- Milyen széket vegyek?
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz adly77 #16794 üzenetére
Pontosan mit értesz azon, hogy a saját érdekemben nyilatkozok?
Itt találod a számításaimat amelyek alapján a kérdezőnek saját tapasztalataim alapján válaszoltam:
https://prohardver.hu/tema/litecoin_ltc_topic/friss.htmlTe is végig csinálhatod: veszel egy 1060/3GB VGA-t belerakod egy régi C2D gépbe, leméred amit én és aztán te is a "saját érdekedben" válaszolhatsz egy kérdezőnek.
-
Redneck
nagyúr
válasz adly77 #16663 üzenetére
Az kicsit más i5 mint az ő 3450-je. Ahhoz lehet csak 3GB-os 1060-at vennék olcsón, aztán később új CPU és másik VGA. Maximum egy 6GB-ost de nem túl drágát.
Azért a kisebbet, mert egyelőre se 1080p monitor, se komolyabb CPU. Így nem túl vészes beruházás, viszont az 1050 Ti-nél lényegesen jobb. A nagyobbal a bottleneck is rosszabb.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
EVL2
aktív tag
Friss win 10-nél nekem is volt hasonló gondom. Valamelyik illesztő programod hiányzik ami mindenképpen kell előtte hogy települjön vagy csak nem frisset tettél fel. Én ezt könnyen orvosoltam. Iobit Driver bosstert telepítettem ami minden illesztőt és frissítést le csekkol és igény szerint frissíti. A Free verzió is simán megcsinálja. Ez után már simán települt a vga illesztő. A driver boostert én csak erre szoktam használni friss telepítéseknél és utána száműzöm is a gépről. Volt egy másiki gépnél hasonló dolgom és ott viszont csak az oldotta meg ha Experiencen keresztöl telepítettem. Vicces hogy ugyan az a illesztő program nem volt hajlandó önmagában települni.
Szerintem ezeket próbáld meg és biztos vagyok benne hogy megoldódik a gondod. Nem egyedi eset!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest