- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Plazma TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre921
tag
Valami időkorlátom lejárt gépelés közbe uh ez most egy dupla.(nem, nem dupla Megelőztek )
Szóval ahogy Redneck kolléga is mondja, ne a leggyengébb i5-öt pakold majd alá lehetőség szerint, és ne is prevgent(a ddr4 miatt). Legalább egy olyat mint az enyém, de ha nem sokkal drágábban hozzá jutsz, akkor 6600. Mondanám a Caby Lake-t is, de pár százalék difiről beszélünk. Amelyik szimpatikus.
@Scorp
Hdd-ről persze. 1tb-os wd blue. Te egyébként upgradeltél win7 alól, vagy clean installt csináltál? Én amikor megvettem most legutóbb a procit meg a vga-t alapból egy format meg clean install ment ugye. Érdemes lenne újrarántani a rendszert ha nem clean install volt(sztem)
Start menüben elő van hozva nálad a futtatás parancs? Szerintem vágod te, de gépeld be neki az msconfig parancsot. Lesz ott egy olyan fül hogy automatikus indítás, azon belül meg a feladatkezelőt nyisd meg. Én ott összvissz a 3 legalapvetőbb aplikációt engedélyeztem csak Nagyon sokat számít ha az ember kilövi a sok felesleges sz@rt rendszerindítás alól pl. Nálam így pl nagyon gyorsan bootol be a win10 bekapcsolás után. Meg a windows defendertől se kell megijedni a neve miatt, nyugodtan ki lehet lőni. Tűzfal meg egy normális vírusirtó elég.
Meg a csúzliszájú felügyeleti eszközöknél is lehúzhatod a csúszkát teljesen, úgyis te látod hogy nem veszélyes meg vírusos az alkalmazás amit telepítesz.Ha ezek megvannak, elvileg már egy sokkal barátságosabb rendszer folyamatokkal operáló Win10et kapsz. És gyorsabbat. Nem a hardware a baja neki mert annak meg se kottyan a win10, ha be van minden felesleges sz@r kapcsolva, hanem a hdd.
Nagyon jó dolog az ssd, ott nem kéne ilyenekkel szöszölni, de nálam így is nagyon gyors a rendszer. És mivel nem dolgozok a gépen, nekem aztán tök8 hogy azonnal indul e a legújabb photoshop, vagy kerreg 5másodpercet. Játékok alatt meg tök néma loading után
Egy jobbfajta töredezettségmentesítőt azért még tegyél fel és egy héten egyszer azért menjél át vele a gépen.(a 10 sajátjába meg kapcsold ki az ütemzett töredezettségmentesítést)Szóval ssd, vagy szabd testre a 10et ha nagyon izzasztja a merevlemezed
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest