Új hozzászólás Aktív témák
-
zoyaaa
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésemet máshol is feltettem, de hátha itt gyorsabban kapok választ
kb. 1.5 éves Albacomp Mobile Traveller gépem van, kb. egy hete fordult elő először, h az egész képernyő elment, semmire sem reagált...újraindítottam, 6 darabban jelent meg hasonlóképp az előttem szólókhoz a kép, de a windows elindult, bejött minden, csak épp minden olyan kicsi - és olyan minőségű - volt (a 6x kicsinyítés miatt
), h nem lehetett használni...de újraindítottam, megint minden ment...azóta ha sokáig megy (bár igazából nem tudom mitől függ, volt, h órákig ment, és semmi baja nem lett) rózsaszín lesz, lefagy, újraindítás után 6 darabban lesz megint minden...stb...
betettem az albacomp rendszerhelyreállító dvd-t, és általában helyreállt az egész kb. a köv. 1-2 indításig...aztán megint 6 db, megint dvd, helyreállt, stb.... ezért gondoltam, h talán szoftverhiba...de jelenleg kb. a 8. újraindításra jön be egybe a kép (dvd-vel avgy anélkül), szóval...
a kérdésem tehát az lenne, h ez biztosan nem szoftverhiba? :S (ismerőseim nagy része ezt mondja, és h telepítsem újra az op. rendszert....) Szervíz a megoldás és az alaplapcsere? :S
Lehet, h nagyon triviális a megoldás, de sajnos - mint azt gondolom, a hozzászólásomból is kiderült- "kissé" analfabéta vagyok ilyen téren...
köszi előre a segítséget!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged