-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz NandoXXL #16791 üzenetére
A többiek már leírták de én is így látom. Ha CPU igényes multit tolsz, nagyon ajánlott az i7 a +4 szál miatt. A szorzózáras i7 vs erős K-s i5 más tészta, de újabb címek alatt jól jön a több szál.
Ettől függetlenül tartom hogy nem rossz egy 6400 a 3GB-os 1060 mellett, de attól is függ mik az igényeid, és mekkora képfrissítéshez kell. 75Hz fölött nagyon számít a CPU, komolyabb multi esetén már 75Hz-en is.
Cimborámnak azért is elég mert csak 60Hz-en játszik és nem olyan kényes mint én. Én már elvesztem, totál smooth játékélményre vágyom, már amennyire ésszerű anyagi keretek között belefér.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
adly77
tag
válasz szazbolha #16797 üzenetére
Értelek én de egész biztos vagyok abban,hogy még nem tapasztaltad ki mit-milyen programmal és milyen beállításokkal tegyel ami nem baj csak ne véssük kőbe azt a 200/napot mert az bizony 450 is lehet
Neked 200 ra jött ki ( és ez lesz sokkal jobb is ) de neki lehet egyből sikerül 280🙂[ Szerkesztve ]
-
adly77
tag
válasz szazbolha #16795 üzenetére
Ez nem csak fekete és fehér🙂
Rengeteg alternativa van és vagy kitapasztalod vagy hagyatkozol mások tapasztalataira.
Ezek mellé meg döntéseket is hozol amik nem egy hónap múlva derülnek ki,hogy jók e vagy sem.
Én azt gondolom a legrosszabb alternatívát írtad nem az optimalisat de ezen nem veszünk össze! -
szazbolha
addikt
válasz adly77 #16794 üzenetére
Pontosan mit értesz azon, hogy a saját érdekemben nyilatkozok?
Itt találod a számításaimat amelyek alapján a kérdezőnek saját tapasztalataim alapján válaszoltam:
https://prohardver.hu/tema/litecoin_ltc_topic/friss.htmlTe is végig csinálhatod: veszel egy 1060/3GB VGA-t belerakod egy régi C2D gépbe, leméred amit én és aztán te is a "saját érdekedben" válaszolhatsz egy kérdezőnek.
-
-
Bjørgersson
félisten
Mondhatod nyugodtan a BF4-et is. Vagy a Wildlandset. Vagy az Originst. Vagy lassan már minden második játékot.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
NandoXXL
senior tag
válasz Grave_444 #16785 üzenetére
Kb. hülyeség i7 hozzá. Ez közép kategória, 1070el többre mész mint bármelyik 1060 i7-Ryzen párossal. A kicsi kis 3GB-ról nem beszélve, rommá húzva is elhasalnak FHD-ban pár beállításnál a 6GB-os verziók. I5 nél jobb proci csak céleszköznek. (esetleg ha feljebb akarsz váltani) Szerintem ahova az írt procid kevés, ott már a vga is. Persze benchmark, munka stb más.
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
szazbolha
addikt
Kb. napi 160 Ft bevétel 1db. 1060-al.
Ha a géped amúgy is menne egész nap és ezért a fogyasztását nem számítjuk bele a bányászat költségébe, akkor kb. 200 Ft. Ha a szüleid, kollégiumod vagy a céged fizeti az áramot (vagy LagziLajcsi) akkor 300 Ft lesz a bevételed a ma érvényes feltételekkel és árfolyamokkal.Döntsd el menyi értelme van.
(#16775) adly77 Pedig jól mondta azt a 200 Ft-ot.
(#16779) ron8 ÁFA csalással
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
I5 6400 (3,1GHz) mennyire lehet elég egy 1060 3GB kártyához? Van, aki hasonlóval használja?
-
ron8
senior tag
válasz Bjørgersson #16778 üzenetére
Amit nem értek az, hogyan tudja bolti áron alul adni valaki az árut főleg ha bontatlan és boltba szól a gari.
-
Bjørgersson
félisten
A Gigabyte-nak olyan szempontból komolyabb a hűtése, hogy a VRM mellett a memóriák is hűtve vannak, míg az Asuson csak a VRM, cserébe viszont pár fokkal hűvősebben tartja GPU-t.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ron8
senior tag
válasz Bjørgersson #16776 üzenetére
Igen ezekkel szemezek éppen
-
Bjørgersson
félisten
-
ron8
senior tag
Sziasztok! 3gb-os vérzióból melyik márkát éri meg venni? Apró is szóba jöhet. A fontos hogy sok gari legyen rá..
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz csodacsoki #16772 üzenetére
Max 100-ért én ezt venném. Hűtött memóriák és VRM, 5 év garancia.
-
csodacsoki
tag
válasz Bjørgersson #16771 üzenetére
Igen, csak újban gondolkozom. Na még annyi, hogy max 100e-ig felkúszhat az ár.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz csodacsoki #16770 üzenetére
Csak új játszik? Használt, garis nem?
-
csodacsoki
tag
Sziasztok!
Mit gondoltok, 90eFt körül (újonnan) melyik gyártó kártyáját érdemes venni? 6GB-os verzióban gondolkozom még akkor is, ha csak FHD-ben játszom, mert szeretnék egy kicsit időtállóbb kártyát venni.
Jelenleg EVGA GeForce GTX 1060 Gaming 6GB PCIe (06G-P4-6161-KR) a kiszemelt, de ha esetleg tudtok ajánlani mást, szívesen fogadom! Ja igen és nem hátrány ha csendes lenne a hűtés rajta! -
Gregorg
tag
válasz Speed® #16768 üzenetére
De, fogyasztással igen. Az kalkulálva. Amortizáció... ezzel nem. Nem tudok vele számolni, ezért is akarom lehető legtöbb módon lekövetni a kártya temp-jét és jól beállítani hűtés és temp korlátokat.
[ Szerkesztve ]
Honor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
Gregorg
tag
válasz Bjørgersson #16760 üzenetére
Ha akkor fut, amikor már nem nyomkodom a gépet, van értelme, hogy legalább a kártya árát visszahozza.. Illetve elégszer bukott vissza a bitcoin árfolyama és tört fel újra, hogy valószínűsíthető legyen, hogy felfele fog menni.
Na de nem offolok.Honor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
mpierre
veterán
Kb annyi, mint egy darab ásóval kitermelni egy 150 lakásos társasház pincetömbjét.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Bjørgersson
félisten
-
Gregorg
tag
válasz Bjørgersson #16752 üzenetére
Nem is gyári venti, de ha játék helyett bányászni akarok akkor egy magasabb mem frekis beállítás kell, amihez lehet a ventillátor rpm-et is állítanom szükséges.
Honor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
ricsi8800gt
addikt
Van itt nekem egy Asus Strix 1060 6GB-os 3D Mark11 eredményem
Na ma neki estem a Giga Aorus Extrem Editoónom tesztelgetésének és el hasal ezeken az órajeleken amin az Asus szépen ment,Valaki használ GRAPHICS ENGINE ehhez a típusú kártyához ? ( Gigabyte AORUS Extreme Editión )[ Szerkesztve ]
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
Bjørgersson
félisten
válasz Gregorg #16751 üzenetére
Mi baj a gyári ventiprofillal? A memóriához töltsd le a GPU-Z-t, itt látod majd.
-
Gregorg
tag
Sziasztok,
vettem egy alap Gainward 1060 /gb-t játékra, meg kis miningra.
MSI afterburneren szépen beállítanék egy halk, ésszerű vetni és tuning opciót.
Van hőmérséklet mérés a memória chipeken, illetve azt hogyan tudom meg, hogy milyen márkájú mem chip an adott kártyán?Honor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
bobalazs
nagyúr
Ez fasza, így se jártam még hogy befagyott a geforce experience béta, telepítője, negyed úton.
-
Bjørgersson
félisten
Off vége, köszönöm!
-
törölt tag
válasz juliensorel #16740 üzenetére
Androidra is létezik Adblock, nálam azon is fent van...
-
laskr99
addikt
válasz rockerkrisz #16743 üzenetére
Üdv!
Hagyd alapon. A magasabb órajel a gpu boost 3.0-nak köszönhető. Addig emeli az órajelet míg feszültség/hő/fogyasztás limitbe nem lép. Átlagban a boost olyan 1911-1924 körül alakul de lehet feljebb vagy lejjebb is terheltségtől függően. Nekem OC-val sikerült 2020 mhzig mennem. Semmi baja a kártyádnak.
-
Bjørgersson
félisten
válasz rockerkrisz #16743 üzenetére
Nem, téma összefoglalót tessék átolvasni.
-
rockerkrisz
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy Asus ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING videokártyát. GPU Tweak II-vel beállítottam, hogy az órajel maximum 1755 MHz legyen (ennél lejjebb nem lehetett lehúzni). Így az egyszerűsített módban úgy írja, hogy 102%-os a GPU sebessége. Játék közben így is felmegy a sebessége 1924 MHz-re, a többi gyári módban pedig bőven 2000 MHz fölé megy. Úgy tudom, hogy max 1873 MHz-es lehet az órajele. Még viszonylag új vagyok ebben a témában, így nem tudom, hogy ez hibának számít-e. Köszi előre is a segítséget!
-
Mantin
aktív tag
most kipróbltam azt hogy leáramtalanítottam a gépet és lehúztam a videókártyáról a tápcsatit 10s-re. (új kábel és átalakító, amivel korábban már rossz is volt) visszakapcsoltam és voálá, nem villódzik... Reggel is bekapcsoláskor nem villódzott (régi kábel és átalakító), majd egy újraindítás után igen.
Érdekes az egész minden esetre..
Az áramtalanítás előtt átállítottam 60Hz re mert 59Hz en volt valamiért.. lehet hogy az oldotta meg bár ott az alkalmaz gombra nyomásnál nem változott, villódzott tovább. De lehet hogy csak az újraindítás után lépett érvénybe a 60Hz és azért jó
[ Szerkesztve ]
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
Csupingo
veterán
válasz Mantin #16739 üzenetére
Lehet hülyeség, de akár olyasmire tudnék gondolni, hogy a vga nem ad elég tápot az átalakítónak, a laptop meg igen. Elvileg létezik is olyan átalakító, ami plusz áramot kap usb-ről. Mondjuk ez még nem lenne magyarázat arra, hogy egy ideig miért működött. Lehet, hogy kezd tönkremenni és az átalakítót már nem bírja, ami pluszba terheli.
60 Hz-en próbáltad?Van akinél csak ez segített: " Akár hiszed akár nem, de a jelenlegi monitoros problémámra is az jelentett megoldást, hogy RGB-ből átraktam YCbCr444 pixel formátumra, így gond nélkül megy a korábbi felbontáson a színek viszont annyira mások, hogy újra állítottam nulláról minden színt, még nem döntöttem el, hogy tetszik-e így, olyan mintha egy "új" másik monitorom lenne. "
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
juliensorel
senior tag
válasz #69523456 #16737 üzenetére
Eszembe nem jutna adblock nélkül élni, meg ha illegális is lenne....inkább az agymosast kéne betiltani és az agresszív reklámokat. Kislányom nem tud megnézni egy 20perces mesét tableten anélkül, h szetbombazna a youtube célzott reklámokkal. Résen kell lenni, ha csak tehetjuj azonnal skippeljuk mindig.
Tényleg androidra nincs adblock ? há már... -
Mantin
aktív tag
Sziasztok!
Következő a hiba:
Asztali gép HDMI-jéről GTX1060 egy átalakítóval van meghajtva (HDMI-D-Sub) az ASUS VW223 kb 9 éves monitor -> villódzik a kép
Ugyanerről a GTX1060 HDMI-ről egy Sony tv, sima HDMI-HDMI kábel, nincs átalakító - > nincs villódzás
Ebből arra gondoltam, rossz a monitor vagy a HDMI-D-Sub átalakító vagy a D-sub kábel
laptop HDMI, d-sub kábel, hdmi-D-sub átalakító, asus monitorra - > nincs villódzás.kipróbáltam másik kábellel és átalakítóval, azzal is villódzik a monitor a 1060ról, de továbbra is jó a laptopról...
Na ezt fejtse meg valaki, hogy mi a rossz.
Beállítások nem hiszem hogy rosszak, mert az asztali gépről is ment a monitor az átalakítóval, kábelel kb 1 hónapot gond nélkül... utána egyszer csak rossz lett, mintha a háttérvilágítás villogna
Köszi!
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
törölt tag
válasz ledgeri #16736 üzenetére
Az Adblock használata jogszerű. Én döntöm el, hogy akarok-e reklámokat látni vagy sem! Amennyiben a tartalomszolgáltatónak ez komoly bevételkiesést jelent, akkor ezt más módon kell pótolnia. Például bányász kódot helyez az oldalba. Nincs ezzel semmi baj. A probléma az, ha ezt titokban, sunyi módon teszi...
-
-
Redneck
nagyúr
válasz ledgeri #16733 üzenetére
Szerintem kár ezen lovagolni, nekem is 10-15% között terheli, de nagyon alacsony órajelen. Ha már elmélet:
Lehet valami gonosz ph!-AMD összefonódás...A lopós részt nem nagyon értettem, kifejthetnéd.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
ledgeri
nagyúr
válasz #69523456 #16731 üzenetére
Lopsz te is vagy nem? Lehet rá kéne szűrnöd... Ha az akkor köszi PH, ha nem legalább azt is ki lehet zárni...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz #69523456 #16729 üzenetére
20 másodperces szakaszokban,4%-os tüskékkel 0%-os terhelés, a tartalmat lopva!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
Azt vettem észre Afterburnert nézve, hogy amint belépek ide a fórumba, a GPU folyamatos terhelés alá kerül... Max. 15% viszont folyamatos. Sehol máshol nem tapasztalom, és ahogy kilépek az oldalról azonnal megszünik. Csak nem bányász kód van az oldalban? Nálatok is érzékelhetó a jelenség?
-
ledgeri
nagyúr
válasz gtamate2 #16726 üzenetére
Köszi!
(#16727) Csupingo Köszi!
Legutóbb ennél volt ma, előtte meg... nem csinálta még kb 10- nél többször, de csinálja egy ideje...
Passz, hogy melyik lejátszó, de én HTML5-re tippelnék, mert Új Mozilla volt, az 57-es. Ennek a bétájával csinálta, viszont azután vissza lett téve az 56, és annál is megvolt egyszer...
98%-ban FF-ozom, azon élem mindennapjaim, így nem tudok referencia adattal szolgálni más böngészőkről..
Nincs húzva, ha csak valaki (NVExp esetleg..) nem sunyiskodik...
Játékoknál semmi probléma.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Csupingo
veterán
válasz ledgeri #16725 üzenetére
Ki lehet kapcsolni a böngészőben a hardveres gyorsítást, bár gondolom akkor is csak addig lehet leszűkíteni, hogy vagy böngésző, vagy driver. Milyen videónál van? Flash, html5? Másik böngészővel is, régebbi böngésző verzióval is? Másban nem hibázik a kártya, pl. játék alatt? Nincs húzva?
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Mi lehet az oka eseti, de nem egyedi youtube-videó indításkori driver összeomlásnak? Hogy lehetne rászűrni valami bruteforce progival?
-
Zimmi91
addikt
válasz Bjørgersson #16717 üzenetére
Egy két csirke vacsit hoztunk már vele PUBG-ben
" Just remember Manchester is RED! "
-
Winne
nagyúr
Eddig bevált, halkabb, mint a FE volt, de eddig csak kicsit tudtam munka előtt játszogatni rajta, semmi tuning eddig.
FPS-re kb uazt hozza ahogy várható is volt.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
Csupingo
veterán
Jahh, nagyon csendben vagy, Winne. Csak nem játszol, mikor bencseket kéne nyomatnod? (Irgum-burgum)
-
Bjørgersson
félisten
@Winne vélemények eddig a Gainwardról?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Zimmi91 #16715 üzenetére
Igazán nincs mit. DDU-val azért szerintem pucolj le minden szemetet, amit ez a moslék összeszedett neked az automatikus frissítésekkel, aztán telepíts egy olyan drivert, ami jó volt.
-
Zimmi91
addikt
válasz Bjørgersson #16714 üzenetére
Beállítottam! Köszönöm a segítséget, remélem most nem kel önálló életre
-
Bjørgersson
félisten
válasz Zimmi91 #16713 üzenetére
Persze. Vagy egyszerűbb ha visszamész 8.1-re. Viccet félretéve:
1, Futtatás: gpedit.msc
2, Számítógép konfigurációja
3, Felügyeleti sablonok
4, Windows-összetevők
5, Windows Update
6, majd a képen látható három letiltott szabályt tiltsd le te isAs if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Zimmi91
addikt
válasz Bjørgersson #16712 üzenetére
Azt kitudom valahol kapcsolni, mert ezzel a 388.13-al se jó a PUBG , de kajak vicc, nem véletlen teszem fel a régebbit ez meg lecseréli és igen játék közben
-
Bjørgersson
félisten
válasz Zimmi91 #16711 üzenetére
Azért, mert a baszadék Windows 10-nek az automatikus Windows Update-je jobban tud mindent, és annyi esze van, hogy játék közben frissíti a drivert.
-
Zimmi91
addikt
Az miért lehet, hogy letörlöm fullon az Nvidia drivert felteszem a 385.69-et és elkezdek játszani, dob egy fekete képet, windows hang megfagy minden, újraindítom a gépet, és azt látom h a 388.13 driver van fent?! Magától lefrissíti vagy micsoda?! Kéne egy egész Win10 reinstall ha betettem a 1050TI helyére a 1060-at?! Melyik a legstabilabb driver most? Mert a 388.31-be nálam csíkoz a PUBG pl
-
-
Csupingo
veterán
Nem említi ezt a zero fan-t, gondolom nem az.
-
Winne
nagyúr
válasz Bjørgersson #16704 üzenetére
Miután ezt linkeltem pont ezt próbálgattam, pörögnek, hiába teszem 0-ra egyedi profilban.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
Tom5
addikt
Ez sem az volt. Sima Extreme gaming.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest