Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Thunderzolee #5518 üzenetére
A vicc az egészben az, hogy odaadtam faternak a gépet, használja, próbálagassa, kérdezem pár nap múlva, hogy na milyen a gép? Gyorsabb? A válasz: háát talán igen, sőt biztosan, na mondom megnézem magamnak, a gép gyorsabb nem képzelődtem korábban sem, user error van, fater a lassú
Nézem ahogy netezik, megnézi az oldalakat alaposan, mire a touch paddal rámegy egy linkre addigra egy 486-os is betöltené a flash oldat így azt kell mondjam, hogy a gép túlmutat fater sebességén jelentősen, na de majd belejön, kb 10 éve nem számítógépezett szóva van egy kis kihagyása
Na igen, nem mutatja meg igazán hasonló teljesítményű gépek vagy alkatrészek esetén, hogy melyik a jobb, elég lenne ha csak egész számokat írna ki. Ennek is néztem a biosát de igazából olyan notisan üres
Mindenesetre ahhoz képest, hogy az a gép 2006-2007-es egész szépen megy rajta a win 7 home premium és minden más is
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest