- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
sziasztok!
msi 970 gtx gaming vga-m van és a következő történt, kb 3 óra gta5 után mikor kiléptem az asztalon lévő kis alkalmazáson látom h 90 fok körül van a vga amit nagyon sokallottam nem láttam még sose ennyin, és ami feltűnk hogy 0% terhelésen is elég lassan hül vissza, megvezéreltem msi afterburnerrel a ventiket h 100%-on mennyenek és semmi... venti fordulatszám 100% volt de 0 RPM és nem is lehetett hallani semmit, levettem a gép oldalát újraindítottam a gépet és láttam hogy bekapcsolásnál is csak az első venti forog a kártyán, a második semmit se csinál, kézzel elindítottam és azóta jó, forog msi vezérlésre is és hallani is hogy mennek rendesen, RPM szenzor is mutat már minden fain. Az lehet hogy régóta nem kapott ilyen terhelést a kártya ahova venti is kellett neki és "leragadt a 2. venti" ? mert egy jó ideje nem igen terheltem, vagy amiket kap (wot, wow) mindet viszi passzívan azokhoz ventit se kapcsol :/ ja és minden alapon van nincs húzva a kari semmibe sincs piszkálva illetve legfrissebb whql nv driver van fent
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- BestBuy topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest