Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
Volt nekem is ilyen gépem (ill asszonynak) max 2gb memóriát támogat de iszonyat válogatós! ha lehet u.olyan időzítésű és frekvenciájút vegyél bele ha különböző márkára már nem kényes!
a procit meg én úgy tudom hogy az 533mhz-eseket már nem kezeli a 400mhz a plafon, de ezt egy AIDA64 nevezetű progi ki fogja neked írni és akkor megtudod! egyébként totál fölösleges nagyobbat venni bele, mert érezhető különbség úgy sem lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hardcore café
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Napelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- HP Alkatrészek eladók!
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest