Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Autós kamerák
- OLED monitor topic
- Elsötétül a Steam Deck, ha letöltés fut a háttérben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
92Engine
csendes tag
Sziasztok! Egy HP 2133-asom van, Via C7-M 1,2 GHz-es processzorral. A RAM bővítésen már túl vagyok, a 2gb tökéletesen működik, de a processzorba nem merek egyedül beleugrani. Lehet ezt cserélni? Ha igen akkor mennyire? olvastam, hogy nem mindenhol lehet, de ahol lehet ott is sok tényező játszik közre. Egy 2 magos Atom procinak nagyon örülnék bele, de egy egymagos 1.6 is fellélegzés lenne már. második gépnek, csak netezésre van használva, nem csodát várok tőle
szerk.: annó volt ennek a gépnek 1.6-os procis változata is
Másik kérdés, hogy ez a nyamvadt kis 1.2 Ghz tudná kezelni az USB 3.0-t? Ugyanis van benne Express kártya bővítőhely, és találtam ilyen usb 3.0-s kártyát. ez működésre bírható?
előre is köszönöm
Üdv 92E
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx