- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagyugyaerik
tag
Sziasztok,
Nekem van egy GERICOM laptopom és egynap azzal a hiba üzenettel fogadott a CMOS, hogy a rossz a merevlemezem. Akkor elmentem a boltba vettem egy Samsung vinyót és beraktam. Ez volt 2 hete, sajnos nem volt időm telepíteni a windosomat rá, mert elutaztam, de multhét hétfőn hazajöttem, akkor majdnem megcsináltam már rádugtam a töltőt, de ismét közbe jött 1-2 dolog és foylamatosan töltötte(ez nem lehet baj?) ma reggel akartam volna bekapcsolni a laptopot és nincs kép, de a számítógép felpörög. Gondoltam rákötöm egy CRT monitorra, hogy biztos megadta magát a video vezérlő, de amikor ráraktam a monitor ledje csak villogot narancssárga és zöld között.
Ha valaki tud, akkor legyen szíves és segítsen, esetleg ha kevesett írtam volna le szóljatok és megpróbálok még több infót adni!
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx