- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Léghűtés topik
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege07
csendes tag
Sziasztok. Kicsit visszább írtam a problémámat kb 1,5 hete, adtatok sok tippet, köszönöm ki is próbáltam őket, nemsok eredménnyel, most hazatérve futattam egy registry cleanert, egy lemez töredezettségmentesítést meg egy registry töredezettségmentesítést, és másnap már nem töltött be a win (bootképernyőn megfagy, a logo villogása is megáll), csak kizárólag csökkentett módban. Újra akartam telepíteni, de cd boottal nem tudta, odáig eljutott h windows fájlok másolása, és utánna töltött, de aztán csak fekete képernyő, telepítő sehol. csökkentett módból elindítottam a telepítést, el is kezdte, csakközbe van ugye h újra kell indulna, na ott már fagyott is a bootképernyő.
vírus kizárható úgyérzem, visszaviszem a boltba 3adszor is
Új hozzászólás Aktív témák
- Padavan firmware
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Léghűtés topik
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest