- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
katt777 #7970 üzenetére
Kicsit kötekedőre fogom, tekintve a félisten rangot
"de a jobb minőségű alkatrészekkel gyártottaknál nincs." - ez nem így van, tökéletes, prémium alkatrészek is zenélnek, ha a sajátfrekvenciájukon piszkáljuk őket
VGA-téren a tücsök sajnos gyakori állatfaj. Sajnos a 970-nél ez elég gyakori, gyártófüggetlen jelenség. Az erősebb alkatrészeket tartalmazó tuningkarik is rendre nyávognak - legyen az EVGA, Giga, MSI, Asus, Zotac, stb. Személyszerint egy Giga G1-be futottam bele, ami élményindex alatt éles hangon cincog, 100FPS fölött diablo-ban meg halkan zümmög.
"ref. kari csak Agliában elérhető" - ez így ebben a formában nem igaz. Több gyártó is épít a referencianyákra, pl EVGA - mégis cincognak a kártyáik. Amiről hallottál az egy ref 980-as NYÁK-kal szerelt 970-es kariféleség, amire garanciát vállalnak, hogy nem cicereg.
Az alapból halk működést és jó tuningkapacitást megkapod az Asustól (strix), MSI-től (Gaming), Galax-tól (HoF), Gigabyte-tól (G1). Nekem ezutóbbi vált be, szuperjó a hűtése, teszt alatt se igazán hallottam ki a ventiket és kb 1500GPU/7600VRAM szintre húztam eddig gond nélkül se a GPU se a RAM-ok se a VRM nem melegedett 70 fok fölé.
#7973: Nekem ez van, és a mellékelt kis hegedűs pajtás ellenére nagyon megszerettem.
Egy dologra kell a megvétele előtt odafigyelni: kb 32 centi hosszú
.
#7975: Az FC blokk - pláne többesszámban SzVSz drága játékszer. Egyrészt egyedi, erősebb/tuningosabb NYÁK-okra nem csinálnak, csak refkarikhoz, másrészt ha kiszolgált a kártya, nem ér többet darabja, mint negyed kiló sárgaréz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Villanyszerelés
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest