- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
válasz
jacint78 #11904 üzenetére
'GTX 1060-on maximum 6.2A áramot mértem egyminimálisan húzott kártyán a tápcsatlakozón. Erről megy a GPU, a ramok kapják a delejet a PCI-expresszből, ez egy klasszikus kialakítás.'
Arról beszélek hogy nem csak a tápcsatlakozóról megy a gpu, pedig ezt írtad, nem lehet külön mérni és találgatni a gpu fogyasztását egy tápcsatlakozóról. Nem releváns a mérésed, nincs értelme továbbiakban reagálni az elméleteidre. Referencia GTX 1060-at linkeltem, ez felel meg a gyártó specifikációknak.
(#11606) jacint78 válasza sutyi^ (#11605) üzenetére
Megnéztem Ipon hiba statisztikákat, és semmi nem támasztja alá az elméleted. Bestmarkt szervizes annyit mondott a Gigabyte náluk az egyik legmegbízhatóbb, egyedül a venti gyengébb minőségű, időnként portalanítani kellJól mondod, ezek a Te méréseid, és elméleted, képeid. Nincs velük gond, csak kijelentő módban írsz határozott dolgokat amiket rajtad kívül senki nem tud alátámasztani. Kérlek linkelj pár hitelt érdemlő oldalt, ami téged igazol. Nincs értelme továbbiakban reagálni ennyi sületlenségre. (attól hogy kicsit hajlik a nyák még nem lesz baja).
A szakik, akik saját méréseket végeznek, áltudományos magyarázatokkal, és ettől írásuk hiteles, szakmai hivatkozás nélkül, igazán hitelt érdemlőek
Akkor gyere vissza ha bármit alá tudsz támasztani hitelt érdemlő statisztikával, és elismert szakmai oldalak publikációjával, mérési jegyzőkönyvet sem láttam nálad
l
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Windows 7
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Padavan firmware
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest