- Milyen egeret válasszak?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
őstag
őstag
válasz fogirobi #17897 üzenetére
Ha rákattintasz egy sorra a monitoring fül Active hardware monitoring graphs ablakában, akkor először a sor elején lévő pipát kell aktiválni, utána tudod a show in On-screen display négyzetet kipipálni.
Amúgy profilonként tárolja a beállításokat, szóval utána valamelyik profilhoz el kell menteni és azt a profiloknál meg a 3D alkalmazáshoz rendelni.
De Riva tunert is nézd meg, ott is van Show On-screen kapcsoló. Meg egy rakás beállítás betűtípusra, pozícióra, ...
AB -ben átnevezheted a csoport nevet, átrakhatod az értéket másik csoportba ...
pl:
[ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
válasz Bjørgersson #17896 üzenetére
Igen, az is fent van
-
Bjørgersson
félisten
válasz fogirobi #17895 üzenetére
RivaTuner Statistics Servert is telepítetted az Afterburnerrel?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, próbálnám beállítani, hogy játék közben monitorozzon a gép, de nem tudom, MSI afterburnerben monitoringon belül a a Show in On-Screen Display szürke, nem tudom bepipálni. Ez miért lehet szerintetek?
Köszönöm előre is a segítséget! -
bandika0626
senior tag
válasz ateszm #17888 üzenetére
Szabina volt utána meg beteg.
Én is így vagyok egy másik üzletemberrel aki most síjelni van.AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
senior tag
válasz bandika0626 #17887 üzenetére
2 hete hívom írok neki de le sem szar,1millát költöttem volna el nála de nem kell a pénzem neki...ez van.
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
bandika0626
senior tag
-
misp19
csendes tag
Köszi a válaszokat, itt a garancia hogy működik? 3 év gyártói?
-
Grave_444
nagyúr
válasz misp19 #17879 üzenetére
Annyit megér, de nála olcsóbban is kapni. Nálam zsúfolt ITX házban 70 fok körül megáll 2000-es fordulattal, szerintem nem vészes, idle passzív a gépem tudom mi számít halknak.
WF2 egyébként 72,5 ha elfér inkább azt vedd.
1050Ti D5-nek gyengébb hűtése volt, hiába fogyaszt kevesebbet hangosabban üzemelt.
[ Szerkesztve ]
-
misp19
csendes tag
Sziasztok!
Már eldöntöttem hogy egy 3GB-os 1060-at fogok venni. A jelenlegi árakkal megér egy Gigabyte GeForce GTX 1060 Mini ITX OC 3GB kártya ~71 ezer Ft-ot? A keretembe ez még pont belefér, úgy tűnik "egész jó" árban van.
[ Szerkesztve ]
-
mrsitn
csendes tag
És egy RX570 4GB-t? Esetleg pro kontra melyiket érdemes választani?
-
mrsitn
csendes tag
Egy alap Ryzen 1200 proci ki tud hajtani megfelelően egy 1060 3GB kártyát?
-
norby91
tag
válasz bobalazs #17868 üzenetére
Aprón mindegyik jegelve, nem tudom óránként nézni, hogy van -e új vagy valami jó árú kari.
Amikor meg ránézek, látom hogy 30 perce rakták fel de jegelve :@
Kérdéses, hogy mikor tudnék kifogni egyet jó árban. :/
Csupingo
Lehet nem volt baj a G1-el, csak én emlékszem rosszul.. s a windforce volt a bajos -
-
Csupingo
veterán
válasz norby91 #17867 üzenetére
Szerintem a gigánál inkább a windforce változatra voltak panaszok, a G1-re nem nagyon. (Persze lehet, hogy ugyanaz a venti van rajtuk, bár nekem a G1 nem rémlik.) Ezek közül én az msi gaming-et választanám.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
norby91
tag
Üdv.
Helyzet az, hogy meghalt öcsém gépében egy 7 éves hd 6850.. Ő megkapja az r9 280-at, én meg néznék saját részre egy frissebb példányt.
Ezek közül melyiket lenne érdemes venni?
Ár nem szempont(sajna ez van, most ennyibe kerülnek), inkább a teljesítmény/hűtés rész. (Nekem az asus a legszimpibb)
FHD-ra lesz, i5 4590 mellé... szerintem 1060 ideális, nem kell nagyobb. 1050ti meg kevés lenne, arra nem érdemes váltani.
Használtat nem nagyon akarok.. apróról meg viszik mint a cukrot, mire átnézném, elvitték őketGiga G1-nél voltak panaszok a ventire.. ezek még bajosak?
Az árak megint mennek fel, szeretnék mielőbb túl lenni rajta.
Esetleg ha van jobb lehetőség, ne tartsátok magatokban!
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
M0ng00se
őstag
Kérdeznék még ha nem gáz. Mennyire lehet ezeket a kártyákat alulfeszelni? Mivel a hűtésem csak 1 ventis, törekednék arra ,hogy minél hűvösebb legyen. MSI Afterburnerben néztem, viszont feszültséget csak adagolni tudok neki, elvenni nem. A másik amit láttam az a Power limit, ha azt csökkentem akkor a magórajelet veszi lejjebb ?
V6
-
senior tag
Ma a szemem láttára emelkedett egy shopban az ára egy Msi G-X 1060 3G-nek 10eFt-ot.
. A honlapon 85eFt volt mire a kosarat megnéztem , hogy mehet a rendelés már 95eFt-ért volt elérhető...
kibasztam velük,vettem máshonnan 84-ért... (mintha a fogamat húzták volna)Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
fogtunder
nagyúr
válasz Slukkica #17860 üzenetére
én örülnék neki, ha nem szállnak be sokan, csak nő a nehézség de amúgy komoly kihívás már 6 ugyanolyan kártyát venni értelmes áron, a bányász topikban már mindenki a Palit és Inno verziókat veszi, szóval lassan az se lesz. kedden rendeltem 85-ért 6db 3GB-os Gaming X-et, két órával később 92-re felárazta az üzlet.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
-
Zolás
addikt
Lassan örülök, hogy karácsony előtt megvettem 90 pénzért a 1060 6GB Phoenix kártyámat. Azt hittem mostanra lemegy az ára, erre felfelé szalad.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
M0ng00se
őstag
Üdv!
Tegnap beszereltem a hőn áhított 1060-as kártyámat. Gond nincs vele , igazából érdekelne , hogy a boost órajel hogy működik. Amíg hűvösnek gondolja magát addig megemeli?V6
-
Whysperer
addikt
válasz laskr99 #17852 üzenetére
Megnézem. Nem si az FPS votl a probléma igazán ,hanem az ,hog yahol Ők a 1060-nal 10-es beállításokkal játszottak Én ott csak 5-s. Szóval akkro kb azt jaánlod inkább,hogy telepítsek mindent újra . Erdeti a windows 10 prom is szóval akkro rakjam újra a windowst midnent meg a WOW-t és akkor jó lesz?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
laskr99
addikt
válasz Whysperer #17851 üzenetére
Szia!
Az MSI Gaming App és dolgai tuti nincsenek neked fent mivel nem raktad fel, FPS még a rendszer frissességétől is gügghet. A Geforce experience az meg ha be van kapcsolva akkor a játékok beállításait piszkálja. Ha nem videózol nyugodtan szedd le. Driver ugyan az volt? Mert ha nem az is okozhat fps különbséget.
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Megtudnátok nekem fejteni egy talányt.
Szóval Én játszom WOW-t FX8350 + 1060 telejsen rendben megy. Mindne jó.
Aztán összeraktunk egy barátomnak i3 8350k +1060-t. Neki sokkal több fps-e van WOW-ban magasabb Settingsben. Aztán Én ezt a dolgot annak tudtam be ,hogy az intel , főleg az új sokkal jobb WOW-ban. Nem is foglalkoztam a dologgal. Ez van erre van pénz igy marad.
Viszont Tegnap néztem egy srác Streamjét aki írta,hogy WOW raid + streamelésnél 7-es settings,de azt mondja ,ha nem raidel akkor 10-es simán megy. Neki i7 6700 + GTX 1060-a van ,de ugyan abban a problémában szenved mint Én. pedig neki i7 mellett van a 1060.
Ezt írta a Srác csak nem votl valami nagy guru és nem tudta mi az pontosan: " van ilyen gaming app valami szarság nem tudom mihez" Ezt írták. Én krédeztem ,hogy az az Xboxos?. Erre Ők "nem xbos, valami msi gaming app meg lan manager" Na ezeket ,hogy tudom letörölni vagy eltakarítani? Ebben tudna nekem valaki interaktívan segíteni ,hogy meg is találjam? Légyszi .. nekem Gigabyte 1060 van ami fent vna az NV driver / NV expertise / az a ventillátor szabályozó program. Srácnak ZOTAC 1060-a volt.
Ebbe tudtok tanácsot adni? Valaki azt mondta szedjem le a NV expertise -t!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
bandika0626
senior tag
Sziasztok. Megint én.
Erről a kártyáról mi a véleményetek?
LINKElment az RX480 helyette kell. Elég jó árban van.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
fogtunder
nagyúr
az EVGA amúgy nagyon cuki, hogy a kisebbik GTX1060-ból a sima Gaming verziót és az SC-t úgy tünteti fel, mintha egyfajta hűtésük lenne, de az SC-n ugye a két hőcsöves igen kiváló hűtés van, a Gamingen meg a 2000-as évek elejét idéző alu darab a burkolat alatt. a honlapon mindkét hűtés megnevezése ugyanaz, majdnem sikerült rászaladni 6db kártyánál, hát nem lettem volna boldog...
szóval aki a kis EVGA-kból akar venni, csak az SC verziót.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Teaway
veterán
válasz DjEszti #17846 üzenetére
G1 órajelek magasabbak minden módban, jobb a hűtőegysége, és nagyobbak a méretei ► kártyaadatok összehasonlítása
Nincs itthon csokid??
-
DjEszti
tag
Sziasztok!
Mi a különbség a gigabyte gtx 1060 g1 gaming oc es a sima nem g1 es valtozat között ?
Köszi
-
laskr99
addikt
válasz bandika0626 #17842 üzenetére
Szia,
Msi Gaming X, Asus Strix, Giga Aorus, mind a legdrágabb de már az olcsó 6 giga határát súrolja. Ha mindenképp csúcs akkor az,de ha picit hozzáteszel akkor .ár normális 6gb-os kártyát kapsz.
-
gtamate2
veterán
válasz bandika0626 #17842 üzenetére
A legjobb hűtésű már annyiba kerül mint egy 6 gigás, szóval nem érdemes azt venni szvsz
*Sn0w
-
bandika0626
senior tag
Sziasztok.
3GB-s 1060-ak közül melyik a legjobb? Nvidiából giga meg Asus kártyám voltak és egyikkel sem volt problémám.
Rx480-at akarom cserélni.Jelzem nem játékra lenne hanem a cuda képességek használására.AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
prtvlogan
aktív tag
A boost clock a gyártó által garantált érték, amit elér a kártya, azonban "Az Nvidia GPU Boost 3.0-nak köszönhetően még annál magasabb órajelre is feltornássza magát a GPU órajele, ha a korábban említett elsősorban hőmérséklet, feszültség és fogyasztás még ad erre lehetőséget."
Erre célzott bobalazs is....
-
Bjørgersson
félisten
-
Hoho
tag
Sziasztok!
Palit 1060 3G Dual kártyával nagyon kedvezőek a tapasztalataim, csendes, és nem utolsó sorban gyorsabb, mint a gyári specifikáció. (U)(U)Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy más gyártóknál is tapasztalható-e ilyen, hogy a gyárilag írt 1706Mhz helyett (hőfok függően, de legalább) 1835-1847Mhz-en megy a kártya(/U)(/U). A leírások szerint, a nagyon OC kártyák járnak ilyen órajelen. A ventik 50% alatt mennek, és nem éri el a 70 fokot.
Nekem tetszik, főleg, hogy marha jó áron sikerült venni.
Üdv!
HZ -
taxi
aktív tag
Nemrég vettem itt a PH-n egy Asus 1060 3GB vga-t. Nagyjából minden tesztet símán lefuttattam. 3D Mark TimeSpy; 3D Mark06; Unigine Heaven. Mind simán hiba nélkül lefut alapon, és húzva (GPU 1698 MHz-Memory 2222 MHz). A Vantage advanced edition az űrhajós résznél fekete képernyő, és csak feladatkezelővel tudok kilépni. Mi okozhatja ezt?
Hakuna matata
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz SECTORnooB #17828 üzenetére
Kapásból kiesik, 25.2cm nem fér be 24cm helyre.
Rövidtávon Inno Compact..hosszútávra Giga ITX.
A +1 év garancia miatt megérheti a különbözetet. -
ricsiii01
tag
Sziasztok!
Én is egy 1060-at szeretnék újítani a gépembe, de nem tudok választani.
Ezeket néztem ki (mind új):
INNO 3D 3gb 60k 2év gari
Palit 3gb 66k 2 vagy 3 év gar még nem jelzett vissza
Giga 3gb itx 67k 3 év
EVGA 6gb 85k 3 évSzóval az lenne a koncepció, hogy minél olcsóbb 3gb vagy ha van jó áron akkor 6. Ennek az oka, hogy valószínűleg nem sokáig lenne meg, illetve a házba nem fér max 24cm hosszú kártya. Egyébként játékra lenne használva 1080p-ben, hosszú órákat ritkán pörögne komoly terhelés alatt.
Melyiket ajánlanátok ezek közül? Vagy van valami jobb?
Előre is köszi!
.
-
BaziJoe00
tag
Sziasztok olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy megéri e a plusz pénzt a 6Gb-os verzió a 3Gb-al szemben?
EVGA GTX 1060 SC GAMING 6GB
EVGA GTX 1060 FTW GAMING 3GBi5 6500 mellé venném a mostani 1050 Ti strix helyére
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz kingpython #17810 üzenetére
Olyan sosem lesz hogy mindenre elég valami,de ha valaki hajlandó a kompromisszumokra,akkor sokáig hű társa lehet egy 1060-as vga.
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
kingpython
aktív tag
Köszönöm nektek a válaszokat!
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
laskr99
addikt
Mind a kettő az ajánlott, amelyik jobban tetszik azt vedd
Én kb mindent ultrára rakok kivéve az optimalizálatlan játékokat, de az nem nagyon van.
-
ricsi8800gt
addikt
1060 bőven elég mindenre
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
SECTORnooB
addikt
Mind a kettő jó vétel szerintem, én minden mai címet közel maximum részletesség mellett játszmon,úgy gondolom nem fogsz mellé a 1060-al.
-
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
Igazság szerint egy GTX 1070 vagy 1080-at szerettem volna venni, de a magas áruk miatt lehet, hogy a GTX 1060-ra fog a választásom esni.
A kérdésem az lenne, hogy egy GTX 1060 mennyire elég FullHD-ra high vagy ultra beállításokon az újabb játékoknál és hogy melyik típusú kártya az ajánlott vétel, nekem amúgy az MSI GAMING és az ASUS Strix, ami tetszik?
[ Szerkesztve ]
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
Tom5
addikt
Na visszajöttem 1080-ról. Koca Gamerkedem. Ami kimerül párnaponta 1-2 óra Destiny 2-ben.
Arra meg bőven elég a 1060.Asus Stirxet számíttattam be. Hát....annó a Giga féle Extreme Gaming hűtése szinte néma volt. Ez meg buhera nélkül úgy visit, hogy meglepődtem. Finomhangolás után 50%-on elviselhető.
Ilyenkor 75 fokos a GPU. Maradhat? -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz zsoika #17789 üzenetére
Ezt ebben a formában inkább nem kéne..ha valamit nem tudsz, ne vezesd félre. Az official RAM support egy dolog, a valóságban a lapon BIOS szinten múlik csak, mert a Sandy IMC 1866+ ready. És nem csak a 3770 húzható, hanem az összes nonK 1155 proci, P/Z chipsetes lapban (én is 2600at használok 4Gn, 1866 RAMokkal).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Opel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest