- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Projektor topic
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kar76
csendes tag
és azt hol tudom megnézni?
-
kar76
csendes tag
az elképzelhető hogy újra telepítéssel megoldódik minden,mert most szedtem szét és a csatik be voltak dugva!csak nekem az a furcsa hogy se a kamera,se a mikrofon nem mükszik,és egymás mellett van mind a kettő a kijelző felett.,de az alaplap csere előtt meg működtek?
-
kar76
csendes tag
2 mikrofon látszik,de elképzelhető akkoor hogy kábel csati a probléma,mert a kamera meg a mikrofon is a képernyő tetején van.a szerelőmet meg ilyenkor lehetetlen elérni.
-
kar76
csendes tag
milyen progival fényképezem le?
-
kar76
csendes tag
a régi alaplappal minden müködőtt,és ugyanez a rendszer volt rajta.
-
kar76
csendes tag
sziasztok.van egy dell xps 1640 laptopom,lett rajta csinálva egy alaplap csere.a dell honlapjára rámentem minden drivert frissitet,csak valahogy a mikrofon ill. a kamera nem mükődik!!!!!!!!!már egy hete probálkozok vele,de nem jutok egyről a kettőre.a hibajavitót elinditom azt irja hogy -nem áll rendelkezésre csatlakozó információ-.mit kell még telepíteni ill. mit tegyek hogy műkődésre bírjam?előre is köszi a segítségetteket!
-
kar76
csendes tag
válasz
Impressa #9597 üzenetére
egy 4gb ram van benne,de azt már próbáltam.a gépem mindig nagy "becsben" volt tartva,vígyáztam rá!ennek köszönhetően mondhatni hogy makulátlan,az összes gombsor mükődik,ill. nincs beragadva.próbáltam a resetet de semmi,viszont azt hallom hogy a merevlemez pörög,de nem tőlt!a hagerő ikonjai ugyanugy villognak,és fél perc után kikapcsol!
-
kar76
csendes tag
[S
(S)(S)](/S)sziasztok!lenne egy kérdésem studio xps 1647 gépem van,win 7 van rajta már egy jó ideje,igaz ritkán de csinálta,böngészés közben minimálisan elhomályosodtak a betük.amit ha kijelöltem utána ismét élessé váltak.nem ez a bajom csak leirtam hátha beleszámit a mostani hibába.(játszani egyántalán nem szoktam rajta)tegnap fordult elő,hogy egyszercsak kerreget miközben a neten voltam,és kikapcsolt,mintha az aksit kivettem volna,olyan gyorsan.azóta már többször csinálta,probáltam visszakapcsolni,kissebb nagyobb sikerrel!reggel óta nem tudom elinditani,mert amikor bekapcsolom,felül az érintő gombok,ahogy szokott,végig kivilan az összes,utána csak a hang gomb villog,gondolom hibát jelez.amit még tudni kell róla,320gb winyó van benne,aminek a hard disk sen. szerint 87% a kondiciója!lehet hogy merevlemez cserével megtudom uszni,mert ez a baja?előre is köszönöm szépen a segítségeteket !!!!!!!!!!!!!!!!(/S) -
kar76
csendes tag
sziasztok!lenne egy kérdésem studio xps 1647 gépem van,win 7 van rajta már egy jó ideje,igaz ritkán de csinálta,böngészés közben minimálisan elhomályosodtak a betük.amit ha kijelöltem utána ismét élessé váltak.nem ez a bajom csak leirtam hátha beleszámit a mostani hibába.(játszani egyántalán nem szoktam rajta)tegnap fordult elő,hogy egyszercsak kerreget miközben a neten voltam,és kikapcsolt,mintha az aksit kivettem volna,olyan gyorsan.azóta már többször csinálta,probáltam visszakapcsolni,kissebb nagyobb sikerrel!reggel óta nem tudom elinditani,mert amikor bekapcsolom,felül az érintő gombok,ahogy szokott,végig kivilan az összes,utána csak a hang gomb villog,gondolom hibát jelez.amit még tudni kell róla,320gb winyó van benne,aminek a hard disk sen. szerint 87% a kondiciója!lehet hogy merevlemez cserével megtudom uszni,mert ez a baja?előre is köszönöm szépen a segítségeteket !!!!!!!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest