- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
Értem köszi a tanácsokat! Csak egy ötlet volt, de igazából ez a 970 mindenhova elég nekem ahova használom szóval nem hinném hogy lecserélem. Annak fényében hogy mennyiért vettem és mennyit ér most biztos el nem adom
-
Tarill
őstag
üdv! nem a legújjabb szériáról lévén szó, mennyire érdemes meglévő 970-em mellé még egyet venni? SLI fejlesztéseket kap még ez a széria?
-
Tarill
őstag
na sikerült megfrissíteni a vga biosát, Jack@l köszi a tippet, bejött hogy dugjak rá az igp-re mikor elmegy a vga kép. kb fél perc alatt lefrissítette, restart és jó is. kiv leszek h a ventiproblémák megszűnnek-e
-
-
Tarill
őstag
szerintetek mennyi esély van arra hogy ipon tud csinálni valamit ha visszaküldöm gariba az msi 970-em et azzal a hibával hogy egyik venti néha nem indul be a másik meg süvít? vagy csak időpocsékolás?
-
Tarill
őstag
na most ott tartok hogy rámegyek a download and installra, letölti kérdez kettőt azt leokézgatom és ennyi. nem történik semmi, nem kezdi el telepíteni
amúgy találtam egy videót: [link] itt minden tök jól megy, nekem tegnap mikor bejött a telepítéses dos ablak nem is tudtam elolvasni semmit mert 2 sec után lekapcsolt a monitor... és a biost se hiszem hogy el kezdte volna frissíteni mert kér előtte két yes-t is amiket abszolute nem nyomtam...
-
-
Tarill
őstag
válasz
Jack@l #29731 üzenetére
hát nem tudom... végigcsinálta, a monitor kikapcsolt, reseteltem a gépet és mikor bekapcsolt az igp-ről jött a kép a vga meg le volt tiltva, eszközkezelőbe levettem a tiltást és most megy a vga de a driver nem frissült :/ egy pillanatra azt hittem hazavágtam a kártyát...
ez az? és csak hagyom h végigfusson? mennyit kell utána várni a resettel?
-
Tarill
őstag
sziasztok! egy msi gaming 970gtx-em van és ma pontosan ezt csinálta mint a videón: [link] első venti nem ment, a második meg 100%-on tekert, az tűnt fel hogy nagyon hangos volt a gép. kézzel rásegítettem és ment is. egyszer pár hónapja eljátszotta már ugyan ezt. van erre valami megoldás? gariba foglalkoznak vele?
-
Tarill
őstag
sziasztok!
msi 970 gtx gaming vga-m van és a következő történt, kb 3 óra gta5 után mikor kiléptem az asztalon lévő kis alkalmazáson látom h 90 fok körül van a vga amit nagyon sokallottam nem láttam még sose ennyin, és ami feltűnk hogy 0% terhelésen is elég lassan hül vissza, megvezéreltem msi afterburnerrel a ventiket h 100%-on mennyenek és semmi... venti fordulatszám 100% volt de 0 RPM és nem is lehetett hallani semmit, levettem a gép oldalát újraindítottam a gépet és láttam hogy bekapcsolásnál is csak az első venti forog a kártyán, a második semmit se csinál, kézzel elindítottam és azóta jó, forog msi vezérlésre is és hallani is hogy mennek rendesen, RPM szenzor is mutat már minden fain. Az lehet hogy régóta nem kapott ilyen terhelést a kártya ahova venti is kellett neki és "leragadt a 2. venti" ? mert egy jó ideje nem igen terheltem, vagy amiket kap (wot, wow) mindet viszi passzívan azokhoz ventit se kapcsol :/ ja és minden alapon van nincs húzva a kari semmibe sincs piszkálva illetve legfrissebb whql nv driver van fent
-
Tarill
őstag
970-et mért nem tesztelte a ph? :/
-
Tarill
őstag
-
Tarill
őstag
nvidiánál az hogy a memóriavezérlő 256 bites crossbar az annyit számít mint amd-nél egy "sima "512-bit? nv-nél irányonként 256bit?
-
Tarill
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #3944 üzenetére
érdekes dolog ez, nekem is cicereg elvileg, de csak windows élményindex teszt közben csinálta eddig, se játékok közben se töltőképernyőkön se sehol... de engem sem zavar egyáltalán főleg így
-
Tarill
őstag
windows élményindex kicsit meg cicergeti a karim de egyáltalán nem vészes
durva mert játékok közben eddig nem hallottam, csak most olvastam valahol hogy az előhozza ha hajlamos rá (msi gaming 970)
-
-
Tarill
őstag
dőzsi van emberek
[link]
-
Tarill
őstag
14 db strix iponon
-
Tarill
őstag
ennek ram van a nyák alján is most komoly?
===> [link]
4. kép az oldalon
-
Tarill
őstag
sikerült berendelnem egy msi gaminget
remélem kapok is
110ért simán jó
-
Tarill
őstag
válasz
Firestormhun #2126 üzenetére
és az az 50-60db iponhoz jön vagy összesen az országba?
mert nem mindegy
-
Tarill
őstag
tud valaki valamit arról h 970 mikorra várható nagyobb darabszámban hazai nagyobb boltokba? pl ipppon
-
Tarill
őstag
válasz
Forestgreen #1904 üzenetére
akkor addig kivàrok
aprós bazàrosoknàl remèlem lesz 100-110 között mert az a plafon
-
Tarill
őstag
sziasztok! jöv hèten tervezek 970-et vàsàrolni, kèrdèsem hogy ki hol tudott venni ès milyen àron mert eddig nincs tùl nagy kìnàlat :/ egyèbkènt a gigabyte modelljèt nèzegetem, 770 gtxemmel kellemeset csalódtam a màrkàban
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest