- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAnyi_
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy több, mint 4 éves ASUS A6U-5050-es notim. Ez az a széria, amibe a csak "nyulat dobni jó" DVD író került. Illetve gariban csak ilyeneket raktak bele. Már akkor sem ment, amikor teljesen új volt. Nem is használom semmire, de ma a gép portalanításakor úgy döntöttem, hogy kiszedem. Most van egy nagy hézag a gép oldalán. Jobban porosodik, de talán jobban szellőzik is.
Kérdésem: Lehet-e a DVD író helyére valamilyen úton-módon hdd-t építeni? Ha igen, akkor kb mennyi munkába és pénzbe lenne? Elég vállalkozó szellemű vagyok, szóval elég lenne egy jó link is, amin elindulhatok.
DVD típusa: TSST TS-L532U
ui: az első hszben ideje volna frissíteni a linkeket, mert nem igazán mutatnak jó helyre...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest