Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufy
csendes tag
Sziasztok!
Valószínüleg nem jó helyre írom a problémám, de nem találtam más hasonlót!
Barátnőmnek rendeltem egy asus k40ie típusú notebookot, mert nekem egy k61ic van és nagyon meg vagyok elégedve vele, kis külömbség van a 2 laptop között, az övében picivel gyengébb vga és csak 14" a kijelző az enyém 16". Design, minden ugyan ott és ugyan úgy van!!
A probléma pedig az, hogy vezetékes netre próbálok csatlakozni, de sehogy sem sikerül. Az enyémnél semmi felhasználónevet, jelszót nem kér, bedugom és lehet netezni. Az ő gépén is megpróbáltam ugyan ezt a manővert, de nem ismeri fel, észre sem veszi, hogy csatlakoztattam a kábelt. Megpróbáltam a manuális módszerrel is --> új kapcsolat --> felhasználónév és jelszó beír stb. de nem jó. Ezt az én gépemen is megcsináltam ott sem volt jó ez a módszer, nos lehet, hogy a felhasználónév és jelszó nem jó, de nekem e nélkül is működik! Kérdésem az lenne, hogy ez miért van? Az övé miért nem ismeri fel? valamilyen beállítás szükséges hozzá (bár én semmit nem állítottam, bedugtam és volt net) ?
Továbbá az ő 14"os kijelzője nem olyan "fényes" (Brightness maxon) mint az én 16"osom, ez gondolom nem hiba csak kicsit fura, hogy ugyanugy asus és egyformán néz ki és ez picit sötétebb.
Na ennyi lenne az én problémám, eléggé bosszantó, remélem valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14IAP7 i7-1260p (12 mag!)/16GB DDR5/512SSD/400nit
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- ASUS TUF F15 gamer laptop, i5-11400H, RTX 3050 Ti, makulátlan állapotban+ajándék
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest