- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
drgery
csendes tag
Sziasztok! Kérdeznék, nálam is felütötte fejét a 2011-2015 közötti HP notik nyűgje. HP hp 15-d001sh AMD A4-5000. Sajnos utolérte a HP betegség wifi narancs led bios gombra vagy boot menüre kiírja fehérrel de nem lép tovább. minden működött wifi bt stb. Bios lehet flashelni felmegy de makacs sárga wifi led fekete képernyő. Köszönöm próbáltam összeírni mindent amit tudtam róla. Többször volt ez a fekete képernyő hiba de most nem indul javult meg régebben pár nap pihenő után indult. Se akksiról se töltőről nem hajlandó tovább lépni. Érdekes info számomra új volt HP asztali pc BIOS ba próbáltunk lépni ugyanez a fekete képernyő aztán venti maxon süvített,újraindult betöltött a win 10 minden bios vagy boot menü gombra ugyanez volt a diagnózis, HP nek megírtam elsőre csak kitérő válasz másodikra vegyünk újat....... Aztán az asztali gép indult, a laptop már nem sajnos. Ram hdd tesztelve másik gépbe, tökéletes.Köszönöm előre is ha van tippetek, sok mindent végigcsináltam rajta de ellenáll..... Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16-32GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest