Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lauda

titán

válasz Cyberpunk #13679 üzenetére

Hali!

Bizony ám, gyorsabb az egész rendszer. :C A windows boot pl. nem, de maga a rendszer működése szerintem gyorsabb lett, biztos a többszálas kezelés miatt, fene tudja. Meg nem igazán lehet kiakasztani a cuccot. :DDD Játékot csak a crysis-t és a GTA4-et próbáltam, eddig igazából 32 bites xp alatt, mert a 64 bites vista szvsz egy határ kaki, de mindjárt felnyomom újra. A lényeg, hogy crysis alatt én nem vettem észre különösebb gyorsulást, viszont a quad húzva volt, itt meg a prockó alapon megy, szóval ha ezt is elkezdem húzni még érhet meglepetés bőven. :DDD A GTA (patch nélkül) viszont alapon is gyorsabb, mint a húzott quaddal, szerintem egy jó 64 bites rendszer még ezen is dobna sokat.
    Az az igazság, hogy egy csomó mindent be kéne még állítanom, finomítani kicsit a rendszert, mert szinte minden auto-n van, de nem tudom mit mire állítsak (feszek, órajelek, szorzók stb.).
    Jó lesz ez, ha sikerül mindent megérteni és pöpecül belőni, nagyon ütős cucc lesz, mondjuk már így alapból is brutális. :K Egyelőre ennyi, majd úgyis írok még. :P

SSJPeter: nekem sem sikerült ez a driver csere, lehet nyomok egy új rendszert, még alig van fent valami szerencsére.

Új hozzászólás Aktív témák