- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
-
tzatzikiii
tag
Ne legy ilyen negativ.
Az elozo laptopom itt tartozkodasanak 4. napjan allando BSOD-k kozepette eldobta magat, azt hittem, valami agressziv virus, ujraraktam, de mar telepites kozben is kekhalalt kaptam. Lefuttattam egy memory diagnosticot, es ott az egyik modul hibajat jelezte, orultem, hogy egy modulcserevel meguszom, de a csere utan ugyanez volt a helyzet. Elvittem hat a szervizbe, ahol 6 munkanap alatt (szallitassal egyutt masfel het) alaplapcsere tortent, es egeszen mult hetig, azaz 3,5 evig boldogitottuk utana egymast. Mas kerdes, hogy nevezett gepemmel most ujabb problemak vannak (azt hiszem, tonkrement a bekapcsologombja, eladas elott szervizeltetnem kell...), de a kezdeti problemam relative gyorsan megoldodott anno, es nem 3 honap alatt, mint ahogy Te a kameraddal jartal.
-
tzatzikiii
tag
Tobbiek irtak mar a virus lehetoseget. Szerintem mielott barmihez is drasztikusabban hozzanyulnal, csinalj csokkentett modban egy full system scant, minden file-ra (rejtett es rendszerfile-okra is) kiterjedoen. Azert csokkentett modban, mert a butabb virusok akkor nem futnak. Persze nem 100% a modszer, de en a virusok 80-90%-at meg tudom igy csipni altalaban.
Ja, es fontos, hogy vedd ki a pipat a rendszervisszaallitasi pont letrehozasa mellol, mielott megcsinalod ezt a csokkentett modos scant, ez virusirtasnal alap. -
f27
senior tag
azt akarod mondani hogy az a 100Mb részt sosem törölted még le bakker
abba benne lehet a vírusod!
minden particiót megkell szüntetni ! nincs ilyen hogy akkor a garancia elvész!
a gépedben mindent cserélhetsz amihez nem kell szétbontani!
tehát AKKU-HDD-DVD-RAM!
ramot akkor nem cserélhetsz ha a garancia cimkét rányomták! akkor azt nem szabad leszakítani!
minden particiót tüntes el a HDD-ről!
egy partició legyen csak a HDD-n! -
f27
senior tag
valamid szerintem tök vírusos! lehet nem jelzi semmi de nagyon úgy fest!
egy ötlet! tegyél rá egy sima XP---t mindent a netről tölcs le tök frisen! és ne tegyél fel semmit a saját cucaidból! 99% megoldodik a bajod! én is voltam így egyszer szívtam rendesen még kiderűlt volt egy nem ismert valami vírus félém! hónapokba tartott mire rájöttem melyik progim szivat!
egy probát megér nem kerűl emmibe az időn kívűl!ja mielőtt bekapcsolnád a gépet vedd ki az akkut a gépből és a ramokat 5percre! majd ha vissza tetted ramokat akkut egyből particióstáblát törőld! és elkezdheted telepíteni!
aztán ha felált a rendszered azonnal nézz utánna nincs e egy frissebb BIOS a gépedre! ha van told rá mielőtt bármit telepítgetnél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hívószám-hamisítás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest