Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
sziasztok
van egy 1420asom, ami egyszercsak meghalt, mikor ocsem hasznalta (meg tavaly). a hattervilagitas bekapcsol, ha elinditom a gepet, de kep nincs, eddig jutottunk el, amikor elkonyveltem h halott (mindenki azt mondta h a 8400gs gpu meghalt es nem lehet megcsinalni). aztan batyamnak elvitte apam nemregiben h ugyan nezze marm eg, mert csak a port fogja, tole pedig visszakaptam nehany nappal ezelott, ugy h jo volt, bekapcsoltam mukodott, szep, normalis kepe volt, hibak nelkul.
ekkor meg a regen feltelepitett RC win7 volt rajta (32 bites, emlekeim szerint), vmint ismeretlen verzioszamu nvidia driver. mivel ezek regiek voltak, en pedig ezt el szeretnem ajandekozni, igy uj rendszer telepitese mellett dontottem es itt megint meghalt ugyanugy a gep. amikor beindul a gep, akkor sincs kep, ha belepek biosba es kirakom kulso monitorra a kepet, akkor hibatlan. ha elinditom csokkentett modban, akkor a fekete feher listanal hibatlan a kep, ha a biosba belepek es onnan mentes nelkul kilepek, akkor a windows logo is szepen megjelenik szinesben, hibatlanul, de amikor betolt a win, akkor annyi.
felhivtam testveremet, aki elmondta h kulso monitorra kotve FN+F8-al egy ronda, szetesett, hibas kepet kapott, de annyira eleg volt h a rendszermeghajton fenn levo nvidia drivert ujratelepitse es mukodott... na ezt nem tudom utana csinalni, felraktam 64bites win7et, 32 biteset (mindketto SP1es), probaltam nvidia driverbol is a legfrissebbet, a dell oldalan talalhatot (ami jo regi...), meg kozotte meg ket verziot.
nem tom mit kezdjek ezzel, ha van vkinek javaslata, ossza meg velem pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx