Új hozzászólás Aktív témák
-
DamonJay
csendes tag
válasz
cod2gamer #12196 üzenetére
Szia,
az eszközkezelőben más néven sem ismeri fel az AMD kártyát? Volt már rá példa nekem, hogy az AMD telepítő nem telepítette fel a drivert , végigment de a driver nem települt fel. Ezért manuálisan az eszközkezelőben telepítettem a drivert hozzá, kijelölve azt a mappát ahová kicsomagolta a saját telepítője a fájlokat. (alapértelmezett hely: C/ AMD / AMD Catalyst.../Packages/ Drivers....). Viszont ha fizikailag nem látja az eszközkezelő a dedikált vga kártyát akkor passz. -
DamonJay
csendes tag
Sziasztok,
egy Asus N73JF laptoppal küszküdöm egy ideje és a kérdésem az lenne, hogy esetleg találkozott-e már valaki ilyennel? :
- 8.1 U1 wint használok (x64) és legtöbbször windows update után(de nem csak akkor) a következő indításkor miután betöltődött minden progi lefagy a win, se kép se hang, és hiába indítom újra ezután már minden indítás után pár másodpercet követően ugyanúgy megfagy. Rájöttem, hogyha bios-ból easy flashel ugyanazt a verziójú(ez a legújabb) biost újraflashelem, egy ideig megszűnik a gond és megy rendesen minden. De csak pár indítás erejéig.
A következőkkel próbálkoztam:
- próbáltam újratelepíteni a windowst- egy idő után ismét jelentkezik a gond
- driver kereső progikkal próbáltam újabb drivereket keresni de semmi változás
- vírusírtót váltottam
- beállítottam, hogy a win update bios flash után ne szedjen automatikusan drivereket, de semmi javulásEsetleg van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Esetleg hogyan lehetne kideríteni, hogy melyik driver a ludas? Előre is köszönöm.
-
DamonJay
csendes tag
válasz
kreten67 #9569 üzenetére
Először is köszi a választ. A kép olyan szinten ment el h kifehéredett. Ha minden igaz ccfl-es ez a noti. Az LCD panel-t ha megrendelem valahonnan az pontosan mit tartalmaz? Mert a mostani panel hátán alul 5 cm-es szélességben helyezkedik el az egész elektronika. Sajnálom, hogy ennyire favágó módon fogalmazok, nem igazán értek a hardware részhez....
-
DamonJay
csendes tag
Az én barátnőm Compaq 610-ese is szervízre szorul. Nálunk olyan probléma adódott, hogy eleinte a kijelző hajtogatás után a kép elment és ha eltaláltál 1 bizonyos pozíciót minden ment tovább. Egyre inkább nehéz volt eltalálni azt a pontot amikor bejött a kép. Elvittük szervízbe, ott 1 nap után hívtak,hogy megvan, állítólag sikerült megforrasztani az lcd kábelt. 2 napig működött minden aztán ismét a régi. Rendeltem lcd kábelt, és a HP szervízkönyv alapján már jómagam cseréltem ki azt, persze a régin forrasztásnak nyoma sem volt. Csere után semmi változás . Rájöttem hogy ha az ellentétes sarkaknál megfeszítem a kijelzőt akkor a kép bejön. Nem találtam sehol sem szemmel látható kontakt hibát. Van valami ötletetek ,hogy mivel lehet a gond? Inverter csere? esetleg teljes display panel csere?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- OpenWRT topic
- Autós topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nők, nőügyek (18+)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7 - keskeny vászon, széles mosoly
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacBook Pro 13" M1 (2020) 8GB RAM / 256 GB SSD
- ÚJ RAZER BLADE 18" QHD 240Hz / RTX 4090 / i9-13950HX / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Latitude 5531 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-12800H MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest