- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is aktívan használom ezért tudom ilyen pontosan.
Bármit küldtem eddig odaért másnap,pedig nem keveset postázunk.
Ez is üzleti csomagként megy.
Nem tudom mióta,de én már használom jó ideje,de azóta viszi MPL háztól-házig.
Nagyon hasznos megbízható biztonságos és olcsó,
ha tehetem mindent ezzel küldök. -
Jól tudja.
Felemelték még tavaly 150K-ig értékbiztosítva (vaterafutár MPL),nyomonkövethető garantált egy munkanapos szállítás.
2kg-ig 950ft postán feladva és házhoz szállítva.
Ha vki postaponton veszi át akkor csak 790ft.
Itt is van háztól házig szállítás,nem csak a DPD csinálja.
Ha háznál is veszik fel a csomagot akkor is 950ft,ha házhoz is kell szállítani. -
Hunork
veterán
Hujujj! Imént módosítottam az Adatlapot!
Elnézést, figyelmetlen voltam.
Szóval a minimumot azért nem írtam, mert a FRAPS folyamatosan be volt kapcsolva, és mikor tölt pályát, akkor kemény nulla a minimum. A ma nap majd csak egy pályát mérek le...És EZ amúgy elfogadható egy Asrock laphoz képest? A neten kutakodva igen, mert azt elismerem, néha nem értem az egészen extrém eltéréseket szinte közel azonos konfigok mellett...
regener: igen, nem bírtam ki karácsonyig...
-
Bile Demon
őstag
A kártya a melegedést is igyekszik kordában tartani. Azt figyeltem meg, hogy 73 fokon visszaveszi a boostot 1 vagy 2 lépcsővel, a feszültséget is 25mV-al és csak akkor boostol újra a max értékre, ha 70 fokra vagy az alá csökken a GPU hőmérséklet.
Gyári és a moddolt BIOS esetén is így működik.Amúgy a BOOST-ot az alábbi dolgok korlátozhatják vagy csökkenthetik:
-TDP limit elérése (100% TDP felett visszaveszi a boostot, kivéve ha az afterburnerban ki van tolva a csuszka...)
-Túlmelegedés
-Vrel: megbizható működéshez szükséges GPU feszültség (a különböző boost frekvenciák különböző feszültséget igényel, ami minden egyes GPU-nál más), szerintem a GPU-ban van egy táblázat amit gyártáskor kitölt az nvidia, ebben az van, hogy melyik boost lépcsőhöz milyen GPU fesz tartozik, ezért ha csak a GPU feszültséget emeli valaki, akkor automatikusan magasabb frekvenciára boostolhat a GPU és ezért lehet az, hogy két azonos pl. MSI TFIII kártya különböző frekvenciára boostol. Pl az enyém 1111MHz-re, de van olyan szerencsés felhasználó, akinek pl. 1163MHz-re... szóval ez a táblázat nem a BIOS-ban van, mert az minden kártyánál közös.
-Vop, "Működési feszültség", ezt nem tudtam értelmezni
-GPU kihasználás (értelemszerűen, ha sok az üresjárat, az is csökkenti a boost frekit) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BIOS frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest