- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
Szegasztok!
Bocsi, ha nemrég tárgyaltátok ki a témát, az utóbbi ~80 hsz-t volt időm hébe-hóba átfutni.
[Toshiba A200-23O] (nem nulla, O, csak azé írom így le, mert én csak 2 hét után jöttem rá) típusú notiról lenne szó.
A lényeg: intel GM965 Express chipsetes a gép, és azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy egyrészt 'szereti'-e a 800 mhz FSB-s procikat, másrészt az előzőtől függetlenül hűtéscsere nélkül is lehet-e nagyobb procit beletenni(HD2600512MB)? (3 év garanciás, szóval nem most lesz ez a dolod, de érdekel, később meddig lehet fejleszteni)
(Zárójelben még 1 kérdés: [Toshi A200-23J] típusú noti, 'sima' core duos 533 MHZ FSB-s. Core 2 Duo-s procira lenne esély?? Chipsetről nem találtam infot :S)
Ha lehet róla szó, akkor esetleg tudtok abban is segíteni, hogy a leggyakoribb PM965 és az ebben a gépben lévő GM965 chipset között mia differencia?
Segítségeteket nagyon köszönöm, üdv:
VMNT
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest