- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kar76
csendes tag
és azt hol tudom megnézni?
-
kar76
csendes tag
az elképzelhető hogy újra telepítéssel megoldódik minden,mert most szedtem szét és a csatik be voltak dugva!csak nekem az a furcsa hogy se a kamera,se a mikrofon nem mükszik,és egymás mellett van mind a kettő a kijelző felett.,de az alaplap csere előtt meg működtek?
-
kar76
csendes tag
2 mikrofon látszik,de elképzelhető akkoor hogy kábel csati a probléma,mert a kamera meg a mikrofon is a képernyő tetején van.a szerelőmet meg ilyenkor lehetetlen elérni.
-
kar76
csendes tag
milyen progival fényképezem le?
-
kar76
csendes tag
a régi alaplappal minden müködőtt,és ugyanez a rendszer volt rajta.
-
kar76
csendes tag
sziasztok.van egy dell xps 1640 laptopom,lett rajta csinálva egy alaplap csere.a dell honlapjára rámentem minden drivert frissitet,csak valahogy a mikrofon ill. a kamera nem mükődik!!!!!!!!!már egy hete probálkozok vele,de nem jutok egyről a kettőre.a hibajavitót elinditom azt irja hogy -nem áll rendelkezésre csatlakozó információ-.mit kell még telepíteni ill. mit tegyek hogy műkődésre bírjam?előre is köszi a segítségetteket!
-
kar76
csendes tag
válasz
Impressa #9597 üzenetére
egy 4gb ram van benne,de azt már próbáltam.a gépem mindig nagy "becsben" volt tartva,vígyáztam rá!ennek köszönhetően mondhatni hogy makulátlan,az összes gombsor mükődik,ill. nincs beragadva.próbáltam a resetet de semmi,viszont azt hallom hogy a merevlemez pörög,de nem tőlt!a hagerő ikonjai ugyanugy villognak,és fél perc után kikapcsol!
-
kar76
csendes tag
[S
(S)(S)](/S)sziasztok!lenne egy kérdésem studio xps 1647 gépem van,win 7 van rajta már egy jó ideje,igaz ritkán de csinálta,böngészés közben minimálisan elhomályosodtak a betük.amit ha kijelöltem utána ismét élessé váltak.nem ez a bajom csak leirtam hátha beleszámit a mostani hibába.(játszani egyántalán nem szoktam rajta)tegnap fordult elő,hogy egyszercsak kerreget miközben a neten voltam,és kikapcsolt,mintha az aksit kivettem volna,olyan gyorsan.azóta már többször csinálta,probáltam visszakapcsolni,kissebb nagyobb sikerrel!reggel óta nem tudom elinditani,mert amikor bekapcsolom,felül az érintő gombok,ahogy szokott,végig kivilan az összes,utána csak a hang gomb villog,gondolom hibát jelez.amit még tudni kell róla,320gb winyó van benne,aminek a hard disk sen. szerint 87% a kondiciója!lehet hogy merevlemez cserével megtudom uszni,mert ez a baja?előre is köszönöm szépen a segítségeteket !!!!!!!!!!!!!!!!(/S) -
kar76
csendes tag
sziasztok!lenne egy kérdésem studio xps 1647 gépem van,win 7 van rajta már egy jó ideje,igaz ritkán de csinálta,böngészés közben minimálisan elhomályosodtak a betük.amit ha kijelöltem utána ismét élessé váltak.nem ez a bajom csak leirtam hátha beleszámit a mostani hibába.(játszani egyántalán nem szoktam rajta)tegnap fordult elő,hogy egyszercsak kerreget miközben a neten voltam,és kikapcsolt,mintha az aksit kivettem volna,olyan gyorsan.azóta már többször csinálta,probáltam visszakapcsolni,kissebb nagyobb sikerrel!reggel óta nem tudom elinditani,mert amikor bekapcsolom,felül az érintő gombok,ahogy szokott,végig kivilan az összes,utána csak a hang gomb villog,gondolom hibát jelez.amit még tudni kell róla,320gb winyó van benne,aminek a hard disk sen. szerint 87% a kondiciója!lehet hogy merevlemez cserével megtudom uszni,mert ez a baja?előre is köszönöm szépen a segítségeteket !!!!!!!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby rádiós topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- DOOM - The Dark Ages
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest