Új hozzászólás Aktív témák
-
condemned80
tag
válasz
Alister71 #1496 üzenetére
Jelentős csökkenés bár nem értem eme teszt lényegét
Kicsit láma vagyok most, sorry
3DMark score:7742
GPU score:9021
CPU score:5431Ez mit jelent... ?
Nekem a BIOS-ba defaulton van minden... A vga driver a legújjabb van fent, felraktam az MSI
Afterburn-t, hogy kicsit halkabb legyen, 62%fan mellett tegnap Gothic3 77fok
Hot Pursuit 66fok... Nem tudom ezek alapján mit tudsz leszűrni... -
Faterkam
addikt
válasz
condemned80 #1491 üzenetére
Ezt én írtam, azt jelenti sikerült stabilizálnom a procit 3,2Ghz-en
(E6750) De annyival nem javult és a feszt pakolni kellett alá rendesen
-
zapok
aktív tag
Nálam a Mafia 2 az öreg vasamon, ahol a videokártya a gyenge pont (!) low beállításokkal így fut (Win7x86):
8600 GT alapon 1280, NoAA - 18.7 Fps Rank: E
8600 húzva http://imagerz.com/QEIUW0tvAwMEVFgZQAVR : 21.2 Fps Rank: D
Minden marad, de 1024-en: 31.0 Fps Rank: D
Ugyanez AA-val: 20.0 Fps Rank: EIgaz végigtoltam már, most játszom másodjára, mert szeretem a hangulatát, amihez manapság semmi sem fogható és nagyon tetszik a fizikája is! A DLC ket még még játszom, mivel most van rá időm.
A Dirt 2-őn is kétszer végigszaladtam, mert tetszett és árkád játékhoz képest jó volt a fizikája.8800, 9600 GT-t már nem akarnék (a fogyasztás miatt sem) venni, ezért gondolkodom a GTS 450 vételén, de vannak, akik azt mondják itt, hogy a procimmal nem lesz jelentős a különbség!
Jah - Az NFSHP permanensen kifagy 3-5 perc után! ???
Várom a szakértők ötleteit!
-
Alister71
nagyúr
válasz
condemned80 #1495 üzenetére
Futtasd már le úgy is, hogy kikapcsolod a driverbe a physx-et, vagyis átállítod autórol cpu-ra. A teszt után visszarakhatod.
-
Alister71
nagyúr
válasz
condemned80 #1493 üzenetére
Itt érdeklődj: klikk
-
condemned80
tag
válasz
Alister71 #1492 üzenetére
Ennyi van a BIOS-ban hogy CPU unlock: Enabled vagy Disabled...
Kicsit fosok ettől, hogy őszinte legyek... Egy hetes a gép, alig birtam összeszedni az árát...
Gigabyte GA870A-UD3 az alaplap. Mennyi az a +kis fesz sac/kb?
És az tudható-e, hogy miért is tiltják le ezeket a magokat
Ja és a lényeg, ha vmi bibi van akkor vissza lehet tiltani nem nyúvad ki? -
Alister71
nagyúr
válasz
condemned80 #1491 üzenetére
Ha az alaplapod biosában van olyan funkció, akkor igen érdemes feloldani a magokat. Semmit nem rizikózol vele, mert vagy menni fog, vagy dobni fogja a kék halálokat. Egy kis +fesz minden bizonnyal kellesz neki, ha szerencséd van 2 helyett 4 magos procid lesz és nem fog előjönni az a hiba, ami miatt letiltották.
-
condemned80
tag
Épp most töltöm a 3DMark Vantage-t... GTS 450-nél mennyi az átlag amit el kéne érni
ha minden jól be van lőve a gépben?
Ja meg láttam egy oldallal visszább, hogy vki vmi olyasmit irt, hogy végre sikerült a procit
a GTS450 alá illesztenieEz mit jelent?
Nekem PhenomII X2 555 BE procim van. 1 hetes. Olvastam ezen lehet magokat feloldani,
érdemes rizikózni? -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Alister71 #1485 üzenetére
Nekem a multi ugyanúgy ment, mint a single. Valószínű, hogy ez ilyen konfigfüggő dolog. Sajna egyre több olyan probléma van, hogy az FPS-ed jó, de akad (és ami fura, hogy a játék másképp viselkedik multiban és singleben), továbbá mindez csak bizonyos konfigokban. Ennek a jellege is változó. A driverírók viszont nem biztos, hogy látják, mert a világ összes gépével nem tesztelik le a holmit. Ezt érdemes jelezni az NV-nek, mert ilyenbe simán bele lehet futni. Az a lényeg, hogy pontos konfigot nyomj (még a szoftver is fontos a verziókkal együtt), mivel ilyenkor összerakják azt a gépet, ami neked van, és ha a driverrel van probléma, akkor javítják. Ha nekik jó, akkor nem tudnak mit csinálni, valahol máshol lesz a gond. Ilyenkor a Codemasters az illetékes, esetleg az MS, mert lehet az API-val is gond. Egyébként az MS supportra és a Codamasters számára is lehet írni nyugodtan. Hagy dolgozzanak ők is.
-
Alister71
nagyúr
Abu, ha már erre jártál, légyszi arra mond nekem valamit, mert idegesít rohadtul, hogy a Dirt2 multija miért laggol úgy mint a fene DX11-ben? Ugyan azok a beállítások amik a single részben 50-60 fps-t hoznak, a multiban pedig hatalmas laggot. Az fps ott is megvan 40-50 között, kevés lenne? Hardver igényesebb a multi mint a single és ott már elfogy a gép?
Ha 9c-ben futtatom akkor jó, semmi lagg. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
SSJPeter #1472 üzenetére
Kirakhatnák akár most is, mert a Gainward press siteján már van egy új WHQL driver. Bár az lehet, hogy nem az lesz az amit a jövőhéten kiraknak.
Szerk.: Jap, ahogy olvasom. A következő hétre egy másik van ütemezve. Az NFS Hot Pursuit élsimítása miatt nem jött ki karácsonykor ez a driver. Az MSAA algoritmus nem nagyon akar működni. Lassan az NV-nek sem lesz más út csak az MLAA, bármennyire is ódzkodnak tőle.
-
NFree
addikt
válasz
Alister71 #1477 üzenetére
&(#1478) fagy53
Nos nem gondoltam volna, hogy ennyire gyengus a prockó, azok az idők meg elmultak hogy q9550-el szaladgáljak.
amikor a vga-t vettem , csak ez a kis masinám volt s agyaltam a 460-on , de nem akartam 50k-t kiadni vga-ra, meg olyan kari kellett amit a későbiekben nem sajnálok majd befogni csak fizikázni, ha netán valami úton megint über masinát akarok építeni, amire jelen esetben nem sok sansz van.
Ami még nem elhanyagolható , szerintem nagyon jó olcsón öszeválogatott hardver-ről van szó, ami kis kompromiszumokal elég jól elszaladgál,
a másik dolog mióta ez a gép van kb 4-5k val csökkent a vill számla, (igaz senkit nem érdekel)
Ugyhogy meg vook elégedve a karival , visszavettem az órajeleket 800/1850 gpu/mem
s mindezt 0.962v on teszi ha meg kell fel tudom tornászni , de nincs értelme inkább visszább veszek valamien beállítást. -
Brekkk
senior tag
válasz
Alister71 #1477 üzenetére
Igen én is csak megerősíteni tudom egy E5xxx - E6xxx -es széria kevés ehhez a VGA kártyához. Még húzva is. Nem is foglalkozom már a Proci húzásával, mert még így sem hajtja ki rendesen. Olyan 4 Ghz-re kéne húzni ezeket a procikat, hogy legyen benne elég kraft az új játékokhoz, mint Mafia2, Dirt 2, GTA 4, COD BO, de ezt nagyon kevés ilyen proci tudja ezt. Az enyimnek is olyan 3,33-nál vége van 2,8-as E6300. Egyre több játék profitál a 4 magból. Találtam egy linket, ahol felsoroltak vagy 30 - 40 játékot amit komoly sebességnövekedést ér el 4 maggal. Tehát hajrá.
Amire én szerintem váltani fogok, egy kis I3-as proci.
Érdemes megnézni az Xbitlabs átfogó procitesztjét 2010-re
[link]Ítt érdemes körülnézni milyen procit is lenne érdemes venni.
A legkisebb I3 is szinte mindenhol megveri az E8600-ot és árban messze olcsóbb annál, Még platformváltásal is. Ez tuti kihajtja a GTS 450-et. olan 60 K-ból össze is lehet rakni újonnan MATX lappal+ 4 GB DDR3. A Q9550 meg újonnan ennyi szinte. -
fagy53
nagyúr
Megint csak meg tudom erősíteni Lord Vader-t, pontosan ez a helyzet. Amikor lecseréltem az E5200-at nyomtam többek között a DiRT2 tesztet és betéve a Q8300-azzal is.
A Q8300 alapon /2.5GHz / az E5200 húzva 3,3GHz és a quad a DiRT2-nél 20%-kal gyorsabb volt, a min FPS-nél még nagyobb volt a különbség.
Az eredményeidből meg tisztán látszik, hogy FullHD-ben szépen korlátoz a VGA, így ilyenkor semmi baj az E5300-al, nincs mese Q9550 és GTX 460 1GB, ez a gyógyszer!Lord Vader: nem multizom, ezért ez a teszt kiesik..
-
Alister71
nagyúr
Ha nem adtad volna el a jó kis Q9550-esedet akkor most nem lennének ilyen gondjaid. Az E5000 nem egy erő bajnok, hiába húzod fel akármennyire, a Dirt1, Dirt2 szerintem keményen L2 függőek, szeretik ha van minimum 4 mega a prociban.
Full HD-re kevés a GTS450, én 19-es monitorhoz vettem, neked minimum egy 1 gigás GTX460 kellett volna.
Az E5300-ast egy minimális összegért ki tudod cserélni egy E8200-re, én pl. 15-ért vettem a 8200-est, és játékokban sokkal jobb. -
NFree
addikt
& (#1473) Lord Vader
Nos igen én is agyaltam , hogy frissebb fraps kellene , de akkor már az ágyban voltam.
A lényeg megy viszont , méregettem így egy kicsit s nem vagyok megelégedve .
1440x 900, minden max, 4x msaa ő 32-42-50 közt mozog legtöbb a 40 körüli fps 3.4ghz procival .
felhuztam 4 ghz -re akkor már olyan 44-48 között volt az átlag s a min fps nem volt kicsi annyira .
viszont én 1920x1200-ban használom ott épp hogy megvan a 32-36 fps és kész 30 alá nagyon ritkán esik.valami nem 100 nállam, de mind1
-
Alister71
nagyúr
Majd nézd már meg légyszi a Dirt2-őt, a multi nekem iszonyat laggol. Azok a beállítások amik a single részben 50-60 fps-t hoznak és sima futást, a multiba nem jók. Igazából nem nagyon értem a jelenséget, mert az fps ott is megvan 40-50 között, ennek ellenére játszhatatlanul laggol.
Ha DX9-ben indítom, akkor nincs semmi gondja, megy rendesen. -
fagy53
nagyúr
Fut az, Lord Vader jól írta, de pl. nálam néha fagyásokat okozott a win 7/64- nél a Fraps és visszanézve mindig ő volt a hunyó, Leszedtem és ez a probléma megszűnt... helyette az MSI Afterburner OSD opcióját alkalmazom, melynek számtalan előnye mellett egyetlen komoly hátrányát tapasztalom, hogy nem lehet plug-in-eket alkalmazni, mint korábban a Rivatuner-nél, így a CPU használat jelzése kiesik, ami fájt egy kicsit.
-
SSJPeter
őstag
Ha lehet hinni az Nvidia tech supportjának akkor jövő héten jön az új driver végre.
Igazából ez annak lehet érdekes aki szívott az SF4-es és Starcraft 2-es kép vibrálás problémával.
Pl. mint én. -
Alister71
nagyúr
Baker, nekem DX11, 1440x900, minden graf fullon, 8xcsa, 16xaf......minden,,,,,minden fullon, és 60 fix fps (félreértések elkerülése végett, azért 60, mert rajta a vsync)
fagy53:
THX
-
NFree
addikt
Srácok , felraktam én is a dirt 2 -őt , de 0 fpst kapok a bench-re ??
Ötlet?
Ha összejön mien felbontáson futtasam , hogy legyen viszonyítási alpom s mien részletesség mellett?
Ja még annyi honnan tudom, dx11 alatt fut? -
->Raizen<-
veterán
Lehet hogy skippelem a gtx 4xx szériát és várok a 28 nm-es Low Profile karikra. Amugy kinéztem egy palit gts 450 1 gb LP-s karit jó kis 2 slotos hűtője van és nem melegiti fel a házat sem kifelé fújja a meleg levegőt. De a 9600 gt amikkel játszom 720p-ben mindenhez elég egyelőre szóval a fogyasztást is néznem kell kari vásárlásakor nem haladhatja meg a 110 w-ot a tápegységem miatt.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
ilovedigweed #1456 üzenetére
Anfs-hp is 30 fölött van, persze nem annyira high beállításon
-
Alister71
nagyúr
válasz
Faterkam #1445 üzenetére
Nekem 3000 pont környékét kapja 400x8-on a cpu teszt, viszont az E8200 ezt 1.150 volton tudja. Ramok 1067-en mennek 1.88 volt-al.
Alapon, 2.66-on nekem is fikusz, Dirt2 alig éri el a 35-40 fps-t, míg 400x8-on 55-60 körül megy. Kell neki a kraft, engem is az zavar, hogy fentebb már én se nagyon tudom stabilizálni a procit, pedig 3.6-on még javul azért a dolog, de oda már pakolgatni kell a feszt, azt meg nem nagyon szeretem. Így IBT-vel is megáll 59-60 fokon, 444x8-on, rögtön megszaladja a 70 fokot.
Kéne egy Q9550nagyon, dehát aranyár.
-
NFree
addikt
Lord Vader
Nem tudod , miért csak 1.2xx v -ig engedi a feszt ha moddolom a biost? jó lenne olyan 1.3v körül jó hútéssel serintem kibírná nem?
-
Faterkam
addikt
válasz
Alister71 #1449 üzenetére
Igen, de csak úgy hogy a CPU 1,39v kap a Ramok +02v az MCH +0,1-et. Végigment az Intelburn standard és High-on is, de high-on csak ennyi fesszel. Standardba 1-el visszaveszem akkor is megy. Hagyjam ennyin vagy vegyem 1-el vissza?
Ez menyire halálos ítélet a Spire 420w tápnak? Inkább vegyek vissza? S.O.S.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Nagy_Matessz #1447 üzenetére
Mivel ez a GTS 450 topicja természtesen a GTS 450-et fogják itt ajánlani.
Ha veszel egy jófajta OC-set és meghúzod utoléri a 5770-et. -
Nagy_Matessz
aktív tag
Srácok én most vagyok így gép összerakásos módban és 2 kártya között vacilálok.
GTS 450 vagy HD 5770.
Ahogy néztem teszteket egy hangyányival gyengébb/erősebb a 450 mint 5770.
Ti mit tanácsoltok?A proci nagy valószinűséggel egy Phenom 2 955 BE lenne, Asrock alaplappal.
4 giga ddr3 Kingstone ram, 1 tb vinyó, 500as táp. -
Andromedius
csendes tag
OK, köszi mindenkinek a válaszokat, megnyugodtam, hogy nem lesz rossz választás a GTS 450.
Látszik, hgy nem keveset fejlődik a világ 6 év alatt.
Ha belegondolok, hogy a lecserélni való gépben még 400MHz-es memóriák vannak, és hol tart ma a technika... -
SSJPeter
őstag
válasz
condemned80 #1442 üzenetére
Nincs mit,szívesen.
Az "Auto" gomb mellett van az hatszögletű ikon amire az van ráírva,hogy "User Define" arra kell rákattintani ha még nem kattintottál volna rá.
Ezt csak azért írom mert azon a képen amit beraktam nincs rákattintva ezért nem is kék színű az a keret.
Akkor jó ha kék színű a keret,csak akkor működik a ventivezérlés. -
condemned80
tag
válasz
SSJPeter #1441 üzenetére
Bepipáltam a dolgokat, ahogy mondtad
Profilt nem csináltam mert minek
Azt a grafikont amit küldtél, azt állitottam be saját izlés szerint, meg a fő táblán a fan ablakba
azt az auto gombot kilőttem... Gondolom igy rendben van, nem ba...am el semmit?!Mégegyszer kösz a Helpet!
-
SSJPeter
őstag
válasz
condemned80 #1440 üzenetére
Pipáld be,hogy induljon együtt a windows-al és azt is,hogy "minimalizálva" induljon.
Saját ventiprofilt is be tudsz itt állítani.
Kattints a settings-re előtte.
Ez csak egy példa, ne így állítsd be mert ezt még a 470-emhez állítottam be.
Szerintem nyugodtan felengedheted a GPU hőfokot 65 fokra is.Mondjuk 45 fokig legyen 40%-on a venti és utána 70 foknál meg tekerjen 60%-on...de ahogy jónak látod úgy állítod be.
-
condemned80
tag
válasz
SSJPeter #1430 üzenetére
Ez jó ötlet volt, ezer köszi de kérnék egy kis útmutatást is az afterburnhöz ha megoldható...
Az MSI oldaláról szedtem le(biztos ami biztos)
a 2.0 verziót. Ahogy felraktam, úgy van.
Jelenleg Auto üzemmódban, toltam egy kis HotPursuitot egyből nem halllotam a süvitést
Visszanéztem, hogy átlag 62-63%ig engedte a ventit a játék alatt a gpu pedig 55-56 fok
Ez már haladás a gyárihoz képest... Ott rendesen visitott a venti...Láttam érdekes opciókat, hogy lenne ezt érdemes beállitani egy fix üzemmódra vagy hogyan is kell?
Úgy láttam van olyan lehetőség, hogy egyből induljon a progi a Windows-al, kell ez?
Vagy egyszer beállitom és megjegyzi a kártya?
Tudom kicsit láma vagyok most de még nem használtam ilyen progit...Kaphatnék néhány instrukciót?
Köszike
-
Zigi
senior tag
válasz
Butcher-HUN #1433 üzenetére
Az Arma mindegy milyen felbontáson van ha feltolod a látótávot.....de oda brutális proci kell.
A cod bo szinén procizabálló fos miközben a 450-est 60%on terheli
Azért én M3-mas-nak nem mondanám inkább egy golf gti vagy 1 astra gtsmegy megy de kell neki a tunning
-
Butcher-HUN
senior tag
Én most egy Geforce GTX 280 1GB fogok venni elég jó áron azzal nem lesz gond magasabb felbontáson sem. A dx11 még ráérős
-
Alister71
nagyúr
válasz
Andromedius #1431 üzenetére
Az X550 egy bicigli, de abból is a leglassabb, a GTS450 pedig M3-as BMW, ami kellően gyors, de azért vannak tőle gyorsabb autók is.
Butcher-HUN: a COD BO nem azért nem fut rendesen mert gyenge a vga, annak teljesen más oka van.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Arma II magas felbontáson biztos akadna, A Crysis Warhead szintén, Metro 2033 is. COD Black Ops. Nagy felbontásnál minden maxra húzva bizony vga limit lenne de természetesen tudni kellene milyen procid van. Ezt a kártyát 1280x1024 és 1600x1200 ra tervezték. De természetesen kisebb kompromisszumokkal minden javulhat.
-
Zigi
senior tag
válasz
Nézd meg a Ph-n a 450-es tesztjét és próbáld meg elindítani az 550-esen bármelyik tesztet vagy játékot
Na kb. ennyi a difi %-ban
A cysis2 játszhatatlan rajta mert még nem jelent meg
Ha rendes vas van alatta visz mindent mint a royal flush -
Andromedius
csendes tag
Sziasztok!
Gépcsere előtt álllok, a mostani gépben egy Radeon X550 256MB-os kártya van. Annyi lenne a kérdésem, hogy egy GTS 450 érzésre kb. mennyivel nyújtana nagyobb játékélményt, érezhetően jobban futnának-e a játékok amik most a Radeon alatt működnerk? Tehát kb. hány %-al lehetne nagyobb a felbontás, hány %-al lehetne nagyobb fps?
Illetve, hogy a mai játékok között van-e olyan, amihez már kevés a GTS 450? Tehát az nem gond, ha nem lehet max. felbontással, és a legnagyobb fps-el játszani, de azért még jól elmegy, hanem hogy mik azok a játékok, amik már egyáltalán nem élvezhetők ezzel a kártyával?
-
SSJPeter
őstag
válasz
condemned80 #1425 üzenetére
Pont ez a venti van a Cyclone hűtőn is de ott 40%-50%-on pörög és tényleg semmi hangja nincs.
Rakd fel az msi afterburner programot és vedd vissza a fordulatszámot 50%-ra,el fog némulni.
Vagy tényleg cseréld le Cyclone hűtős verzióra mert ott állítani sem kell semmit. -
Vadasz_22
csendes tag
válasz
Inkább csak vissza kellene venni a ventit 50%-ra, égvilágon semmi hangja nincs a 9cm-es ventinek,ami belátható mert minél nagyobb átmérőjű annál kevesebbet kell forognia.
-
Zigi
senior tag
válasz
"Amit észrevettem hátránynak eddig,hogy soha életemben nem volt eddig ilyen hangos
kártyám eddig"Na ezért cseréltesd az 1G Cyco-ra.
zapok
Kell az 1 giga és az msi 1G cyco halk és hűvös "mellesleg" gyors is
De akinek itt van Zotac-ja biztos mond róla pár jó szót. -
condemned80
tag
Egész pontosan nekem ez van:
http://global.msi.eu/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=873&prod_no=2197Amit észrevettem hátránynak eddig,hogy soha életemben nem volt eddig ilyen hangos
kártyám eddigElőtte GT240, előtte 8600GT volt de azoknak hangjuk sem volt, pedig nagyon jó karik voltak.
-
zapok
aktív tag
Üdvözletem!
Három hónapja olvasgatok, lassan kialakulófélben van a videokártya választásom...
Teljesítmény-ár arányt nézve nekem a GTS450 lenne a legjobb a 30k-s határ közelében.
Véleményt szeretnék kérni a szakiktól, tulajdonosoktól (tapasztalat), hogy melyiket lenne érdemes beszerezni?Zotac GeForce GTS450 1024MB - 810 MHz - 33k
MSI N450GTS Cyclone 1GD5/OC 1024MB - 850 MHz - 35k
vs.
Gainward GeForce GTS450 512MB - 783 MHz - 26k
Palit GeForce GTS450 512MB - 783 MHz - 26kÁrban nem kicsi a különbség. Érdemes-e az 1 gigásat venni?
A monitorom 1600x1200-at tud, de 1280x1024-ben használom.
-
Zigi
senior tag
válasz
ilovedigweed #1420 üzenetére
Tökéletes! Na látod mire elég 300W ha minőségi a táp
És mennyire jön meleg a tápból ilyenkor? Kezed bírja? -
condemned80
tag
válasz
ilovedigweed #1420 üzenetére
Szerin tem bőven...
-
condemned80
tag
Sziasztok!
Én rendeltem egy MSI GTS450 OC Cyclone 1GB-s karit de
egy 512MB nem Cyclone-t kaptam helyette a "havertól"...
Nyúzom vagy négy napja (Gothic 3, Mafia 2, Hot Pursuit, Dead Space) gond nélkül.
A Mafia 2 benchmarkja alapján átlag 40-50fps adott le
1440x900-ba játszom, persze van egy érdekességem, nem használok élsimitást.
Egyszerüen ba...a a szemem
Kérdés? Érdemes vagy muszály kicseréltetnem az 1GB Cyclone-ra?
-
ilovedigweed
senior tag
Kipróbáltam a GTA IV-el a gépet hogy mennyire melegszik.
Szerintetek ez elfogadható 2 óra játék után?
Ja és még mindig a 300as táppal tolom.
-
Zigi
senior tag
válasz
Butcher-HUN #1417 üzenetére
Igen fullHD dx10 minden maxon veri a fullHD medium dx11-et szerintem. Én még nem csináltam magam alá a dx11-től, de ha ez késöbb más lesz akkor sem tudod fHD-ban élvezni a 450-en
-
Zigi
senior tag
Hello.
A 3 monitor szerintem nem fog menni. A haszálatiban csak 2 megjelenítő használatára mutat lehetőséget, bármilyen felállásban, de még nem próbáltam 3-mat.... A 8800-hoz képest előre lépés, de fullHD-ban játszani high-on kevés a 450Ha a tv-n is játszol akkor már 460 kell ahoz, hogy élvezd a fullHD-t. És a configod többi alkatrészét nem ismerjük, lehet hogy a 450-est sem hajtja ki nemhogy a 460-at
-
medom
csendes tag
Sziasztok.
Hozzátok fordulok segítségül.
Gondolkodok egy egy ASUS ENGTS 450 -es vásálásán.
Most jelen pillanatban egy ASUS 8800 GTS 320mb -os video karim van és kezd kevés lenni az új játékok már csak mediumon stbstb...Megéri váltani már vagy ez nem lenne túl nagy előre lépés ?
Az lenne még a kérdésem hogy lehet e 2 db monitort és egy full hd-s tv egyszerre rákötni erre a vga-ra úgy hogy külön 3 képernyőként kezelje ? Elsődleges lenne a Full hd-s tv és a 2 monitor mellékes lenne. Esetleg van valakinek ilyen kombóba és ha igen mi a tapaasztalat róla ?
Full hd-s filmekkel gyűlt meg a baja valakinek vagy minden zokszó nélkül megy semmi akadás meg ilyesmi.Válaszokat várom és előre is köszönöm.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Butcher-HUN #1412 üzenetére
A GTX 280 gyorsabb jóval de nem tudja a DX11-et.
A GTS 450 szerintem kb. a 192sp-s GTX 260 szintjén van. -
Butcher-HUN
senior tag
dilemmába vagyok GTS 450 vagy GTX 280 melyik a gyorsabb? Ár érték is számít!
-
Faterkam
addikt
Nem tudom a Sima Zotac milyen de az Amp Furmark alatt max 1600-at pörgött 2x egymás után futtattam le. a max hőfok 72c, de ez már a második tesztnél volt.
Alapba 30% és 1400 rpm, 38 c.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Mr.Rain #1405 üzenetére
Meg persze az én "hibám" is, mert én nem butítom le azért a grafikát, hogy 200-300 fps-em legyen, hogy jobban behúzza a fejlövéseket, én szeretem a tájat is nézegetni.
és a GTS450-en kellőképp jól fut a játék.
Érdemes rákölteni azt a kis pénzt, csak vigyázz gyorsan változnak az akciók. steamGrid-et nem szoktad nyomni, annak is van PH-s szervere, 1.3-as patch kell hozzá?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Mr.Rain #1403 üzenetére
CSS-t a gyerek nyomja, sipimarteen néven, keresd meg. BC2 azért komolyabb és 3800-at szerintem megér az eredeti.
A komolyabb harcokból kidobálnak, gondolom nem szeretik a kezdőket, ilyen baromsággal, hogy a pingem 250, meg 300
, mikor 15 és 16 körül szokott lenni. Valahol csak el kell kezdeni, erre jók a csapatos öldöklések. Persze klán tag se vagyok, mivel ma léptem be először a multiba.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
Alister71 #1402 üzenetére
Én Pl. a BC 2 -re,a FIFA11,az új NFS-re,az új MOHA-ra,MAFIA II-re stb. gondolok. Tényleg flottul futottak. És nekem win7 64 bit van fenn. És igen,a 2Gb-ból 1-et minimum a win7 foglalt el... de nem volt fennakadás. Ha nem így lenne nem mondanám:-)
Szerk: Én is agyalok rendesen,hogy megvegyem-e..
. Törtben megvan,de úgy nincs multi,single-ben meg egyszer végigtoltam és annyi. Bár a Counter mellett nem is lenne rá időm.:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Villanyszerelés
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA® driverek topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest