Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
용 Bob
senior tag
Hali mindenki!
Nem rég lettem tulajdonosa egy HP Pavilion 6327ca típusú nooteboke-nak és a következő problémám lenne vele:
Alapból Vista volt rajta én meg reflexszerűen felraktam az xp sp2-őt.A probléma innentől kezdődött,mert naívan azt hittem,hogy majd töltök le drivereket a hp honlapról,aztán megy majd minden ahogy kell.De nem így lett,mert nem fogadtta el egyik drivert sem,ami a honlapon volt.Aztán (ezzel kellett volna kezdeni) elolvastam a használati utasítást.Akkor esett le (ilyennel egyépként még nem találkoztam) hogy van egy recovery nevezetű meghajtóm,amin szépen minden driver, a vista telepítő,és egyébb kellékek vannak.De mint mondtam,ekkor már késő volt,mert az xp már ott figyelt a notin.Ezért most ott vagyok,hogy nem tudom visszanyerni az adatokat a recovery meghajtóról.
Tehát nem a recovery particiót formáztam,sőt ki is írja xp alól hogy foglalt rajta 6,7 giga,szóval rajta vannak az adatok,csak éppen xp alól nem tudok hozzáférni.
Egyébként nem értem hogy több százezres géphez miért nem lehet telepítő DVD-t adni???
Tán ezzel akarnak spórolni??
A hab a tortán,hogy ezt a gépet Canadából hozták,szóval szervíz nem túl esélyes.
Ha valakinek volt már ilyen problémája vagy tudja a megoldást,előre is köszönöm!

Ja az F11 nyomkodást bootnál már próbáltam,állítólag azzal bejön a rendszervisszaállító,de eredményképpen csak sípolt mint állat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung C27JG50QQU Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx