- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fapados Lexar SSD indul a PCI Express 4.0-s vágányról
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Fali konzol lapos tévékhez
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravail
senior tag
válasz
Impressa #9144 üzenetére
Szia!
Bocs, mással foglalkoztam!
Jelenleg itt 25,2 fok van. De ez olyan túl sokat nem befolyásol. Ha jó a hűtés a laptopban, nem annyival nő a laptopban a belső hőmérséklet, mint amennyivel a környezet hőmérséklete. Az Asus F7E-ben semmilyen moddolt, vagy tuningolt hűtés, vagy hűtési rendszerelem nincs. Így, plusz rézlap sincs. Egyszerűen, csak az Asus által jól méretezett és tervezett hűtés van benne. Talán annyi a többlet, hogy a CPU és a GPU réz hőátvevő/elvezető lapját 3000-es autófényezőtől szerzett (úgynevezett vízpapírral) "csiszoló" papírral tükrösre políroztam.
Ebben "gyárilag T5550-es CPU volt, amit párhetes korában kicseréltem egy T7500-asra, és azt cseréltem vagy másfél éve a T9300-asra. Tulajdonképpen 3 generációnyi CPU volt már benne, de egyik sem melegedett túl. Persze minimum évente kap nagytakarítást és újrapasztázást.Tommy Da B1G: Én először -ahogy írtam-, egy rézlappal megnövelném, stabilizálnám a hőátadást, a hőelvezetést. Ha ez elegendő, nem kell -a nem olcsó- új hűtésrendszer. A pasztáról nem merek nyilatkozni. Mert, az én tapasztalatom szerint a néhány fok csak az eltérés a különböző paszták között, de mások másképpen vélekednek. Sokszor használok sima, 160 vagy 180 fokon olvadó szikikon zsírt, és még nem volt rá soha panasz, nem volt vele baj. Azt nem vitatom, hogy a helyette használt professzionális minőségű pasztával max 4-5 fokkal hűvösebb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- MacBook Pro Retina 2017 13" TouchBar Space Gray / 256GB / 16GB / i7
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest