Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Mini PC
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Bocs, lehet hogy láma lesz nagyon a kérdés, de nem régóta van laptopom. SZóval az asztali géphez rendeltem cuccot az Ipontól, aztán gondoltam rendelek a Notiba is egy nagyobb winyót. Egy 400GB-os Samsungot rendeltem. Egy külső, USB2-es rack-et is vettem. Na, megnéztem hogyan tudom a winyót kicserélni, egy ilyen tartókeretben van, amit két csavar fog fel. Viszont nem volt szívem leszedni a gyári vinyóról ezt a keretet, szépen rá vannak ragasztva a felfekvési pontokon ilyen alufóliaszerű, de annál vastagabb csíkok.
Akkor a láma kérdések: Ez a keret minden gyártónál más, ugye? Tehát nem tudok venni bármelyik boltban ilyet? Ezeknek a keretre és winyóra ragasztott fémszínű csíkoknak, van jelentősége? Mert úgy néztem, ha leszedem, már nem tudom visszatenni.
Ennyi lenne a kérdés.
Most egy kis "tapasztalat":A vadiúj 400Gb-os Samsung mobilvinyón HD Sentinel szerint 4 szektorhiba van, ami áthelyezésre került. Gondolom nem garanciális hiba, mert működik, csak érdekes, hogy a lányom gépében lévő kb. 7 éves 60GB-os Maxtor "daráló" hibamentes.
Tesztelgettem a Coolink külső házban a vinyót, de nem tudtam rá sokat másolni, pár gb után befagyott a totalcommander, sokat nem kínlódtattam, rádugtam belső SATA kábelra.
Feltételezem kevés az áram neki ami USB-n jön, USB hosszabbító kábelre, vagy USB hub-ra csatlakoztatva nem is látja a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Proxmox VE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest