- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
removed
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus x50sl laptopom amivel játszottam és nem is egy annyira megterhelő játékkal a Counter Strike: Source-val.
Egyszer csak lefagyott a játék menet közben a hang beakadt és folyamatosan ismételte magát, majd vártam kb 20 percet vele de semmi nem változott.
Ezek után kikapcsoltam a laptopomat és amikor beakarom kapcsolni akkor nicns kép, viszont minden led ugy világít mintha ne lenne semmi baj, sőt még a DVD olvasót is kitudom nyitni, illetve hallom h próbálná olvasni a benne lévő DVD-t is.
Sok-sok embert kérdeztem hogy mi lehet a probléma. Volt aki azt mondta hogy a processzor adta meg magát, volt olyan aki a kijelzőre tippelt, illetve olyan aki az alaplapra.
Viszont amikor kifagyott a játék akkor a kép megfagyott és nem is tűnt el, tehát a kijelzővel nem lehet gond.
A laptopom veszi a töltést, ezért gondolom az alaplappal sem lehet gond, viszont a proceszorral elképzelhető.
Nagyon szivesen elfogadok mindenféle építő jellegű tanácsot ezzel kapcsolatban, mert már eléggé fáj a szívem érte és nemtudom hogy mi lehet a gond
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gurulunk, WAZE?!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Sweet.tv - internetes TV
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest