Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Na, elvileg írtam az ebayes fórum érintettjének. Köszönöm a közreműködést. Már csak azt remélem, hogy megjön a cucc, nem futunk ki a licit idejéből, és hogy működni is fog a cucc, ha ittvan

Sose rendeltem még így, ezért fázok a dologtól kicsit. Majd meglátom, mit tapasztalok

Másik: igen megfontolt kis gép, de hamar megszerettem. Régebbi, de elég masszív, és ahhoz képest szépen elketyeg a kezem alatt. Mindig a használhatóság alapján ítéltem meg a műszaki dolgokat, és akadt már a kezem között rosszabb gép is. Első normálisabb számítógépem hasonló szintű volt még anno, azzal is évekig kihúztam

Nem erőgép kell, erre, amire kell, tökéletes lesz, főleg ha sikerül az alkatrészcsere, akkor nem bolygatom jó ideig. Videokártyát se hiszem, hogy bántanám, azzal mondták, hogy bios gondok lehetnek pl. Meg talán elég is ez a 128 as a notiba, erre, amire kell
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Hát, épp beszélek ismerőstől rá némi plusz pénzről, mert 6500 forint körüli árra nem számoltam, de ha érezhetően azért fürgébb lesz, megéri a dolog. Többet úgyse hiszem, hogy költök rá, videokártyát pl nem cserélek benne szerintem, lebeszéltek róla

Köszi a segedelmet

Azért az lesz a vicces ha sikerül beszereznem, de valamiért mégse veszi be a gyomra, vagy túlmelegszik tőle a gép
Utóbbi esetben mi történik?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Call of Duty: Warzone
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx