- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topik
- RAM topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila206
tag
Köszi szépen mindenkinek a tanácsokat, ha sikerül eladnom a gépet, akkor beruházok egy asusra, vagy egy toshibára jóóó sok garival. Az msiről sose hallottam ilyeneket, nagyot csalódtam most magában a márkában. Furcsa is volt, hogy miért fujitsu gépekkel egyetemben csinálják az Albacompban, mindenesetre az ottani hölgy közölte, hogy ne számítsak arra, hogy 2-3 hétnél hamarabb megcsinálják... Ja és természetesen cseregépet nem kaptam, lehet túl naívan álltam a dologhoz
-
attila206
tag
Azért izélek vele, mert szükségem lenne napi szinten a gépemre és nem tudom, hogy mikorra tudnák megcsinálni, cserenotit meg gondolom nem adnának.
Újabb fejlemények: tegnap a gép 3.5 percnyi memteszt 4.10 futtatása után kifagyott, de úgy, hogy villogott a kurzor, meg a 4.10 előtt a plusz jel, de nem csinált semmit, plusz az időkijelző is megállt. Kikapcsoltam a gépet, de már vissza nem tudtam. Ma reggel próbálom bekapcsolni, el se indul. Kivettem az aksit, majd kicsit erősebben visszacsaptam láss csodát indult a gép utána. Elég érdekes jelenségeket tapasztalok, csak fortélyos ez az informatika
-
attila206
tag
Sziasztok!
Lenne egy igen komoly probléma a gépemmel, le is írom, hogy mik a tünetek
Először is egy kék-halállal indult az egész, majd úgy indult újra automatikusan a gépem, hogy már a windows bootolás után tök sötét volt a képernyő. Kikapcsolás után próbáltam volna bekapcsolni a gépet, de egyszerűen nem indult el, tök sötét volt a kijelző, csak a ventilátort és a vinyót hallottam pörögni, de az egész sehova se ment. Ez után kb 10 reménytelen bekapcsolási indítás volt hiába. Egy fél nappal később bekapcsoltam a gépet, simán ment. Aztán megint nyomtam egy darabig (rtlen híreket néztem), majd egyszer csak megáll a videó: a Silverlight összeomlott, majd 10 mp-el később kékhalál, gép újraindul, tök sötétség. Szintén reménytelen bekapcsolgatások, majd 3-4 óra múlva ismét bekapcs, stb. Kb egy hete tapasztalom az itt leírtakat, de komolyabb igénybevételnek nincs kitéve a gép, nem játszottam rajta, asztalon tartottam (szellőzik is rendesen), tehát túlmelegedési gondjai se lehetnek, legalábbis szerintem.
A gépem:
MSI EX623
Alaplapi lapkakészlet: Intel Cantiga PM45
Processzor: Mobile DualCore Intel Pentium T3400, 2166 MHz (13 x 167)
Memória: 2*2GB Transcend TS256MSQ64V6U DDR2 667MHz
Videokártya: NVIDIA GeForce 9500M GS (512 MB)
Winchester: WDC WD2500BEVT-22ZCT0 ATA Device (232 GB, IDE)
Oprendszer: Windows 7 (rendszeresen frissített)Nagy sötétség utáni windows fogadóképernyő:
A notira garancia van még, tehát be tudom adni szervizbe azzal nincs gond, csak kíváncsi vagyok, hogy szerintetek mi miatt van mostanában ez? Elképzelhető, hogy a videókártya fő túl? Régebben amikor játszottam max 65 fokig ment fel, most ahogy néztem 48 fok körül van. Aki tud legyen olyan szíves segítsen megoldani ezt a gondot :-)
-
attila206
tag
Sziasztok!
Van egy Asus f3tc típusú gépem. Annyi problémám lenne vele, hogy a wifi (Atheros AR5006EG) gondol egy egyet és nem működik tovább. (Ledob a netről és egyetlen hálózatot sem lát a sokból), egészen addig, amíg újra nem indítom a gépet. Ugyan ez a hibám volt rendszeresen frissített XP-vel és most Vistával is (cd-n kapott illesztőprogramokat telepítettem rá). Mi lehet a baj szerintetek? Meg tudom valahogy én is oldani vagy vigyem szervízbe? Még van rá garancia, de egy pár hétig biztos nem lenne gépem... Fogalmam sincs mit tudnék vele kezdeni, gondoltam ti tudnátok segíteni
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topik
- Kerékpársportok
- RAM topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest