Új hozzászólás Aktív témák
-
removed
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus x50sl laptopom amivel játszottam és nem is egy annyira megterhelő játékkal a Counter Strike: Source-val.
Egyszer csak lefagyott a játék menet közben a hang beakadt és folyamatosan ismételte magát, majd vártam kb 20 percet vele de semmi nem változott.
Ezek után kikapcsoltam a laptopomat és amikor beakarom kapcsolni akkor nicns kép, viszont minden led ugy világít mintha ne lenne semmi baj, sőt még a DVD olvasót is kitudom nyitni, illetve hallom h próbálná olvasni a benne lévő DVD-t is.
Sok-sok embert kérdeztem hogy mi lehet a probléma. Volt aki azt mondta hogy a processzor adta meg magát, volt olyan aki a kijelzőre tippelt, illetve olyan aki az alaplapra.
Viszont amikor kifagyott a játék akkor a kép megfagyott és nem is tűnt el, tehát a kijelzővel nem lehet gond.
A laptopom veszi a töltést, ezért gondolom az alaplappal sem lehet gond, viszont a proceszorral elképzelhető.
Nagyon szivesen elfogadok mindenféle építő jellegű tanácsot ezzel kapcsolatban, mert már eléggé fáj a szívem érte és nemtudom hogy mi lehet a gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Pánik a memóriapiacon
- alza vélemények - tapasztalatok
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Star Wars Outlaws teszt
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- További aktív témák...
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx