Hirdetés
- Alienware notebook topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre921
tag
Valami időkorlátom lejárt gépelés közbe uh ez most egy dupla.(nem, nem dupla
Megelőztek
)
Szóval ahogy Redneck kolléga is mondja, ne a leggyengébb i5-öt pakold majd alá lehetőség szerint, és ne is prevgent(a ddr4 miatt). Legalább egy olyat mint az enyém, de ha nem sokkal drágábban hozzá jutsz, akkor 6600. Mondanám a Caby Lake-t is, de pár százalék difiről beszélünk. Amelyik szimpatikus.
@Scorp
Hdd-ről persze. 1tb-os wd blue. Te egyébként upgradeltél win7 alól, vagy clean installt csináltál? Én amikor megvettem most legutóbb a procit meg a vga-t alapból egy format meg clean install ment ugye. Érdemes lenne újrarántani a rendszert ha nem clean install volt(sztem)
Start menüben elő van hozva nálad a futtatás parancs? Szerintem vágod te, de gépeld be neki az msconfig parancsot. Lesz ott egy olyan fül hogy automatikus indítás, azon belül meg a feladatkezelőt nyisd meg. Én ott összvissz a 3 legalapvetőbb aplikációt engedélyeztem csak
Nagyon sokat számít ha az ember kilövi a sok felesleges sz@rt rendszerindítás alól pl. Nálam így pl nagyon gyorsan bootol be a win10 bekapcsolás után. Meg a windows defendertől se kell megijedni a neve miatt, nyugodtan ki lehet lőni. Tűzfal meg egy normális vírusirtó elég.
Meg a csúzliszájú felügyeleti eszközöknél is lehúzhatod a csúszkát teljesen, úgyis te látod hogy nem veszélyes meg vírusos az alkalmazás amit telepítesz.Ha ezek megvannak, elvileg már egy sokkal barátságosabb rendszer folyamatokkal operáló Win10et kapsz. És gyorsabbat. Nem a hardware a baja neki mert annak meg se kottyan a win10, ha be van minden felesleges sz@r kapcsolva, hanem a hdd.
Nagyon jó dolog az ssd, ott nem kéne ilyenekkel szöszölni, de nálam így is nagyon gyors a rendszer. És mivel nem dolgozok a gépen, nekem aztán tök8 hogy azonnal indul e a legújabb photoshop, vagy kerreg 5másodpercet. Játékok alatt meg tök néma loading után
Egy jobbfajta töredezettségmentesítőt azért még tegyél fel és egy héten egyszer azért menjél át vele a gépen.(a 10 sajátjába meg kapcsold ki az ütemzett töredezettségmentesítést)Szóval ssd, vagy szabd testre a 10et ha nagyon izzasztja a merevlemezed
Új hozzászólás Aktív témák
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Alienware notebook topik
- PlayStation 3
- Alkoholista nevelde
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest