Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila206
tag
Azért izélek vele, mert szükségem lenne napi szinten a gépemre és nem tudom, hogy mikorra tudnák megcsinálni, cserenotit meg gondolom nem adnának.
Újabb fejlemények: tegnap a gép 3.5 percnyi memteszt 4.10 futtatása után kifagyott, de úgy, hogy villogott a kurzor, meg a 4.10 előtt a plusz jel, de nem csinált semmit, plusz az időkijelző is megállt. Kikapcsoltam a gépet, de már vissza nem tudtam. Ma reggel próbálom bekapcsolni, el se indul. Kivettem az aksit, majd kicsit erősebben visszacsaptam láss csodát indult a gép utána. Elég érdekes jelenségeket tapasztalok, csak fortélyos ez az informatika

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- iPad topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Macbook Air M1 laptop, 8 GB RAM, Magyar bill., 256 SSD, garancia 2027-ig
- ASUS ROG Zephyrus G15 gamer laptop, Ryzen 9 6900HS, RTX 3070 Ti, 32gb DDR5 megvigyázott állapotban
- HP Elitebook 850 - i5 proci / 16gb memória/ 500gb m2 SSD
- MacBook Air M2 15" Hibátlan/8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4593
- Dell Latitude E6530 Üzleti Laptop 14", i7 Quad Core, 500GB Samsung SSD, 8GB RAM, Win 10 Pro
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx