Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Arkennys
üzenetére
Hát.. az nem nagy változás. Én asszem bele se vágnék.
Ebayen nem nézted?
Tessék:
Kínából 25 dollár hajóval vagy USA 23 dollár.
Ha még nem vásároltál Ebayről, itt a PH-n vannak akik ezzel foglalkoznak:
http://hardverapro.hu/apro/ebay-rol_vasarlas_paypal-lel_fizetes/hsz_1-50.htmlDe azért naaaaaagy változást ne várj, ez egy lassú, megfontolt működésű gép, nagyon jól fogalmaztad, egyszerre több dolgot nem lehet elindítani rajt, mert ahhoz túl lassú.
Én is ha hazamegyek a Balcsihoz, le-leülök a gép elé, de tudom, h lassú, és inkább a notimat használom otthon is.
Mindenesetre egy Celeronnál sokkal-sokkal használhatóbb, úgyhogy nem fikázom; édesapám pl. meg van vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- HP 350 G2 i5-5200U
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx