Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Bocs, lehet hogy láma lesz nagyon a kérdés, de nem régóta van laptopom. SZóval az asztali géphez rendeltem cuccot az Ipontól, aztán gondoltam rendelek a Notiba is egy nagyobb winyót. Egy 400GB-os Samsungot rendeltem. Egy külső, USB2-es rack-et is vettem. Na, megnéztem hogyan tudom a winyót kicserélni, egy ilyen tartókeretben van, amit két csavar fog fel. Viszont nem volt szívem leszedni a gyári vinyóról ezt a keretet, szépen rá vannak ragasztva a felfekvési pontokon ilyen alufóliaszerű, de annál vastagabb csíkok.
Akkor a láma kérdések: Ez a keret minden gyártónál más, ugye? Tehát nem tudok venni bármelyik boltban ilyet? Ezeknek a keretre és winyóra ragasztott fémszínű csíkoknak, van jelentősége? Mert úgy néztem, ha leszedem, már nem tudom visszatenni.
Ennyi lenne a kérdés.
Most egy kis "tapasztalat":
A vadiúj 400Gb-os Samsung mobilvinyón HD Sentinel szerint 4 szektorhiba van, ami áthelyezésre került. Gondolom nem garanciális hiba, mert működik, csak érdekes, hogy a lányom gépében lévő kb. 7 éves 60GB-os Maxtor "daráló" hibamentes.
Tesztelgettem a Coolink külső házban a vinyót, de nem tudtam rá sokat másolni, pár gb után befagyott a totalcommander, sokat nem kínlódtattam, rádugtam belső SATA kábelra.
Feltételezem kevés az áram neki ami USB-n jön, USB hosszabbító kábelre, vagy USB hub-ra csatlakoztatva nem is látja a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motoros topic
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- Pánik a memóriapiacon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A vadiúj 400Gb-os Samsung mobilvinyón HD Sentinel szerint 4 szektorhiba van, ami áthelyezésre került. Gondolom nem garanciális hiba, mert működik, csak érdekes, hogy a lányom gépében lévő kb. 7 éves 60GB-os Maxtor "daráló" hibamentes.
Pyttawrx