Új hozzászólás Aktív témák
-
removed
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus x50sl laptopom amivel játszottam és nem is egy annyira megterhelő játékkal a Counter Strike: Source-val.
Egyszer csak lefagyott a játék menet közben a hang beakadt és folyamatosan ismételte magát, majd vártam kb 20 percet vele de semmi nem változott.
Ezek után kikapcsoltam a laptopomat és amikor beakarom kapcsolni akkor nicns kép, viszont minden led ugy világít mintha ne lenne semmi baj, sőt még a DVD olvasót is kitudom nyitni, illetve hallom h próbálná olvasni a benne lévő DVD-t is.
Sok-sok embert kérdeztem hogy mi lehet a probléma. Volt aki azt mondta hogy a processzor adta meg magát, volt olyan aki a kijelzőre tippelt, illetve olyan aki az alaplapra.
Viszont amikor kifagyott a játék akkor a kép megfagyott és nem is tűnt el, tehát a kijelzővel nem lehet gond.
A laptopom veszi a töltést, ezért gondolom az alaplappal sem lehet gond, viszont a proceszorral elképzelhető.
Nagyon szivesen elfogadok mindenféle építő jellegű tanácsot ezzel kapcsolatban, mert már eléggé fáj a szívem érte és nemtudom hogy mi lehet a gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx