Új hozzászólás Aktív témák
-
SAnyi_
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy több, mint 4 éves ASUS A6U-5050-es notim. Ez az a széria, amibe a csak "nyulat dobni jó" DVD író került. Illetve gariban csak ilyeneket raktak bele. Már akkor sem ment, amikor teljesen új volt. Nem is használom semmire, de ma a gép portalanításakor úgy döntöttem, hogy kiszedem. Most van egy nagy hézag a gép oldalán. Jobban porosodik, de talán jobban szellőzik is.
Kérdésem: Lehet-e a DVD író helyére valamilyen úton-módon hdd-t építeni? Ha igen, akkor kb mennyi munkába és pénzbe lenne? Elég vállalkozó szellemű vagyok, szóval elég lenne egy jó link is, amin elindulhatok.
DVD típusa: TSST TS-L532U
ui: az első hszben ideje volna frissíteni a linkeket, mert nem igazán mutatnak jó helyre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell WD19S / 180W adapter
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest