- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
1060 jól futtatja, FHD alatt 60-80 fps körül volt nekem anno.
-
laskr99
addikt
-
laskr99
addikt
válasz MasterDeeJay #22726 üzenetére
Hát, max mellék kártyának befogni modern gépbe
-
laskr99
addikt
válasz Speed® #22103 üzenetére
Szerintem a moncsit rakta össze DVI-al l. HDMI meg a tv.
Nuada herceg: szerintem ez webos hiba. Ha bekapcsolás előtt küldöd ki a jelet nem fogja érzékelni , vagyis azt írja nincs jel utána. Ilyenkor én másik hdmi portba dugom a TV! Oldalán. Így az 1-2 port közt játszva érzekeli. Ha nincs jel akkor átdugom a másikba, ha ott megint elkezd velem játszani akkor vissza és megint jó..
-
laskr99
addikt
-
laskr99
addikt
válasz NdrewSunix #21805 üzenetére
EVGA GAMING 1 ventis, mivel annak stock intel hűtő féle a borda. Az SC gaminggel nincs baj. Giga windforce széria venti zörgős, mint kb minden giga mostanság. Talán a mini az nem.
Asus dual hangosabb mint a többi nem csúcs verzió, van aki szerint nem, van aki szerint igen, nem hallottam személyesen.
MSI armor sima az a gaming nyákja gyengébb hűtéssel, az OCV1 elvileg teljesen más.
Strixeknél a ledek el tudnak romlani, van rá javítás, HW mód ahogy láttam.
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
válasz NdrewSunix #21803 üzenetére
Igen, ezek a csúcs hűtésűek. Az Aorus szériának lehetlek zörgős lapátjai, szóval ha ezt szándékozod venni, figyelj rá.
-
laskr99
addikt
válasz NdrewSunix #21801 üzenetére
Üdv!
Mennyi a keret? Ha visszább keresel már többször le lett mostanában írva
-
laskr99
addikt
válasz rasotamas #21785 üzenetére
Monitorozd a kihasználtságot, ha nagyon nagyon magas a cpu , akkor ideje váltazni. Egy I7 2xxx 3xxx még nagyrészt kihajtja a játékot Nézz beállítási útmutatókat neten és meglátod milyen lesz. Szingleben kellene vinnie neki, I3-al nekem vitte régebben
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
válasz papirzsepi93 #21723 üzenetére
Ebbe azért kételkedem. Legtöbb mostani játéknak még a 4790 se elég, nem hogy egy i5.
-
laskr99
addikt
válasz RetepNyaraB #21499 üzenetére
Próbáld ki az új driverrel. Ha nem megy akkor töröld a drivert és friss telepítés a legújabbal.
-
laskr99
addikt
válasz Geri27 #21391 üzenetére
Nekem 3 venti volt a házban. 2 elől 2x140mm és 1x120 hátul. Ha leveszed a ház oldalát nem annyira tudsz javítani, mivel az a cél,hogy elvigyük a meleget a helyekről, de mivel ha leveszed a légáramlás eltűnik, rosszabb is lehet a hőmérséklet. Nekem nyáron levettem a ház oldalát, a vinyó azonnal melegebb lett mint oldallappal fent.
-
laskr99
addikt
válasz Geri27 #21388 üzenetére
70 nem sok egy rosszul szellőző házban. Nekem a Gaming X ment fel addig a hangszigetelt házban. Majd a1080 TI 80 fokig és a procit is felfűtötte addig. Új szellős házamban a 1080TI Gaming X 70 fok és a proci 60 alatt van. De a venti dologra még mindig kell gariztatás, engem kimondottan zavarna.
-
laskr99
addikt
válasz szuk_jozsef #21255 üzenetére
SSD jót tenne neki, de csak a betöltési időknél. Nekem is volt ilyen 1060-al de most 1080 Ti-vel még nem nagyon tapasztaltam, csak azt amit eddig, hogy a proci visszafogta a VGA-t( ami nálad lehetetlen a rízzsel) szóval próbáld ki és meglátod, a húzás max kicsi +fps-t jelent.
-
laskr99
addikt
válasz bendikeee11 #21233 üzenetére
Kevés lesz neki a kártya maga 120-140 wattot eszik, ha 3570 van benne akkor az is 80W, alaplap 20-30W már így 240-250W ahhoz a HDD és esetleg SSD, ventik már megvan a 300W
-
laskr99
addikt
Kérlek, a milyen radeon témát a kártya saját topikjában beszéljétek meg.
Köszönöm!
-
laskr99
addikt
válasz juliensorel #20897 üzenetére
Elvileg nagyot estek az árfolyamok, és nagyon sokan léptek ki már most belőle.
-
laskr99
addikt
válasz RetepNyaraB #20878 üzenetére
Nekem edigitallal volt tapasztalatom. Bekéltetőhöz fordultam a blogomban lévő üggyel. Mikor mentünk a monitorért ők mikor mondtuk,hogy bekéltetőhöz fogunk fordulni, mondták csak nyugodtan. Nyertünk
Ha tehetném az Asust nem ajánlanám, nálam az az ipari hulladék kategória, minden meghalt a routeren kívül náluk. Vicc amit művelnek. Szerintük a kieső kijelző esztétikai hiba csak. Lehet savazni fogtok érte de ez a tapasztalatom. 2 egér 3 monitor 1 tablet után.
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
Áhh köszönöm a pontosítást, kicsit le voltam itt maradva, el voltam a napokban foglalva
-
laskr99
addikt
válasz kareszkaresz #20781 üzenetére
Válaszd a Phoenix GS-t az a legjobb ezek közül.
-
laskr99
addikt
-
laskr99
addikt
válasz Szabikaa20 #20664 üzenetére
MSi afterburnerrel nézd meg mennyin jár a cpu. Az élsimításnál TXAA maxon, SSAA OFF mert a teljesítményt több mint felezi. Vele 40 körül nélküle 80-120fps!
-
laskr99
addikt
válasz Szabikaa20 #20508 üzenetére
Dual csak a neve. Az Asus Dualnak nem annyira jó a hűtése mint a csúcs kártyáknak. Az itx karik is jók, 1 ventisek, talán picit hangosabbak mint a 2 ventis társaik, mivel magasabb fordulaton kell 1 ventinek járnia ,hogy lehűtse.
-
laskr99
addikt
válasz Glaz-dozfhut #20491 üzenetére
Próbáld akkor a régebbi driverrel, de sztem azon kívül,hogy online cerka méregetés, felesleges az a kevés + miatt húzni a kártyát...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest