- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyberpunk #13679 üzenetére
Hali!
Bizony ám, gyorsabb az egész rendszer.
A windows boot pl. nem, de maga a rendszer működése szerintem gyorsabb lett, biztos a többszálas kezelés miatt, fene tudja. Meg nem igazán lehet kiakasztani a cuccot.
Játékot csak a crysis-t és a GTA4-et próbáltam, eddig igazából 32 bites xp alatt, mert a 64 bites vista szvsz egy határ kaki, de mindjárt felnyomom újra. A lényeg, hogy crysis alatt én nem vettem észre különösebb gyorsulást, viszont a quad húzva volt, itt meg a prockó alapon megy, szóval ha ezt is elkezdem húzni még érhet meglepetés bőven.
A GTA (patch nélkül) viszont alapon is gyorsabb, mint a húzott quaddal, szerintem egy jó 64 bites rendszer még ezen is dobna sokat.
Az az igazság, hogy egy csomó mindent be kéne még állítanom, finomítani kicsit a rendszert, mert szinte minden auto-n van, de nem tudom mit mire állítsak (feszek, órajelek, szorzók stb.).
Jó lesz ez, ha sikerül mindent megérteni és pöpecül belőni, nagyon ütős cucc lesz, mondjuk már így alapból is brutális.Egyelőre ennyi, majd úgyis írok még.
SSJPeter: nekem sem sikerült ez a driver csere, lehet nyomok egy új rendszert, még alig van fent valami szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- Steam Deck
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest