már 35öt is...
3,5 hónapja pl nincs felhúzva a redőny, csak este 10 és reggel 6 között
.... aszalt gyümi? 115kiló vagyok... zsír... rakjuk össze
.... konkrétan nem merek leülni a géphez semmivel sem játszani mert az még termeli.... van egy szobaventi, de.... képzeld azt, hogy fúj a venti, elfordul és nyom össze a meleg... komolyan... mint a melegház.... néha szédülök, berosszulok.. ilyenkor beesek a zuhany alá pár órára...
alvás? venti a seggem mögött, szó szerint, max fokozat, és csak rám fúj.... felkelek, hogy kimenjek inni éjjel, és érzed, hoyg felállsz a meleg sávba, ami alatt fúj a venti ugye... nagyon durva... majd veszek mobil légkondit, mivel ugye albérlet
10L?.... már annyival mosok fogat esténként, ne vicceljünk
nemtudok kiadni semmit, 28nm2.... egy szoba, csá.. albérlet a 13. kerületben.. de szeretem...igen, gondoltam, hogy bányász progi... volt olyanom, vágom mit kell keresni de semmi ilyen nincs... háttérprogik ennyire megdobják....
HW Infom van, de mire gondolsz? mit kell néznem azon egész pontosan?! -
jilian
addikt
válasz
- = Zk = - #3534 üzenetére
33+ van a kégliben?
azdedurvamár...
Gondolom olyan vagy már mint egy aszalt gyümölcs.
Mennyit iszol egy nap? ~10L - t tuti felírna neked a doki.
Add ki az egyik szobát szaunának....Szerintem valaki kő keményen bányászik a gépeddel....
Mert így lefelezni az fps-eket még az Nvidia se tenne.
Nyomj egy HWinfó-t játék alatt! -
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #3537 üzenetére
Szerintem elegnek kellene legyek annak a procinak boven meg, nem hiszem, hogy az fogna vissza
-
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #3534 üzenetére
Elemelgszik a VGA-d valahol, ebben szinte biztos vagyok.
Ha 33fok van a lakasban akkor a gephazon belul 45-50 (tippre).
Oldallapot le (ha meg fent van egyaltalan) es egy asztali ventit dobj a gep melle, had fujja telibe es utana nezd meg mennyi az annyiLatod latod, Angliaban maradtal volna, most nem lenne ilyen bajod, a nap sem egetne ki a szemed, mert kb 2 hetnyi "jo ido" sem volt ebben a fospuszulatban es lassan vege a "nyarnak"
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Devid_81 #3533 üzenetére
Zotac-om van.... teszem hozzá, 33+ fok van fixen a lakásban... volt párszor, mikor kikapcoslt a gép, már a cpu is alapon van, vga-ra semmi tuning max amit az MSI OC prog beállított....
egyetlen hőfokot látok, MSI AB, vga nem megy 65 fok fölé.. .a cpu volt, hogy bebicsaklott a 95be... de ilyen melegben az fixen 65+... 72.... hiába az X72, 3 ventivel, 100% ventisebességgel... meleg a lakás..... -
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #3532 üzenetére
Forza Horizon 4 az itt 4K-ban is 80-90FPS kellene legyen a TechSpot teszt szerint.
Doom Eternal meg meg attol is feljebb kellene legyen meg 4K-ban is.
Nem melegszik el a kartyad?
Monitorozo programok mit mutatnak jatek kozben, milyen fofokok/orajelek vannak?
Mondjuk pont vram es vrm hofokot nem fogsz latni, pedig azok is fontosak, hacsak nem olyan VGA-d van amin van sensor (EVGA-bol van olyan) -
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #3530 üzenetére
Passz, akkor pedig a 3070/Ti is elfogy mert centire pontosan ugyan azt tudjak mint egy alap/huzott 2080Ti
Mindjart nezek az emlitett jatekokrol tesztet, mert en egyikkel sem jatszom -
- = Zk = -
félisten
válasz
Devid_81 #3529 üzenetére
nekem elfogyott, vagy én nemtudom...
FH4 1440p ultra, a demo megjelenésekor 144+ FPS volt... most, a gyári full gém jó ha 48-at tud, de 65-68 fixen... érdekes...
én a 9700K-ra tippelek, vagy valami malware, amit a MB nem vesz észre, de....
szerk. de nem csak ez... Doom E.... 68 max.... -
Devid_81
félisten
Gyarilag beepitett AIO vizhutese van, amolyan hybrid szeru, kivulrol ugy nez ki mint egy leghuteses cucc, de amugy meg egy kis kompakt viz van rajta.
Ezenkivul gyarilag kellemese tulhajtott, nagyon jo kis cucc, valoszinuleg nagyon keves lehetett belole.Szerk: teljes mertekben megeri ra beruhazni, 1440p-ben jatszom en is, az en kartyam is OC-zott, tokeletesen eleg most meg 1440p-re.
Ha esetleg meg van gari azon a VGA-n akkor gondolkodas nelkul annyiert.Kb 3070Ti teljesitmenye lesz jatekokban.
-
Werkly
őstag
Ez a kártya jó vétel lenne 200-ért?
Mi tudható e típusról?
Asus Geforce Rtx 2080 Ti ROG Matrix Infinity Loop -
Rasiel
senior tag
válasz
Nagynozi #3519 üzenetére
Teljesen normálisak azok a hőmérsékleti adatok. Nem igazán szoktam jelentőséget tulajdonítani azoknak az értékeknek, amelyeket tesztekben olvasok. Tesztpadon van a gép, amivel tesztelnek, így egyértelmű, hogy nem kapsz olyan jó adatokat. Sok mindentől függ egy kártya hőmérséklete. Nyilván az egyik legfontosabb, hogy nagyon jól szellőző házban legyen. Továbbá az sem mindegy, hogy milyen játékkal, milyen felbontáson, milyen grafikai részletességgel játszol. Ha kitolod a Power- és Temperature Limitet (például MSI Afterburner segítségével), jobban fog melegedni a VGA. Az sem mindegy, hogy gyári vagy egyénileg beállított ventiprofilt használsz. Sőt még az is számít, ha normális minőséget képviselő pasztával kened át a GPU-t. Természetesen a környezeti hőmérséklet is nagyban befolyásolja ezeket az adatokat. Ha valaki nem elégedett, akkor érdemes még az úgynevezett undervoltolással is kísérletezni. Nekem ez is sokat segített.
Én egy ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti-t használok. Állandó órajelllel és feszültséggel, már, ami a játékokat illeti: 1980 MHz-en 900mV-ot adtam neki. Egy Noctua NT-H2 hővezető pasztával kentem át a GPU-t, ez is sokat segített, emellett egyéni ventiprofilt állítottam, ami maximum 1800 rpm-et jelent. A fentebb említett limiteket kitoltam maximumra, e kártya esetében ez 125% és 88 fok, így jobban tartja az órajeleket. Nagyon játékfüggő, mikor melegszik jobban vagy kevésbé. Pl. egy Horizon Zero Dawn esetében maximum csak 64 fok volt a GPU úgy, hogy egy órán keresztül ugyanazt a terhelés adtam neki, tehát GPU maximumon tekert, viszont a Power Limit 85-90% környékén volt csak. Ugyanakkor egy Quantum Break esetében, ahol nem egy helyen 100-120% közé is felugrik a Power Limit, ott már maximum értékként 74 fokot sikerült elérnem. Ezt is úgy, hogy fél vagy egy órán keresztül beálltam egy olyan helyre, ahol komolyabb terhelést kapott a kártya. A játékokat 2560x1440p-ben futtatom. A házam egy Corsair Obsidian 650D, átalakítva Be Quiet! Silent Wings házhűtőkkel. -
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Nagynozi #3519 üzenetére
Szia!
Szerintem a 60 fok az csak ház nélkül, klímás térségben érhető el.
Volt nálam 2db Asus Strix és egy MSI Lightning Z ezek a jobb léghűtésűek közé tartoznak.
70 fok-ot mindegyik elérte, pedig nagy házban voltak és a szellőzés is jó volt.
Nem értem, hogy a teszteknél, miért nem csinálnak zárt házas mérést is.
Egyébként 70-75 fok szerintem nem rossz, ha nem visít a kártya közben. -
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy használt, de még garanciális EVGA RTX 2080 Ti FTW3 Ultra Gaming ICX2-őt. Pasztát a biztonság kedvéért lecseréltem Arctic MX-4-re (EVGA ebből nem csinál gondot). Úgy tudom ez az egyik legjobb léghűtéses 2080 ti. A GPU olyan 65 és 73 fok között mozog, természetesen szobahőmérséklettől függően. A "játéksarok", szó szerint egy kis szobában van, hamar befűti az egészet, ilyenkor jelentkeznek a magasabb hőmérséklet értékek. A neten láttam teszteket, hogy 62 foknál nem megy feljebb ez a GPU. Ezek a hőmérsékletek normálisak egy Fractal Design Meshify 2 Compact számítógépházban? Tuning nélkül beáll 1965 mhz-re a GPU órajel. Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
pigatt
őstag
466.11 kb. 50 pontot visszahozott Superposition 4k-ban, de pl. Enlisted-ben, ködös időben a fatörzsek mellett a textúra feketén ghost-ol mozgás közben. Én még mindig maradok a 461.92-nél. Van egy olyan érzésem, hogy talán ez volt az utolsó teljesen jónak mondható driver az előző szériához...
-
KAMELOT
titán
válasz
- = Zk = - #3515 üzenetére
Én váltanék... Csak nem ennyiért
-
KAMELOT
titán
válasz
- = Zk = - #3512 üzenetére
Csak éppen nincs mire váltani!
-
- = Zk = -
félisten
embörök.. valahogy el kell érniük, hogy lecseréljük a 2080Ti kártyákat...
várható, hogy lassan, óvatosan lefelé tolják a dolgokat... azt hittem ,ezt eddig is tudtuk, nem újdonság.. -
Devid_81
félisten
En mar az elso Amperehez valo driver ota tapasztaltam ilyet meg a legelejen.
Sott most a ket legujabb driverrel nalam mar az eddig 100%-osan stabil OC sem stabil mar, igy visszabb kellett vegyek picit.
Relative jol megy minden, panaszra keves az okom, de jah valami valtozik azert -
pigatt
őstag
Sziasztok!
Az új 465.89-es driverrel ti is tapasztaltok kismértékű teljesítmény csökkenést? Nálam Superposition 4k alatt minusz ~250 pont a 461.92-höz képest, és játékokban is érződik, hogy a max FPS alacsonyabb lett. Sajnálom mert R6 nV Reflex miatt jó lenne használni az új drivert.
-
KAMELOT
titán
válasz
- = Zk = - #3504 üzenetére
Szeptemberben vettem
-
Devid_81
félisten
Kozben mar toltam egy tesztet nyitott ablak mellett, pottyet hideg volt, de legalabb tartotta a boost orajelet
Ez amugy a 24/7 beallitasom, sajnalom hogy nem Samu ramos kulonben lenne meg benne egy par szaz pontItt a link a 3DMarkhoz.
-
KAMELOT
titán
válasz
- = Zk = - #3501 üzenetére
Én 200k vettem
... Mondjuk a tulaj váltott erősebbre, azért adta el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 3070 Gaming X Trio - hibátlan - dobozos - eladó!
- XFX SWFT 319 RX6800 16GB VRAM 2027-ig ALZA gari
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Eladó egy hibátlan MSI Ventus 3x RTX 3070Ti
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest