- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- HP notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xab
csendes tag
Sziasztok!
Múlthéten vettem egy Acer Aspire V3 771G laptopot, és egy olyan problémám lenne vele, hogy:A laptopot aksi nélkül használom (soha nem is raktam bele még az aksit), majd amikor a gépet leállítom (szabályosan, start menü -> leállítás) kihúzom a 220-ból és eltelt időtől függetlenül újra használnám a gépet, a 220 csatlakoztatása után a gép egyből elindul nem igényli a bekapcsoló gomb megnyomását. Emellett elfelejti az időt és a dátumot, és a wifi keresést is újra be kell nyomnom rajta (Fn+F3). Ezt mi okozhatja? Ha a kikapcsolás után nem húzom ki a 220-at akkor megmarad az idő a wifi keresés is magától megy, és a gépet is csak a bekapcsoló gomb segítségével tudom elindítani. Valami beállítási probléma okozhatja, vagy szervizelésre szorulna a laptop? Az idő elfelejtése arra a kis gombelem problémára utal, de miért indul egyből a gép ha feszültséget észlel? Találkoztatok már ilyen problémával?
64 bites Win7 alatt futtatom a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest