- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
-
buherka
addikt
válasz
korcsi #21544 üzenetére
Én leszedtem a Vmod jumpert a Galaxy-ról...tehát nekem 1.05 V-ot kap elvileg.
Tuningot így csak 630-ig bírja a GPU, aztán megmerevedik a képernyő.Nekem esett 4-5 fokot load-ban, az 1.10 V-os álláshoz képest.
Most jelenleg idle így néz ki: [link]De ma hoztott a postás néni 4 ampulla finomságot: [link]
Este nagy tesztelés lesz asszem...remélem hozza az elvárt eredményt...
-
danilla
őstag
válasz
korcsi #19082 üzenetére
Roderic a 8800gt-n is filózik, filózott. Nekem abból ez jött le hogy megtudná venni a 88gt-t is. Tehát akkor célszerűbb azt megvenni ami erősebb és akkor növekszik az az idő amikor nem kell lecserélni a videókártyát. Így értettem az én mondandómat.
A 9600GT árára nagyon kíváncsi leszek -
buherka
addikt
-
rup1u5
nagyúr
válasz
korcsi #16643 üzenetére
Nincs mit tenni!
Sajnos ki kell dobnod a gépedet!
amúgy ezt most komolyan kérdezted vagy csak ironizálsz? mert nekem nem teljesen egyértelmű.
Biga123 : 3200mhz-es X2-höz bátran megveheted a GT-t ! Úgy látom itt egyesek félreértik a dolgokat. Nem arról van szó, hogy ha nincs 3ghz-es dualcore-os procid akkor nem fogsz tudni játszani! Arról volt szó hogy kb milyen proci hajt ki 100%-ra egy GT-t. Attól még egy 2900Mhz-es X2 mellett is szaladni fognak vele a játékok élvezhetően még egy jó darabig.
-
-
Nem látom, hogy valaki regált volna erre a postra...
Na majd én: valóban elképzelhető az a szitu, hogy egyetlen beszállító egyetlen alkatrésze miatt következik be egy ilyen világméretű hiány? Nincs az Nvidiának egy másik beszállítója ugyanilyen vagy hasolnó alkaltrésszel?
-
Muréna
őstag
csipen? milyen csipen?
na most hővezető, vagy ragacs?
mérne lehetne nyom nélül eltávolítani?(nem kell a pasztázáshoz nagy tehetség) nem szokták ezeket a vga-kat szétszedni amikor visszaviszed gariba, nekem volt egy x800prom, akkor jött ki a kari, kinyírtam, mivel víz vot rajta a sarkazásvédő fém keretet le kellett szednem, ezt én kétkomponensű szintelen ragasztóval raktam vissza, és 1 hét mulva mehettem az új kártyáér -
csellosi
tag
Nemtudom Murena miert demagog
Ott van a varazsszo a "Felteve". Es hidd el nekem ha benazol es mas pasztat hasznalsz vagy a szamozott csavarokat rosszul rakod vissza (na jo ez a csavar csak vicc
) vagy barmi aprosag, akkor bizony ugrott a garanciad.
Amugy meg ugyis lesznek huzott es jobb hutessel ellatot megoldasok is, csak turelem.
Mod: #2516) balbla: De ha emiatt megy tonkre a kartyam (mert bamba voltam az uj huto felszerelesenel), akkor mar mas a helyzet.
Jo azert a gyakorlatban nem ennyire macerasak a dolgok, de attol meg letezik a garanciavesztes hutocsere miatti dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest