Új hozzászólás Aktív témák

• Atos23

senior tag

válasz Jimy83 #3200 üzenetére

Érdemes lenne tesóddal beszélni, hogy véletlenül nem nyomta-e meg ujjaival a kijelzőt nyitás közben, van nem csukott-e rá valamit?

Ha tuti nem érte fizikai behatás a notit, akkor érdemes elküldenetek ellenőrzésre. Ellenben ott a kijelzőt darabokra, lapokra szedik, és ha valamelyik üveglapréteg törött ( a kijelző egymástól elválasztható üvegrétegekből áll össze), akkor van egy darabokra szedett gépetek, fizettek egy borsos mérnöki bevizsgálást, és visszakapjátok a darabjaira bontott kijelzőt. Tehát semmiképpen sem a mostani kishibás állapotában, hanem működésképtelenül, szétbontva jön vissza, amennyiben nem garanciális hibáról van szó!

A csatolt kép nekem sántít, bár kikapcsolt állapotban látni jobban a sérülést, szerintem ez fizikai behatás, én is elhajtanálak titeket kereskedőként. :) Elég egy radírt, vagy bármely kemény gumit, fejhallgatózsinórt ottfelejteni, és máris megpattant az egyik vékony üvegréteg, anélkül hogy látható és tapintható törés keletkezne.

A másik kedvencem az olyan nyitási módszer amikor a user féloldalt fogja a kijelzőt felnyitáskor, akkor keletkezik ilyen feszülésből adódó megpattanás. A kijelzőt középen fogva köll nyitni.

Szerintem vállaljátok be a költségeket, és legközelebb vegyetek törés esetére is szóló garkiterjesztést.

Új hozzászólás Aktív témák