Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Arkennys #6312 üzenetére
Hát.. az nem nagy változás. Én asszem bele se vágnék.
Ebayen nem nézted?
Tessék:
Kínából 25 dollár hajóval vagy USA 23 dollár.Ha még nem vásároltál Ebayről, itt a PH-n vannak akik ezzel foglalkoznak:
http://hardverapro.hu/apro/ebay-rol_vasarlas_paypal-lel_fizetes/hsz_1-50.htmlDe azért naaaaaagy változást ne várj, ez egy lassú, megfontolt működésű gép, nagyon jól fogalmaztad, egyszerre több dolgot nem lehet elindítani rajt, mert ahhoz túl lassú.
Én is ha hazamegyek a Balcsihoz, le-leülök a gép elé, de tudom, h lassú, és inkább a notimat használom otthon is.
Mindenesetre egy Celeronnál sokkal-sokkal használhatóbb, úgyhogy nem fikázom; édesapám pl. meg van vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Bittorrent topik
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged