- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
용 Bob
senior tag
Hali mindenki!
Nem rég lettem tulajdonosa egy HP Pavilion 6327ca típusú nooteboke-nak és a következő problémám lenne vele:
Alapból Vista volt rajta én meg reflexszerűen felraktam az xp sp2-őt.A probléma innentől kezdődött,mert naívan azt hittem,hogy majd töltök le drivereket a hp honlapról,aztán megy majd minden ahogy kell.De nem így lett,mert nem fogadtta el egyik drivert sem,ami a honlapon volt.Aztán (ezzel kellett volna kezdeni) elolvastam a használati utasítást.Akkor esett le (ilyennel egyépként még nem találkoztam) hogy van egy recovery nevezetű meghajtóm,amin szépen minden driver, a vista telepítő,és egyébb kellékek vannak.De mint mondtam,ekkor már késő volt,mert az xp már ott figyelt a notin.Ezért most ott vagyok,hogy nem tudom visszanyerni az adatokat a recovery meghajtóról.
Tehát nem a recovery particiót formáztam,sőt ki is írja xp alól hogy foglalt rajta 6,7 giga,szóval rajta vannak az adatok,csak éppen xp alól nem tudok hozzáférni.
Egyébként nem értem hogy több százezres géphez miért nem lehet telepítő DVD-t adni???
Tán ezzel akarnak spórolni??
A hab a tortán,hogy ezt a gépet Canadából hozták,szóval szervíz nem túl esélyes.
Ha valakinek volt már ilyen problémája vagy tudja a megoldást,előre is köszönöm!
Ja az F11 nyomkodást bootnál már próbáltam,állítólag azzal bejön a rendszervisszaállító,de eredményképpen csak sípolt mint állat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest