- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Bocs, lehet hogy láma lesz nagyon a kérdés, de nem régóta van laptopom. SZóval az asztali géphez rendeltem cuccot az Ipontól, aztán gondoltam rendelek a Notiba is egy nagyobb winyót. Egy 400GB-os Samsungot rendeltem. Egy külső, USB2-es rack-et is vettem. Na, megnéztem hogyan tudom a winyót kicserélni, egy ilyen tartókeretben van, amit két csavar fog fel. Viszont nem volt szívem leszedni a gyári vinyóról ezt a keretet, szépen rá vannak ragasztva a felfekvési pontokon ilyen alufóliaszerű, de annál vastagabb csíkok.
Akkor a láma kérdések: Ez a keret minden gyártónál más, ugye? Tehát nem tudok venni bármelyik boltban ilyet? Ezeknek a keretre és winyóra ragasztott fémszínű csíkoknak, van jelentősége? Mert úgy néztem, ha leszedem, már nem tudom visszatenni.
Ennyi lenne a kérdés.
Most egy kis "tapasztalat":A vadiúj 400Gb-os Samsung mobilvinyón HD Sentinel szerint 4 szektorhiba van, ami áthelyezésre került. Gondolom nem garanciális hiba, mert működik, csak érdekes, hogy a lányom gépében lévő kb. 7 éves 60GB-os Maxtor "daráló" hibamentes.
Tesztelgettem a Coolink külső házban a vinyót, de nem tudtam rá sokat másolni, pár gb után befagyott a totalcommander, sokat nem kínlódtattam, rádugtam belső SATA kábelra.
Feltételezem kevés az áram neki ami USB-n jön, USB hosszabbító kábelre, vagy USB hub-ra csatlakoztatva nem is látja a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest