- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Dell notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telefunen
őstag
válasz
SSJPeter #2006 üzenetére
Így van, nem kell túl sokat várni ettől a kártyától. Kompromisszumokkal ki lehet vele húzni az elkövetkezendő 1-2 évet (no AA, med graffal még jó lesz ez később), ami elég is az olyanoknak mint én, akik ritkán játszanak (az aktuális FIFA, HOMM rész, menedszerek-tycoonok, meg 1-2 apróság). A lényeg azon van, hogy ha kompromisszumokkal is, de ezzel a kártyával legalább meg van/lesz a lehetőségem a játékra, ha pedig már arra sem jó, akkor sem muszáj szanálni, mert elég keveset eszik ahhoz, hogy akár egy netezős gépbe is belevágjam. Jó lesz a böngészők HW gyorsításának kiaknázásához, filmezni, meg flasht gyorsítani.
-
Telefunen
őstag
válasz
SSJPeter #1683 üzenetére
GTX570 magasságban már szinte mind1, elvégre minden gyártó a referencianyákra építkezik. A Gigának elsősorban a saját tervezésű kártyáival adódnak problémák (4670, 5670 órajelkapuzás, 6850 problémák...). Részben a GTS450 is ide tartozik, elvégre a feszszabályzás csak BIOS moddal érhető el.
Esetleg még egy PNY referenciakártyát (MO.-n ez sem túl gyakori) birtokolnék szívesen, elvégre ha milliós Quadro-kat tudnak gyártani, akkor valószínűleg a consumer piacon sem a szemetet szórják.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
SSJPeter #1472 üzenetére
Kirakhatnák akár most is, mert a Gainward press siteján már van egy új WHQL driver. Bár az lehet, hogy nem az lesz az amit a jövőhéten kiraknak.
Szerk.: Jap, ahogy olvasom. A következő hétre egy másik van ütemezve. Az NFS Hot Pursuit élsimítása miatt nem jött ki karácsonykor ez a driver. Az MSAA algoritmus nem nagyon akar működni. Lassan az NV-nek sem lesz más út csak az MLAA, bármennyire is ódzkodnak tőle.
-
condemned80
tag
válasz
SSJPeter #1441 üzenetére
Bepipáltam a dolgokat, ahogy mondtad
Profilt nem csináltam mert minek
Azt a grafikont amit küldtél, azt állitottam be saját izlés szerint, meg a fő táblán a fan ablakba
azt az auto gombot kilőttem... Gondolom igy rendben van, nem ba...am el semmit?!Mégegyszer kösz a Helpet!
-
condemned80
tag
válasz
SSJPeter #1430 üzenetére
Ez jó ötlet volt, ezer köszi de kérnék egy kis útmutatást is az afterburnhöz ha megoldható...
Az MSI oldaláról szedtem le(biztos ami biztos)
a 2.0 verziót. Ahogy felraktam, úgy van.
Jelenleg Auto üzemmódban, toltam egy kis HotPursuitot egyből nem halllotam a süvitést
Visszanéztem, hogy átlag 62-63%ig engedte a ventit a játék alatt a gpu pedig 55-56 fok
Ez már haladás a gyárihoz képest... Ott rendesen visitott a venti...Láttam érdekes opciókat, hogy lenne ezt érdemes beállitani egy fix üzemmódra vagy hogyan is kell?
Úgy láttam van olyan lehetőség, hogy egyből induljon a progi a Windows-al, kell ez?
Vagy egyszer beállitom és megjegyzi a kártya?
Tudom kicsit láma vagyok most de még nem használtam ilyen progit...Kaphatnék néhány instrukciót?
Köszike
-
Alister71
nagyúr
válasz
SSJPeter #1389 üzenetére
775-ös konfigba ettől jobb nem kell, nekem csak csorog a nyálam egy ilyenre, de 50k-t prociért soha nem fogok kiadni. Ezért vettem 15-ért E8200-őt.
Jók ezek az akciók. Megvettem mindkét gépre az AvP-t, 5 eur/db, gyerekkel nyomjuk együtt, neki megvettem még 3.75-ért a CSS-t, meg most magamnak a nagy kedvencemet, a BC2-őt.
Le is vannak jól terhelve, nem jön valami gyorsan. -
toldy
őstag
válasz
SSJPeter #1384 üzenetére
Én meg ugyan ezt elmerem mondani az asusról most is gta után 58 fok maradt, az elején be voltam pánikolva hogy nem megy aventi 30% fölé ( és alá sem) de mostmár nézem és van hogy felmegy 36%
olyan 2000 rpm. Én szeretem és jól is megy, bár a 11k gpu score-t nem tudtam össze szedni a fene csak 1015mhzig bírta ( 10960 pöty) egyébként 800mhzen használom 1000mVon.
-
Alister71
nagyúr
válasz
SSJPeter #1225 üzenetére
Aham, nekem az AvP-ben van 1-2 idegesítő bug, azt is a drivernek tudom be, mert a másik gépen az 5670-essel tökéletes.
ilovedigweed: írja, a ramra a dual channelt. Szerintem attól a procitól többet nem lehet várni, alapórajeles eredmény, teljesen reális. A kártyán szerintem felesleges húzni.
Mr.Rain: nekem 930 a vége a gpu-nak, 950-en már keményen hibázik. Ezért állítottam be a biosát 882-re.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
SSJPeter #1195 üzenetére
4 tűs sry, elírtam
A kábelekbe teljesen belezavarodtam
két kábel volt aminek mind a két végéből ment még egy ugyan olyan csati, de az egyiknek a végéből jött egy kisseb csati is ami szerintem a flopy meghajtóé lenne.
Na ezt kötöttem a hdd meg a dvd-re a másikat pedig csak a vidikártyára
de a de vidikártyába csak az egyik tápkábelt dugtam beMost fogom telepíteni a win7 64bit-et
-
Daveboy
tag
válasz
SSJPeter #1103 üzenetére
A proci 2,63ghz (alap: 2,13), a 800-as memók 820-on. Memória nem lehet gáz, mert több mint 3 év óta 816-on mentek full stabilan, mert az volt az alapbeállítás. Amúgy szerintem a 820 az semmi. De még játék előtt direkt futtattam everest-ben egy rendszerstabilitás-tesztet, ahol 100%-on tekerte a procit, meg terhelte a memókat is. Az ment gond nélkül. Igazából 3,2 ghz-re húzott procival is ment gond nélkül. Gondoltam, akkor oké... De nekem ezek a hibás win fájlok nagyon szúrják a szemem. Természetesen a win-t alapórajeles procival tettem fel még pénteken.
-
Alister71
nagyúr
válasz
SSJPeter #914 üzenetére
A ventije lehet, hogy másabb egy kicsit, de a borda az 100%-ra ugyanaz, szedtem szét párszor a 8800GT-t, mert nagyon hamar telerakódott porral, és rögtön 4-5 fokkal melegebb volt, láttam eleget. Nem volt az olyan rossz hűtő amúgy, ha jól be volt állítva a biosba a vezérlése, elég diszkréten tette a dolgát. Terhelés alatt megjött a hangja, ha ebbe egy kicsivel jobb ventit raktak, szerintem a GTS-t simán lehűti, messze nem melegszik annyira mint a G92.
geza12345: ha 2.0-ás a lapod, akkor elég bele 1 molex is bőven.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
SSJPeter #899 üzenetére
erre gondoltam most inkább, mert tényleg jó lenne spórolni, főleg hogy amíg nem tudok tápot venni addig nem is tudom használni a 300as jelenlegi tápommal a gts450-et
Ha megkérnélek ipon.hu-s táp linket is tudnál adni? mert én nem értek a tápokhoz és nem tudom hogy ott melyik az a fajta amit Te az aqua-ról linkeltél
-
NFree
addikt
válasz
SSJPeter #854 üzenetére
Nos igen az , nem is akarom 24/7 re húzni csak ha netán rámjön a bench-elés
, direkt ezért vettem emelt órajelűt , hogy ne keljen vele gizdázni
(#855) Lord Vader
Gondoltam , hogy nem fog remekelni, 06 alatt, s igen vantage -ban már ellép elég rendesen a 9800 gtx től (gondolom)Na majd látjuk , mit hoz neki a jövő
A hűtése viszont nagyon tetszik , elég halk viszont hűthetne jobban is , igaz lehet oda kéne pörkölni a venti fordulatnak.
De eggyenlőre nem piszkálom, majd egyszer ha lessz kedvem.kössz az infót uraim
-
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
SSJPeter #811 üzenetére
Gigabyte GTS450, kis OC
Erről ennyit. A feszemelést meg a GPU-Z ablak alján láthatod. Mielőtt valaki szólna, tudom, hogy be van kapcsolva a physX, ez nem a Vantage toplistára készült.
Volt már Giga lapom P31-es, most P45-ös...semmi gond. Volt már Giga 9800GT-m, olyan tuningos volt, mint a csuda, ez a GTS450 meg aztánilyen jó nVidia kártyám még nem volt, meg lehet, hogy nem is lesz.
Én az Asusról tudnék ilyen sandákat mondani, de legalábbis méltatlanul van nagyra becsülve szerintem. Konkrétan negatív tapasztalatom egy Asus M3A78-EM alaplappal volt, amibe naiv fejjel megpróbáltam becsempészni egy GTX260-as VGA-t, de vagy a chipsetnek nem tetszett, vagy a tápnak volt már sok a Phenom II 940 mellett egy 2x6-os tápcsatis kártya - de szerintem a legvalószínűbben a lap áramköri hiányosságai okolhatók érte. Akkor is egy Gigabyte lapot vehettem volna inkább az AMD konfighoz
Ja, és a tápom is egy Gigabyte Superb, és szuper. -
Alister71
nagyúr
válasz
SSJPeter #575 üzenetére
Hangosnak nem mondanám, egy elég nagy erős venti van rajta, szép nagy a levegő szállítása, befújja az egész kártyát, a műanyag idom ami rajta van úgy irányítja a levegőt, hogy a panel minden pontját elérje. Ha teljes csend van a szobában hallom, hogy megy a gép, de talán még a zavarótól is messze van, így hogy a gép a földön van, nem közvetlen mellettem.
-
Alister71
nagyúr
válasz
SSJPeter #573 üzenetére
Lehet benne szoftveresen profilt csinálni, de teljesen felesleges. Az egyedüli gond vele, hogy alapjáraton egy kicsit hangosnak mondható. 17 és 90% között állítható a venti sebessége, de pl. én is szeretném egy kicsit 17% alá venni, hogy a venti valamit halkuljon. 31-32 fokos alapon, kicsit fentebb engedném 38-40 környékére, pl. egy 10%-os idle ventivel. Viszont a biosába 17% az alja, ezért várjuk a nibitort, hogy hátha abba át lehet szerkeszteni, 17% alá lehet venni, hogy halkabb legyen alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- World of Tanks - MMO
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Huawei P30 - kell ennél több?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest