Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz
Eagle16 #33296 üzenetére
"amiken 8 ram chip van"
A 9600GSO 192 bites, tehát soha nem lesz rajta 8 memória chip mert akkor az már valami más amit még az nvidia nem adott ki... 256 bit/96SPMegnéztem a cikket érdekes felvetés, melyik gyártó tesz fel a kártyára 2 memória chipet amik nincsenek használatban???
Akkor én is tudok a 8800GT-ből GTS-t csinálni
Ha lenne hozzá moddolt bios...
-
adibook
tag
válasz
Eagle16 #32498 üzenetére
Koszonom!
Akkor a 9800-as GTX-rol tegyek le ugyye?
1680x1050-ben jatszanek Call 4-et,GTR 2,Regu Burns Rally-t.Nem nagyon szeretnek mar fejleszteni,mert unom hogy SOHA nincs vege,de szeretnek egy jo kartyat.8800 GTX-et szeretnek,de eltuntek.Sehol nem lehet kapni oket.Segitseg?
-
Pubszon
veterán
válasz
Eagle16 #31891 üzenetére
Erre mondtam hogy jó szellős házban jól megy, de még így se járatom szívesen passzívon terhelve. Terhelés nélkül meg elég az oldalsó venti amit rákavar.
yakuza.tora: Jaja...
Van benne 1*140-es, 5*120-as meg a procin, ahova kellene a legnagyobb hűtés ott 1*92-es.
De venni akarok eggy Achillest.
-
Pubszon
veterán
válasz
Eagle16 #31885 üzenetére
Egy jól szellőző házba elvinné, nekem elég szellős a házam és minap teszteltem is hogy a VGA passzív hűtéssel hogy szuperálna.
56 fokig elgedte fel maximum, így passzívon.
De mint mondottam a házam igen jó szellőző, és semmi féle képpen nem akarom passzívon használva mert attól hogy a GPU hűvös marad a többi alkatész még forrhat.
Itt látszik hogy mennyire szellős, e miatt csak ennyi a VGA hője. -
Pubszon
veterán
válasz
Eagle16 #31185 üzenetére
Ezen a 3 hűtőn goldolkoztam, GFX Chilla, S1 és Auras.
Mind a háromnak vannak előnyei és hátrányai, de nagyjából egy kategória.
Ez tényleg egy kicsit nagy, de elfér.
A venti rögzítése nagyon jól meg van oldva.cowboy_bebop: A GPU Caps Viewer akármelyik játékra ráver legalább 5-6 fokot, ha nem többet.
-
Pubszon
veterán
válasz
Eagle16 #31182 üzenetére
Nemtudom hogy annál a tesztnél mennyi volt a környezet hőmérséklete.
Mart ha ilyen vagy hűvösebb volt akkor ez jobb.
Az a lényeg hogy jöhet a BIOS modd...cowboy_bebop: Szerintem van olyan, ha egy picivel nem jobb.
Mert nem azt kell nézni hogy pár hónapja mikor hűvösebb volt mit mértek, illetve milyen ventivel meg milyen progival tesztelték. -
Daert
őstag
-
-
Daert
őstag
válasz
Eagle16 #28755 üzenetére
Igen,én is láttam a tesztet,nagyon lehúzták a hűtését,valahogy nem bízom ezekben a centrifuga szerű ventikben mint ami a 2900pro-kon is van.
Lsd. a fenti linkelt képemen.Bocsi,ITT a kép.
Hasonló venti volt egy első szériás Gigabyte 3D procihűtőmben is és elég gyalázatosan teljesített.
killmilan: Ha valós a 42C,akkor örülhetsz!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged