- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- HP notebook topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
#69523456 #16737 üzenetére
Eszembe nem jutna adblock nélkül élni, meg ha illegális is lenne....inkább az agymosast kéne betiltani és az agresszív reklámokat. Kislányom nem tud megnézni egy 20perces mesét tableten anélkül, h szetbombazna a youtube célzott reklámokkal. Résen kell lenni, ha csak tehetjuj azonnal skippeljuk mindig.
Tényleg androidra nincs adblock ?há már...
-
Rick3D
senior tag
válasz
#69523456 #11362 üzenetére
A jobb alsó sarokban az a Gforce experience -hez tartozik. Ha a fehér kör közepe átvált zöldre akkor 1. rögzíted az adott képet asztal/játék (tehát felveszel videót) 2. Streambe kezdtél. Ebben a benchmarkban mindig eltérő az fps érték ez nem oszt nem szoroz. Ezektől igazán nem kell tartanod
Viszont amitől tartanod kell azok a bányász vírusok szóval az lenne a legkönnyebb / egyszerűbb ha újrahúznád a winedet és az összes vinyot formáznád. Ezzel kizársz minden szoftveres bakit és ha utána is fent állnak a micro laggok akkor közel 100% hardver hiba.( A gforce experiencen belül könnyen ki tudod kapcsolni a shadowplaynek a jelző overlay ikonját. )
-
-
Euromail
aktív tag
válasz
#69523456 #9826 üzenetére
Próbáld meg az energia gazdálkodási módot az nv panelen maximális teljesítményre rakni.
Nekem régebben volt ilyen bajom más játékoknál(más gpu-kal) pl: gta5 patch-ig modern warfare verzió frissítésig vagy talán driver csere oldotta meg de addig használtam az nv paneles trükköt jah meg msi afterburnerel a power limitet is megpróbálhatod feltolni maxra.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
#69523456 #9753 üzenetére
picit tegnap én is tesztelgettem,hangoltam.még kell rajta finomitani,de alakul.
http://www.3dmark.com/3dm/18258873? -
Redneck
nagyúr
válasz
#69523456 #9725 üzenetére
Nem ad valami valós képet a Heaven ezt nemrég kiveséztük.
Mennyi volt a Boost órajel?Euromail: Ilyen van, tévedni emberi dolog. Akkor kapod olcsón ha nem csak az automata visszaigazolást küldik, hanem a hitelesítést is. Az automata nem minősül ajánlattételnek, az elírások miatt találták ki ezt a rendszert. Szóval mindenki normális áron kell megvegye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged