Új hozzászólás Aktív témák
-
SAnyi_
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy több, mint 4 éves ASUS A6U-5050-es notim. Ez az a széria, amibe a csak "nyulat dobni jó" DVD író került. Illetve gariban csak ilyeneket raktak bele. Már akkor sem ment, amikor teljesen új volt. Nem is használom semmire, de ma a gép portalanításakor úgy döntöttem, hogy kiszedem. Most van egy nagy hézag a gép oldalán. Jobban porosodik, de talán jobban szellőzik is.
Kérdésem: Lehet-e a DVD író helyére valamilyen úton-módon hdd-t építeni? Ha igen, akkor kb mennyi munkába és pénzbe lenne? Elég vállalkozó szellemű vagyok, szóval elég lenne egy jó link is, amin elindulhatok.
DVD típusa: TSST TS-L532U
ui: az első hszben ideje volna frissíteni a linkeket, mert nem igazán mutatnak jó helyre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest