- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
92Engine
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6421 üzenetére
Szia Zoli, köszönöm a választ! Nagyon sajnálom a procit, de akkor majd elboldogulok vele, elnézem majd valahogy neki ezt a kis procit, bár annak ellenére hogy nagyon szeretem, lassan érik a cseréje sajnos.
Az USB számomra csak azért kérdéses, mert kételkedem benne, hogy ez a bitang erős rendszer elbírja-e a 10x-es sebességet. Nagyon köszönöm a segítséget, sziasztok.
-
92Engine
csendes tag
Sziasztok! Egy HP 2133-asom van, Via C7-M 1,2 GHz-es processzorral. A RAM bővítésen már túl vagyok, a 2gb tökéletesen működik, de a processzorba nem merek egyedül beleugrani. Lehet ezt cserélni? Ha igen akkor mennyire? olvastam, hogy nem mindenhol lehet, de ahol lehet ott is sok tényező játszik közre. Egy 2 magos Atom procinak nagyon örülnék bele, de egy egymagos 1.6 is fellélegzés lenne már. második gépnek, csak netezésre van használva, nem csodát várok tőle
szerk.: annó volt ennek a gépnek 1.6-os procis változata is
Másik kérdés, hogy ez a nyamvadt kis 1.2 Ghz tudná kezelni az USB 3.0-t? Ugyanis van benne Express kártya bővítőhely, és találtam ilyen usb 3.0-s kártyát. ez működésre bírható?
előre is köszönöm
Üdv 92E
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mini PC
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest