Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Thunderzolee #5062 üzenetére
Találtam már egy progit, és meg is találtam jó pár infót a CPUID-kről, majd megírom.
De pont most megyek kipróbálni - és remélhetőleg megvenni, majd utána megírom részletesebben.Viszont a BIOS-t nem frissítettem 2.14-ről 2.15-re egyenlőre, mert sem a BIOS-ból / Boot közben F4 megnyomásával elérhető frissítőből, se a Win alóli frissítőből nincsen Backup lehetőség.
Vajon a DOS-osban lenne ? (Csak azt most már nincs időm megcsinálni előtte.)Az lesz, hogy ha nem mennek a procik benne, akkor azért a biztos kipróbálás érdekében frissítem ott gyorsan, elő van készítve a C gyökerében egy mappa benne a 2.15-ös Biossal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest