Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Keskenyebb házba keresel hűtőt? Lehet, hogy megtaláltad
Új hozzászólás Aktív témák
-
92Engine
csendes tag
Sziasztok! Egy HP 2133-asom van, Via C7-M 1,2 GHz-es processzorral. A RAM bővítésen már túl vagyok, a 2gb tökéletesen működik, de a processzorba nem merek egyedül beleugrani. Lehet ezt cserélni? Ha igen akkor mennyire? olvastam, hogy nem mindenhol lehet, de ahol lehet ott is sok tényező játszik közre. Egy 2 magos Atom procinak nagyon örülnék bele, de egy egymagos 1.6 is fellélegzés lenne már. második gépnek, csak netezésre van használva, nem csodát várok tőle
szerk.: annó volt ennek a gépnek 1.6-os procis változata is
Másik kérdés, hogy ez a nyamvadt kis 1.2 Ghz tudná kezelni az USB 3.0-t? Ugyanis van benne Express kártya bővítőhely, és találtam ilyen usb 3.0-s kártyát. ez működésre bírható?
előre is köszönöm
Üdv 92E
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx