- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz AxBattler #16909 üzenetére
PUBG-nél bajban is voltam, de nekem nem a 6 vs 3 GB volt a problem, hanem sokkal inkább az, hogy akkor csak 1050Ti legyen-e, ami 4 gigás vagy inkább a 3 gigás 1060, esetleg 3,5 gigás 970... Végül több egymástól független yt vidi is megerősített abban, hogy a játék 1080p-ben very low / low beállításon nem fogyaszt 2 - 2,6 GB vramnál többet, még szűkösen, de akár a medium beállítás is beleférhetne, bár ebben az esetben nem lenne garantált hogy nem csordul túl a dolog. De ez nekem már nem is probléma, mert hozzászoktam és szeretek is kompetitív beállításokat alkalmazni, hogy több legyen az fps. High illetve Ultra beállításokhoz kell a 3, vagy inkább a 4GB+ vram
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz AxBattler #16906 üzenetére
Annyira jó most az Armor? Nekem Armor 960-am van, jövő héten jön a 144Hz Gsync monitor és 3GB-os kártyán gondolkodtam (feltéve, hogy szükség lesz rá). Sajnos az EVGA 2 ventis verziók baromi drágák, pedig azt vennék leginkább.
Amiket én nézegettem:
- Zotac AMP! - 2+3 év gari miatt
- KFA az ára miatt
- Asus White, mert jól néz ki a fehér
- Gainward dualÚgy gondolom 70k-nál többet nem ér meg a 3GB, ezért a drágábbakat nem is néztem.
-
Redneck
nagyúr
válasz AxBattler #16906 üzenetére
Így van, ez tegnap nekem is eszembe jutott.
Ha nem annyira fontos a hőmérséklet és a zaj, akkor Gainward Phoenix, ha igen akkor Inno3D iChill.
Az Armor iPonnál 113, szerintem nem opció, annyiért már sok tuti kártya van.Egyébként ez az iChill megint valami hibrid lett az Innonál. Ezt a hűtést 1070 és 1080 GPU-ra tervezték. Lehet megmaradt pár, így felrakták az 1060-ra. Kicsit hasonlít az én 1070-es NYÁK-ra pakolt 1060-as kártyám hibrid megoldásához. Hűtött rajta minden, nem lehet rossz.
Mondjuk a három ventit és ezt a hosszt én már nem nagyon kultiválom. Az enyém 27,5 hosszú és 11,8 cm vastag, ez a kártya 30,2 hosszú és 11,5 cm vastag.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz AxBattler #16828 üzenetére
Na ne vicceljünk már, ez nem valami kazán AMD széria hogy ilyesmit kelljen. Ha nem szoftveres a gond, vissza kell vinni/küldeni, és venni egy normális hűtőset.
Csak az iPon kínálatát néztem meg, az a Gainward a 3. legolcsóbb kártya. A legolcsóbb a Giga Mini ITX verziója, egy ventis de nagyon jó kártya.
Tesla93:
Hát valami ott sem kerek, a Gaming X elvan 65 fok alatt...[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz AxBattler #16631 üzenetére
Sajnos csak tippelni tudok, a korábbi GTX 980 Gamingemre alapozva. Hangszigetelt házban, tuningolva olyan 60-65% körül pörögtek a ventik, így volt ~72-73 °C-os Siege közben. Volt hangja, de nem volt vészes. Nem is motorhang volt, hanem csak szélzaj, viszont játék közben fülessel semmit nem lehetett belőle hallani.
Na most a 1060 Aeron ugyanabból a ventiből van egy, közel fele akkora hűtőn, közel fele akkora fogyasztásra. Úgyhogy én azt mondom, hogy egy megfelelően szellőző házban lényegesen halkabb lesz, főleg, hogy egy ITX házat sokkal könnyebb átszellőztetni, mint egy hangszigetelt ATX-et.As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Python programozás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest