Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Hát én kettő között vacilláltam a Guru3D tesztjei alapján:
Gigabyte RTX 2080 Ti GAMING OC - terhelve 67 fok és 39 DBa
MSI GeForce RTX 2080 Ti DUKE OC - terhelve max 74 fok és 39 DBa
MSI-t vettem, mert annak a minőségében jobban megbízok és nem bántam meg. A házamban 72 fok fölé még nem ment (jellemzően max 70 fokot látok csak sima játék közbenm), de ha pár fokkal fölötte tetőzne sem bánnám, mert hangtalan a kártya és még coil whine sincs.
Ahogy torma1981 is írta, van még, csak nálam amikor venni akartam ez a kettő típus volt elérhető.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
ForRedGlory #596 üzenetére
Melyik fajta kártyák hűthetők jobban, vagyis amelyik jobban hűtik a GPU-t?
-
ForRedGlory
félisten
Oké, de azért a hangos és hozzá még meleg is, nem olyan ütős kombó.
Azért van 1-2 olyan nem gyári hűtés, amivel 70-72 fok körül lehet tartani a kártyát, mint ahogy az MSI Duke is olyan, amit végül nem tudott megvenni (én viszont igen
). A Gigabyte RTX 2080 Ti GAMING OC is elvileg halk és jól is hűt.
Én biztos kihasználnám a 14 napos elállást (már ha neten vette) és vennék egy minőségibbet.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Lotus_Omega #593 üzenetére
Ez miatt ne aggodj, mindegyik elég meleg!
-
Lotus_Omega
tag
válasz
ScomComputer #584 üzenetére
Mintha a fogamat huztak volna (MSI vs. inno3D), de sajnos csak ez volt eppen ("megfizetheto" aron)
Mar varom az ajandek jatekot (Space Invaders) -
ROLI22
tag
Na én is csatlakozom egy Duke OC-val.
-
ScomComputer
veterán
válasz
chris0000 #589 üzenetére
Nesze neked több téglát látsz a BFV-ben....hehehe....
-
chris0000
őstag
-
chris0000
őstag
válasz
Lotus_Omega #583 üzenetére
BFV RTX : ON tapasztalatokat várjuk...
üdv.
-
torma1981
veterán
válasz
Szia.
Milyen a hangja? Hőfok?
-
chris0000
őstag
válasz
ez már "oszt" igen
meg lett supportálva a gép...üdv.
-
ScomComputer
veterán
válasz
Lotus_Omega #581 üzenetére
Leváltottad a jó kis MSI-t na megállj.....
Ja és ez Ref. PCB azt tudod.... -
Lotus_Omega
tag
Minden alapon, driver installálás után:
FIRE STRIKE 1.1
TIME SPY 1.0 -
ÁdiBá
veterán
válasz
Lotus_Omega #581 üzenetére
Jó féle, várjuk a tapasztalatokat...
Grat a cucchoz.
-
Lotus_Omega
tag
Sziasztok!
Csatlakoznék az alábbi kártyával:
INNO3D GeForce RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 X3 OC
[link]MSI Duke-ot szerettem volna de sajnos az iPon visszamondta a rendelésemet, így ez lett helyette.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
ScomComputer #574 üzenetére
Megállt... valami windows license problémája lett.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
ImpersonatoR #575 üzenetére
Elvileg a leggyorsabb teljesértékű turin, kb 10% van benne, memóriában, számlálóban, és memória busban.
Teljesértékű TU102-es. -
Dtomka
veterán
válasz
ScomComputer #576 üzenetére
Ez a csávó olyan mint aki a telokat "kínozza"...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ScomComputer #576 üzenetére
Akkor lehet eldobni a 2080 TI-t....
-
ScomComputer
veterán
válasz
ImpersonatoR #575 üzenetére
Igen az én már berendeltem,nem sz@rozok a gyenge Ti-vel....
-
Mi ez a Titan RTX ?
Lemaradtam valamiról?
Vagy csak kamu doboz? -
ScomComputer
veterán
Itt meg live-ban megy 2080Ti teszt,várjuk mikor döglik meg....
-
Gambito
tag
Aorus xtrm 600k (ipon)
: vélemény? dizájnon kivul ér valamit? ugytudom teljesitményben nem rosz, de hutesben nem a legjobb.
-
voodoo98
addikt
válasz
ForRedGlory #570 üzenetére
Így van!
Nem bíztam, valóban! De 2 levelet megért.
-
-
-
-
hoolla
aktív tag
-
ÁdiBá
veterán
Neked mennyi a vége a memóriából?
Nekem +400Mhznél még gond nélkül fut a kártya... pedig azt hittem kivan rajta centizve a GDDR6.(#562) Hubba12 ÉRtem én, de pl ha megnézed, hogy 8700K 5,0 Ghz ellen futtatom azonos beálltás mellett, 130/600 azt még nem probáltam ki, akkor szintén hasonló eredményt kapok i9 7900X ami 4,6 Ghz en ment.
Tehát igazából itt is teljesen mindegy a CPU erő. w -
Hubba12
senior tag
Nem is arra gondoltam hanem a más tech-re. Onnan hogy több volt a pont tuning nélkül 6700K-val. Nézd meg mire válaszoltam. Nem csak a magszámtól meg a MHztől függ az fps-szám. Ugyan annyin ment 4.6-on az i9 is és az i5 is. Az i5 már nincs meg igy nem tudok konkrét számot mutatni. De pl a 7900x alul maradt far cry primal bench-ben az i5-tel szemben.
-
ÁdiBá
veterán
i5 7640X?
Az hogy jön ide, mennyin megy neked az a processzor?
Inkább azt a következtetést vonnám le ebből, hogy ott sem számit a CPU erő, ennél a benchmarknál 1440p-ben.
Nem feltétlen azt, hogy kevés a CPU játékra.
Inkább VGA limites a program, kb ennyi.
1440p illetve fölötte neked lehet 6 Ghz inteled semmivel se lesz gyorsabb, nekem volt 5,1 GHz 7700K is.
Értelmetlen volt... -
Hubba12
senior tag
válasz
ForRedGlory #550 üzenetére
Szerintem a proci miatt. Nekem az I9 7900X néhol játékokban kevesebb fps-t hoz mint a i5 7640X. Nem épp a legjobb választás játékra.
-
válasz
ForRedGlory #557 üzenetére
Mindíg jönnek azzal, hogy az US ár nettó: simán élhetsz olyan államban amerikában, ahol nem kell megfizetned még azt az őrületes 7-8%-os sales tax-ot se, pl ha másik államból szállítják neked a cuccot.
Amit nem ártana hozzátenni: az US árban már tudtommal benne van Trumpék vámja! Ennek az átvételét mivel indokolja az európai kereskedő??
-
Segal
veterán
válasz
ForRedGlory #557 üzenetére
-
Gambito
tag
válasz
ForRedGlory #543 üzenetére
1400 dollár az 1250 euro
-
hoolla
aktív tag
+130mhz van a GPU-n
+600mhz van a mem-en
Nekem 125% a power limitA memoria csúszkát told ki csutkára és onnan kezd el visszavenni. Nekem vitte a 145/800-at, de ott már fel kellett tolnom a ventiket a kártyán meg a házon is. Igy visszább vettem egy kicsit. Nekem ez a sweet spot. A hőfok megáll 76 fok körül és még nem hangos a gép.
-
ÁdiBá
veterán
Amúgy érdekes, hogy simán megy annyit mint a volt GTX1080Ti kártyám, az 2050 ment.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #550 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
Persze, hulyen tettem fel a kerdest, mert ugy lett volna ertelme, hogy mire ider az mennyi lesz forintban.
Ami USA-ban XY dollar, az EU-ban kb ugyanannyi euro. Ez lett volna amugy a kerdesem lenyege.
En nem azon porognek, hogy az 1400 dollaros kartyahoz jo-e az 550-es tap, plusz nem is mernem ala tenni. Nehogy mar ezen agyaljon valaki.
-
ÁdiBá
veterán
Aki elöbb vásárolt RTX 2080 Ti, mikor még nem járt hozzá BF5 most nem kérhetek hozzá?
-
Segal
veterán
válasz
ForRedGlory #543 üzenetére
Siman atvaltva igaza van de a dollar az ugye netto ar tehat ha azt valtjuk eurora attol meg netto marad. Ha ratesszuk meg a 27%-ot meg egy szep kereskedoi hasznot akkor mar egy csunya otossel kezdodo szam fog kijonni forintban (es az otos utan nem 0 de meg csak nem is 1 lesz
)
-
KillerKollar
őstag
válasz
KillerKollar #542 üzenetére
Közben sikerült... A Geforce Experiencen keresztül kellett aktiválni.
Viszont van egy sztorim ezzel kapcsolatosanFelvettem az Origin ügyfélszolgálattal a kapcsolatot Live Chat-en keresztül, hátha ők tudják mégiscsak az Ő játékuk a Battlefield V és részesei ennek a promóciónak... A fiatalember közölte velem hogy tévedek, mert csak ingame content jár a kártyákhoz (sisak,puska skin,stb...)... Mondom haver akkor én át lettem baszva mert nekem a számlára is ráírták hogy ajándék Battlefield V játék ami hagyján... De belinkeltem neki egy rakás külföldi cikket ahol írják hogy igen ingyen BF V-öt adnak az RTX kártyákhoz... de Ő ragaszkodott az igazához... Épp töltöm a cuccot, skinhez képest kicsit sokat foglal...
-
KillerKollar
őstag
Hali!
Rendelt valaki innen Battlefield V-s promócióban RTX kártyát? Most jött meg az enyém de sehol nem találok CD kulcsot... A szállítólevélre rá van ragasztva egy vonalkód és alatta egy hosszú számsor... De az nem CD-Kulcs próbáltam... Ipontól rendeltem a cuccot. Máshol kéne aktiválni?
-
Gambito
tag
válasz
ForRedGlory #537 üzenetére
1250
-
Gambito
tag
Mi a vélemény erről? minimum 750es tápot igényel?
alapvetoen menyit igényel egy 2080 ti?.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
KillerKollar #529 üzenetére
jéé, azt hittem csak én lakom HAF 932-ben
...
igaz, az enyém az AMD Dragon Edition.. benne intel+nVidia...
-
KillerKollar
őstag
válasz
ForRedGlory #531 üzenetére
Jó árban volt (a többihez képest), elég széles körben elérhető így ha ne adj Isten én is kifogok egy hibás darabot akkor talán kevesebbet kell várnom a cserére, meg a cégnek is elég erős a magyarországi márka képviselte. Plusz nekem nincsenek rossz tapasztalataim az Asus termékekkel, sok volt már a gépemben
-
torma1981
veterán
Nekem is sikerült szerezni egy Gigabyte GeForce RTX 2080 Ti GAMING OC-t 400k-ért.
Emag újracsomagolt. Még nem mentem érte. Remélem nem valami gond miatt küldték vissza.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
KillerKollar #527 üzenetére
Miert mellette dontottel?
-
ÁdiBá
veterán
válasz
KillerKollar #529 üzenetére
Ahhh az birni fogja.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
KillerKollar #527 üzenetére
Grat hozzá!
Kelleni fog neki rendesen levegő, jó nagy ház célszerű neki. -
KillerKollar
őstag
Na hosszú dilemmázás után jövő héten én is csatlakozok a klubhoz... Berendeltem a kártyámat Iponéktól
(ASUS Dual-RTX2080TI-O11G GeForce RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 OC PCIE). Aztán majd morzsolom az imákat hogy az enyém ne haljon be... Lehet hogy a beszerelés után még 1-2 hétig nem adom el a 1080 Ti-t hogy legyen tartalék kártyám ha mégis gariztatnom kéne... -
subaruwrc
félisten
válasz
#26681856 #521 üzenetére
evga-nál szét lehet szedni a kártyát garancia vesztés nélkül sőt én egy 1070 kapcsán megkérdeztem és a back platet is le lehet venni annak ellenére hogy matricás,a szervizes válasza szerint az csak azért van ott hogy tudatában legyenek hogy már meg volt bontva a kártya
ennek ellenére garoztákviszont msi asus bontása garancia vesztést von maga után tudtommal
gigabyteon nincs matrica -
ÁdiBá
veterán
válasz
subaruwrc #517 üzenetére
6 fokot nyertem az előző EK pasztához képest amit a blokkhoz kaptam.
Gyári Asus Dual mennyire melegedik ?
85-90 fok nekem kb addig felment...
Most 50 fok alatt megtudom fogni a kártyát magasabb órajelen kitolt TDP-vel.
Akkor hányfokot is nyertem?
ASUS féle DUAL egy kalap szar... már bocsánat.Viszont a procimat is újrapasztáztam, az EK féle pasztával, az nem lett sokkal hűvősebb.
Ott folyékony fém CLU van a mag és a réz kupak között. A kupakot is lecseréltem a processzoron.Az az egy zavar hogy baromira levegős még a rendszerem, hallom ahogy kurugykol a D5 pumpa, idő kérdése.
Szemét X299 monoblokkban mindig beragad egy buborék, elkezdi nekem a merlin, buktassam oldalra a gépházat...
Ja mondom az 55 kilos sz@rt majd neked buktatom összevissza... -
-
hoolla
aktív tag
válasz
t72killer #510 üzenetére
Itt Au-ban. Ne aggodj már itt is kifogytak az Msi-k, de legalább már volt kapható több típus is köztük a Trio és az AIO vizes. A gigák dugig vannak már napok óta köztük az Aorus is. Asus dual-ok, Mindkét Evga... Inno3d néz ki úgy, hogy sosem fogy el. Szerintem otthon is normalizálódik a helyzet lassan. Még egy kis türelem és sok F5.
-
-
hoolla
aktív tag
válasz
chris0000 #508 üzenetére
Ezen nem érdemes görcsölni, max addig amig nincs normális utánpótlás. Cserélik azt kész. Amig voszont működik, (lehet, hogy soha semmi baja nem lesz) addig van egy jó erős kártyád.
Én még ugyan nem értem el azt a bizonyos xx óra játékidőt amikor elkezdenek halni, de eddig én boldog vagyok az Asus-al. Csöndes, 140mhz extra figyel rajta + 800mhz a memorián.
Szerencsére itt már normalizálódik a helyzet. Már vannak kártyák amik vannak stockon napokig sőt már lassan két hete. Tegnap volt Msi minden fajta, még a vizes is. Így ha megadja magát az enyém az sem érdekel. Veszek egy Msi-t aztán a csere vadi újat meg árában eladom.
Minden egyes terméknél amit vásárolunk, ott a lehetőség a meghibásodásra, és a szarakodás a gariztatással. Ne vegyél ref nyákosat, ha ennyire parázol, de hogy ne vegyél egyáltalán, annak én semmi értelmét nem látom. Persze ha csak szimplán nem ér ez a teljesitménytöbblet ennyi extra pénzt, az más kérdés. -
chris0000
őstag
én is terveztem,h veszek 2080Ti kártyát,de így annyira elbizonytalanodtam,h hagyom a francba...
semmi kedvem itt görcsölni rajta,h fog-e normálisan működni...nem beszélve milyen b@szott drága cucc...
-
Zoli54213
aktív tag
A gép lefagy, a kártya kiég. Azt se tudja már mit akar xD
-
ÁdiBá
veterán
válasz
IntelKiller7 #505 üzenetére
Na vajon ez is kifog égni?
-
IntelKiller7
veterán
RTX 2060 a láthatáron?
[link] -
syberia
veterán
válasz
t72killer #503 üzenetére
Normális esetben a megvásárolt videokártya a rajta lévő QC pass matricához hűen a megfelelően működik. [H]ard|OCP garanciális cserében kapott RTX 2080 Ti kártyája képet sem volt hajlandó adni. Mintha saját magát szándékosan akarná lejáratni a cég, most már olyan érzésem van.
(#492) Pujesz68:
-
-
syberia
veterán
RTX 2080 Ti FE Escapes Testing by Dying After 8 Hours
Jó hír, az Nvidia ügyfélszolgálat nagyon udvarias. Több jó hír nincs.
-
chris0000
őstag
hi.
vki próbálta a 2080Ti-vel a Battlefield V-öt,RT tapasztalatok?thx.üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tippmix
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Formula-1
- Robotporszívók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Hibátlan - COLORFUL Geforce GTX 1650 Super 4GB GDDR6 128bit videókártya
- XFX SWFT 319 RX6800 16GB VRAM 2027-ig ALZA gari
- GIGABYTE 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X WINDFORCE MAX OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest