Új hozzászólás Aktív témák
-
niki24
csendes tag
Köszi a választ,miután kiakadtam, megigérték, hogy holnapra jön valami papir. Hiszem ha látom. Ami szintén durva, a garanciális gépre továbbra is fizessem meg a 7080Ft-ot. Az O.K. hogy egy laptophoz képest ez nem nagy összeg. De hozzá sem nyúltak. Meg a garnciajegyen nem ez állt. A szerződésszegést legalább 3 pontban megvalósitották. Gépem tipusa: Fujitsu Siemens Amilo L1310G. Azért ez, mert a munkahely ezt szponzorálta. Azóta persze ők is tanultak belőle......Na meg én is.........Minden tipusú gépnek ilyen tré a szervizhálózata? Erre nem szeretnék költeni, de már ötletem sincs, milyet vegyek. Az persze mellékes, hogy február óta ''malmozom'' a munkahelyen......
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videó stream letöltése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- Hollow Knight és Silksong
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- Yettel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Macbok Pro 2020 i5/16/500GB 2 éves hibátlan 100% akku
- szinte új MacBook Air M3 16GB 256GB SSD starlight csillagfény Apple magyar garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 1 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx