Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
Ismét Thinkpad T430. Vettem bele egy keretet az optikai meghajtó helyére, 12.7 mm-est. 2 problémám van:
1. nem optika volt a laposban, hanem egy ilyen "pótkeret", amit fotóztam. A thinkpadba nem csavar fogja az ODD-t, hanem egy műanyag pöcök rögzíti, egy másikkal meg ki lehet tolni a vázból. Na most, ennek a helyére ugyan be tudom nyomni a keretbe tett HDD-t, de nem tudom rögzíteni, mert a beépítő keretnek nem olyan a kialakítása, nincs ahova beakadjon a pöcök (nem is találtam olyan keretet).
2. A keret lötyög is kissé fel-le itányban, nem passzos.
A fentieknek az az eredménye, hogy bár a meghajtót kiválóan felismeri a gép, működik, viszont a keretbe szerelt HDD-t kiszedni annyiból áll, hogy a jobb oldalára fordítom a laptopot, és kétszer gyengéden vagy egyszer erősebben meglapogatom tenyérrel, és máris a tenyeremben van, mert kicsúszik.
mit lehet ezzel tenni?
[ilyen a beépítőkeret] , ennek a 9.5 mm-es változata (hagyományos rögzítéssel) kiváló a probook 455 g2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- DELL Universal Dock UD22
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx